Početna strana > Hronika > Njuz.net: Mića Jovanović – Nebojša Stefanović me omađijao, pa sam mu dao diplomu i doktorat, kada ga slušam verujem da njegov tata nema nikakve veze sa “Krušikom”
Hronika

Njuz.net: Mića Jovanović – Nebojša Stefanović me omađijao, pa sam mu dao diplomu i doktorat, kada ga slušam verujem da njegov tata nema nikakve veze sa “Krušikom”

PDF Štampa El. pošta
nedelja, 08. decembar 2019.

BEOGRAD, 7. decembar 2019, (Njuz) – Mića Jovanović, stari-novi vlasnik privatnog univerziteta Megatrend, izjavio je da je ministru policije Nebojši Stefanoviću prvo nostrifikovao diplomu, a potom mu i dodelio doktorsku titulu, jer ga je Stefanović omađijao svojom elokvencijom i sugestivnošću.

Kako kaže Jovanović, poznatiji kao Mića Megatrend, tek nakon što se u javnosti pojavila informacija da je ministar policije završio fantomski fakultet u Sava centru, a pre toga i sumnje u njegov doktorat, shvatio je da je prevaren.

– Da li sam ja bio omađijan, šta se meni dešavalo, ako me pitate da vam objasnim, evo – ne znam. Jednostavno, Stefanović me je svojom elokvencijom i sugestivnošću ubedio da je završio taj fakultet, pa da je položio difirencijalne ispite kod mene – priča Jovanović.

On navodi i da mora da prizna da Stefanović ima jednu sugestivnost i elokventnost da ubedi čoveka, pa je tako ubedio i njega da je doktorirao kod njega i da mu je on bio mentor na izradi tog doktorata, pa mu je zbog svega toga i priznao da je odbranio doktorsku disertaciju.

– Ne znam za vas, ali kada ga slušam, ja kao da i sada verujem da njegov tata nema nikakve veze sa tim GIM-om i da je afera “Krušik” izmišljena. Možda sam ponovo omađijan, ali tako je. Ja njemu negde verujem za to – rekao je na kraju Mića Jovanović.

(Njuz.net)