Početna strana > Hronika > Marko Milačić: Napad na Dritana Abazovića je udar na sve nas
Hronika

Marko Milačić: Napad na Dritana Abazovića je udar na sve nas

PDF Štampa El. pošta
utorak, 24. novembar 2020.

Sumnje o ugroženosti lidera Građanskog pokreta URA Dritana Abazovića, od strane jednog kriminalnog klana, o čemu je javnost obaveštena na današnjoj pres konferenciji ovog političkog subjekta, Prava Crna Gora doživljava ne samo kao pretnju gospodinu Abazoviću, već čitavoj parlamentarnoj većini, rekao je Marko Milačić, predsednik Prave Crne Gore i poslanik u Skupštini Crne Gore.

“S obzirom da smo zajedničkim naporima tri pobedničke koalicije izvojevali istorijsku pobedu, pritisci, pretnje i napadi na svakog člana nove vlasti, udar su na sve nas, pa tako moramo doživeti i svaku sumnju koja za metu ima zajednički proces oslobađanja Crne Gore. Bez obzira na političke i ideološke razlike u okviru nove parlamentarne većine moramo zrelo graditi međusobno poverenje i solidarnost jer od toga zavisi istinski kvalitet suočavanja sa izazovima koji su pred svima nama”, poručio je Milačić.

Prava Crna Gora poručuje svima koji žele da nezakonito ugroze istorijsku pobedu ostvarenu 30. avgusta, bilo da su iz kriminalnih klanova ili odakle god, da protiv sebe nemaju bilo kog političara ili pojedinca, već većinski narod Crne Gore

Kako navodi, važno je da se vodimo parolom „svi za jednog – jedan za sve“.

“Ako zaista iskreno želimo korenite promene, ne samo u domenu politike, već i u domenu stvaranja zdrave atmosfere u društvu, koja ne u malom delu zavisi od atmosfere i solidarnosti među predstavnicima naroda u Parlamentu. Prava Crna Gora poručuje svima koji žele da nezakonito ugroze istorijsku pobedu ostvarenu 30. avgusta, bilo da su iz kriminalnih klanova ili odakle god, da protiv sebe nemaju bilo kog političara ili pojedinca, već većinski narod Crne Gore, i da će od 2. decembra svaki takav pokušaj biti u korenu sankcionisan”, zaključio je Milačić.

 

(Vijesti, Nova S) 

 

Ostali članci u rubrici

Anketa

Koliko će, po Vašem mišljenju, ljudi u Srbiji primiti vakcinu protiv koronavirusa?
 

Republika Srpska: Stanje i perspektive

Baner
Baner
Baner
Baner
Baner
Baner