Početna strana > Hronika > Milo Đukanović: Država Crna Gora besprekorno čista u slučaju malteške "afere Možur"
Hronika

Milo Đukanović: Država Crna Gora besprekorno čista u slučaju malteške "afere Možur"

PDF Štampa El. pošta
petak, 14. avgust 2020.

PODGORICA - Predsednik Crne Gore Milo Đukanović saopštio je danas da je u slučaju malteške "afere Možur" sve "besprekorno čisto odrađeno", da je država Crna Gora "u potpunosti čista" i da odgovorno tvrdi da u Crnoj Gori nema ni jednog krivca.

Nakon navoda sina ubijene istraživačke novinarke koji je pre nekoliko dana za podgoričke Vijesti izjavio da je on “ključna osoba iz Crne Gore” kojom se njegova majka bavila dok je istraživala korupcionaški “slučaj Možura”, Đukanović je istakao da opozicija, deo NVO sektora i deo medija pokušavaju da oštete aurtoritet predsednika države, ne štedeći ni državu.

Malta: Biznismen optužen za ubistvo novinarke štrajkuje glađu

VALETA - Biznismen Jorgen Feneh, osumnjičen da je organizovao ubistvo malteške novinarke Dafne Karuane Galicije, koja se borila protiv korupcije, stupio je u štrajk glađu, žaleći se na prevelik broj ljudi u zatvoru u kojem se nalazi, saopštila je danas njegova porodica.

Feneh štrajkuje glađu s još dva zatvorenika, jer su još dva zatvorenika dodata u zatvorsko odeljenje u kome se nalazi, prenosi Rojters.

(Tanjug)

 

Ostali članci u rubrici

Anketa

Da li mislite da će u narednih godinu dana u Srbiji biti održani novi parlamentarni izbori?
 

Republika Srpska: Stanje i perspektive

Baner
Baner
Baner
Baner
Baner
Baner