Početna strana > Hronika > Njuz.net: Erdogan pitao Vučića “ko vam je radio ovu kaldrmu”
Hronika

Njuz.net: Erdogan pitao Vučića “ko vam je radio ovu kaldrmu”

PDF Štampa El. pošta
utorak, 08. oktobar 2019.

BEOGRAD, 8. oktobar 2019, (Njuz) – Predsednik Turske Redžep Tajip Erdogan pitao je danas srpskog predsednika Aleksandra Vučića, tokom prolaska preko Trga republike, “ko vam je radio ovu kaldrmu”.

Kako saznaje Njuz iz dobro obaveštenog izvora bliskog predsedniku, Erdogan se vidno iznervirao kada je video u kakvoj je stanju nova kaldrma u centru grada.

– Ne stvarno, ko je ovo radio? I vama je ovo ok? Dobro, neću da se mešam, ali čekajte… sigurni ste da je ovo baš kaldrma kakva je trebalo da bude, da nije neka skrivena kamera? Ok, vaša stvar… ali samo još jedno pitanje, za ovo je neko dobio pare. Kako ste rekli? Mnogo para?- rekao je Erdogan.

On je dodao da je svestan da su Srbija i Turska imale, kako je sam Vučić juče spomenuo, saradnju dugačku šesto godina, ali da očigledno ona nije bila dovoljna da se ova kaldrma uradi kako treba.

– Svestan sam da predsednik Vučić mnogo toga želi da nauči od mene, ali mogao bi da počne od ove kaldrme, zamalo nogu da slomim od onog preslaganja – rekao je Erdogan i dodao da se toliko iznervirao da će morati da zamoli Dačića otpeva nekoliko pesama više.

(Njuz.net)