Хроника

Њуз.нет: СПЦ позвала грађане да не губе веру у Вучића, свима који губе веру, препоручено да прочитају Јеванђеље по Сарапи, Јеванђеље по Вучићевићу, или Јеванђеље по Марићу

Штампа
среда, 15. мај 2019.

БЕОГРАД, 14. мај 2019, (Њуз) – Српска православна црква позвала је све грађане да не губе веру у Вучича, јер наше спасење зависи управо од вере у овог човека, оцена је после седнице редовног годишњег заседања Светог архијерејског сабора Српске православне цркве.

Према њиховим речима, у последње време све је више људи, посебно оних млађих, који губе веру у Вучића. Они све више преиспитују његове речи, упозорава СПЦ, што може да буде веома опасно, чак и погубно по наш народ.

– Људски је да човек поставља нека питања, да тражи неке одговоре, да жели да допре до истине, али на том путу он никад не сме да сметне са ума да је Вучић тај који се сваког дана жртвује за све нас. Не сме да заборави Вучићев улазак у Тирану, Вучићев пут на Бриселске преговоре и најажније, оне велике мисли које је поделио са нама у Беседи на Пинку – изјавио је патријарх српски Иринеј и нагласио да народ треба да поштује и апостола Додика, који шири Вучићево учење по удаљеним крајевима.

Он је подсетио и на бројна Вучићева чуда, попут оног када 15 сати није ишао у тоалет током скупштинског заседања, или онда када је једном шерпицом пуњених лигњи нахранио гладне.

– Истина нам је све време пред очима, али неки људи пре бирају да буду слепи него да виде оно што је пред њима – нагласио је патријарх и препоручио свима који губе веру у Вучића да пажљиво прочитају Јеванђеље по Сарапи, Јеванђеље по Вучићевићу, Јеванђеље по Лађевићу, или Јеванђеље по Марићу.

(Њуз.нет)

 
Донирајте НСПМ
[ Почетна страна ]