Хроника

Њуз.нет: Доктор Несторовић потврдио да је почетком епидемије умро од последица коронавируса

Штампа
среда, 27. мај 2020.

 БЕОГРАД, 27. мај 2020, (Њуз) – Професор др Бранимир Несторовић потврдио је за Њуз да је на самом почетку епидемије преминуо од последица корона вируса, али је то крио од јавности јер није био тренутак да се таква вест саопшти.

Он је навео да се то десило на самом почетку епидемије и да је преминуо након што је десет дана провео на респиратору.

– Имао сам корону, сигуран сам у то, па се нисам ни тестирао. Ухватила ме је нека језа и онда сам сам себе прикачио на респиратор. Имао сам тешку клиничку слику, па на респиратору нисам био само када сам гостовао у ТВ емисијама. Преминуо сам од короне након десет дана велике борбе за сопствени живот, али ме је то брзо прошло, па никога о томе нисам ни обавештавао. Није био тренутак за то, морало је да се ради, епидемија је тек почела и није било времена да предуго будем мртав – испричао је Несторовић за Њуз.

– Све се дешавало крајем фебруара и почетком марта. Три дана сам био мртав, али већ после првог ми је било боље. За сваки случај сам лежао мртав још два дана да бих био сигуран да је све у реду, мада сам већ тада могао да једем свињетину и имао сам чуло мириса, што је био јасан знак да ме је смрт изазвана вирусом потпуно прошла. Након трећег дана сам поново био на ногама.То је једна невероватна прича, кога интересује може да пронађе на интернету сличне примере – објаснио је познати пулмолог.

Несторовић је додао како је уверен да га је од озбиљније смрти спасао јак имунитет.

(Њуз.нет)

 
Донирајте НСПМ
[ Почетна страна ]