Početna strana > Hronika > Njuz.net: Zbog velikog posla Vučić dva dana ranije dočekao Novu 2016.
Hronika

Njuz.net: Zbog velikog posla Vučić dva dana ranije dočekao Novu 2016.

PDF Štampa El. pošta
sreda, 30. decembar 2015.

 BEOGRAD, 30. decembar 2015, (Njuz) – Premijer Srbije Aleksandar Vučić, u noći između 29. i 30. decembra, prvi je, pre svih građana, ušao u novu, 2016. godinu, saopšteno je iz premijerovog kabineta.

Prema Vučićevim rečima, on nije imao vremena da, poput običnih građana, čeka još dva dana do regularnog dočeka jer ima mnogo posla iz naredne godine koji čekaju da budu urađeni.

– Nisam mogao da čekam 1. januar, jer mi se žuri. To što sam Novu godinu dočekao na radnom mestu, dva dana pre drugih, govori da sam već preuzeo mnoge obaveze koje će drugi ministri i državni službenici preuzimati tek za par dana. Za mene je danas 1. januar i ja sam već počeo da ostvarujem novogodišnju rezoluciju, a to je boljitak za sve građane – objasnio je svoju odluku predsednik srpske vlade.

Vučić je otkrio da će, ranijim ulaskom u novu godinu, sve poslove moći da obavi pre predviđenog roka.

– Kompletno završen Koridor 10, kao i novu deonicu Koridora 11, otvoriću dva dana pre roka. Isto će biti i sa kulama u Beogradu na vodi, kao i sa brzim prugama kojima će vozovi ići 180 km/h. Mene već polako pritiska 2016. godina i verujte mi na reč, nije nimalo laka – objasnio je srpski premijer i najavio kako će se potruditi da u 2017. godinu uđe i ranije nego što je to učinio sada.

Kako nezvanično saznajemo, Vučić je naredio svim ministrima da 5. januara rano ujutru budu u zgradi vlade jer će on biti položajnik pošto taj dan slavi Božić.

Miroslav Vujović

(Njuz.net)

 

Ostali članci u rubrici

Anketa

Da li će, po vašem mišljenju, „Zajednica srpskih opština“ na KiM biti formirana do kraja 2023. godine?
 

Republika Srpska: Stanje i perspektive

Baner
Baner
Baner
Baner
Baner
Baner