Хроника

Мило Ђукановић: Држава Црна Гора беспрекорно чиста у случају малтешке "афере Можур"

Штампа
петак, 14. август 2020.

ПОДГОРИЦА - Председник Црне Горе Мило Ђукановић саопштио је данас да је у случају малтешке "афере Можур" све "беспрекорно чисто одрађено", да је држава Црна Гора "у потпуности чиста" и да одговорно тврди да у Црној Гори нема ни једног кривца.

Након навода сина убијене истраживачке новинарке који је пре неколико дана за подгоричке Вијести изјавио да је он “кључна особа из Црне Горе” којом се његова мајка бавила док је истраживала корупционашки “случај Можура”, Ђукановић је истакао да опозиција, део НВО сектора и део медија покушавају да оштете аурторитет председника државе, не штедећи ни државу.

Малта: Бизнисмен оптужен за убиство новинарке штрајкује глађу

ВАЛЕТА - Бизнисмен Јорген Фенех, осумњичен да је организовао убиство малтешке новинарке Дафне Каруане Галиције, која се борила против корупције, ступио је у штрајк глађу, жалећи се на превелик број људи у затвору у којем се налази, саопштила је данас његова породица.

Фенех штрајкује глађу с још два затвореника, јер су још два затвореника додата у затворско одељење у коме се налази, преноси Ројтерс.

(Танјуг)

 
Донирајте НСПМ
[ Почетна страна ]