Хроника

Марко Милачић: Напад на Дритана Абазовића је удар на све нас

Штампа
уторак, 24. новембар 2020.

Сумње о угрожености лидера Грађанског покрета УРА Дритана Абазовића, од стране једног криминалног клана, о чему је јавност обавештена на данашњој прес конференцији овог политичког субјекта, Права Црна Гора доживљава не само као претњу господину Абазовићу, већ читавој парламентарној већини, рекао је Марко Милачић, председник Праве Црне Горе и посланик у Скупштини Црне Горе.

“С обзиром да смо заједничким напорима три победничке коалиције извојевали историјску победу, притисци, претње и напади на сваког члана нове власти, удар су на све нас, па тако морамо доживети и сваку сумњу која за мету има заједнички процес ослобађања Црне Горе. Без обзира на политичке и идеолошке разлике у оквиру нове парламентарне већине морамо зрело градити међусобно поверење и солидарност јер од тога зависи истински квалитет суочавања са изазовима који су пред свима нама”, поручио је Милачић.

Права Црна Гора поручује свима који желе да незаконито угрозе историјску победу остварену 30. августа, било да су из криминалних кланова или одакле год, да против себе немају било ког политичара или појединца, већ већински народ Црне Горе

Како наводи, важно је да се водимо паролом „сви за једног – један за све“.

“Ако заиста искрено желимо корените промене, не само у домену политике, већ и у домену стварања здраве атмосфере у друштву, која не у малом делу зависи од атмосфере и солидарности међу представницима народа у Парламенту. Права Црна Гора поручује свима који желе да незаконито угрозе историјску победу остварену 30. августа, било да су из криминалних кланова или одакле год, да против себе немају било ког политичара или појединца, већ већински народ Црне Горе, и да ће од 2. децембра сваки такав покушај бити у корену санкционисан”, закључио је Милачић.

 

(Вијести, Нова С) 

 
Донирајте НСПМ
[ Почетна страна ]