Хроника

Небојша Стефановић: Вучић је мој пријатељ, мој шеф, он је човек коме дугујем много у животу; Моја политичка каријера ће се завршити у СНС

Штампа
понедељак, 13. септембар 2021.

 БЕОГРАД - Министар Србије Небојша Стефановић изјавио је данас да је његов однос према председнику Србије Александру Вучићу онакав какав је одувек и био.

"Он је мој пријатељ, мој шеф, председник ове земље, он је човек коме дугујем много у животу", рекао је Стефановић гостујући на ТВ Прва.

Стефановић је истакао да апсолутно верује у политику коју представља председник Александар Вучић и да се ту ништа није променило нити ће се променити.

Стефановић је рекао да ће се његова политичка каријера, када се заврши, завршити у СНС. Додао је да се неће бавити политиком до краја живота и да ће свој посао радити док има поверење председника Вучића да се бави тим послом, односно да показује резултате.

Стефановић је нагласио да су апсолутне измишљотине тврдње да ће изаћи из СНС и основати своју странку.

"Моја политичка каријера је везана пре свега за председника Вучића, а с друге стране, СНС ће бити свакако странка у којој ћу завршити своју политичку каријеру", рекао је Стефановић.

Он је поновио да када више не буде део СНС или се не буде бавио политиком у СНС као њен члан, свакако неће бити део било чега другог.

(Танјуг)

 
Донирајте НСПМ
[ Почетна страна ]