Хроника

Муамер Зукорлић: Апарати су у Нови Пазар могли да дођу и без помпе и политичара

Штампа
среда, 08. април 2020.

Председник Странке правде и помирења Муамер Зукорлић изјавио је да је предаја медицинске опреме у Новом Пазару могла да прође и без помпе и политичара.

Он је, за данашње издање Политике, на питање да ли се ситуација са епидемијом користи у политичке сврхе, рекао да "можемо бити само неискрени па рећи да се то не дешава".

"Не знам који то политичар не покушава да ово искористи за политички поен. Волео бих да се то не дешава али то се дешава. Ево, ова примопредаја медицинске опрема у Новом Пазару је беспотребно направљена са толиком помпом. Апарати су могли да дођу и без те помпе и политичара", рекао је Зукорлић.

На питање да ли и он користи прилику за политичке поене, Зукорлић је рекао да је одговорио на постављено питање.

"Да сам ја то први рекао, могли бисте да ме оптужите, али ја сам се суздржао да изнесем свој став, који би могао имати политички призвук, док ме нисте питали. Захвалио сам се иако нисам на тој листи, на истој страни у овим изборима…", рекао је Зукорлић.

Како је навео, "свака изјава нас који смо у политици је политичка".

"Ја се максимално суздржавам, иако, на крају крајеве, то не може да се одвоји. И ако похвалите и ако критикујете, то има политичке конотације", рекао је Зукорлић.

(Бета)

 
Донирајте НСПМ
[ Почетна страна ]