Хроника

Њуз.нет: Ердоган питао Вучића “ко вам је радио ову калдрму”

Штампа
уторак, 08. октобар 2019.

БЕОГРАД, 8. октобар 2019, (Њуз) – Председник Турске Реџеп Тајип Ердоган питао је данас српског председника Александра Вучића, током проласка преко Трга републике, “ко вам је радио ову калдрму”.

Како сазнаје Њуз из добро обавештеног извора блиског председнику, Ердоган се видно изнервирао када је видео у каквој је стању нова калдрма у центру града.

– Не стварно, ко је ово радио? И вама је ово ок? Добро, нећу да се мешам, али чекајте… сигурни сте да је ово баш калдрма каква је требало да буде, да није нека скривена камера? Ок, ваша ствар… али само још једно питање, за ово је неко добио паре. Како сте рекли? Много пара?- рекао је Ердоган.

Он је додао да је свестан да су Србија и Турска имале, како је сам Вучић јуче споменуо, сарадњу дугачку шесто година, али да очигледно она није била довољна да се ова калдрма уради како треба.

– Свестан сам да председник Вучић много тога жели да научи од мене, али могао би да почне од ове калдрме, замало ногу да сломим од оног преслагања – рекао је Ердоган и додао да се толико изнервирао да ће морати да замоли Дачића отпева неколико песама више.

(Њуз.нет)

 
Донирајте НСПМ
[ Почетна страна ]