Хроника

Марко Ђурић: Вучићеви политички противници не остављају његову породицу на миру чак ни када је његов син Данило заражен коронавирусом

Штампа
четвртак, 09. април 2020.

 БЕОГРАД - Политички противници председника Александра Вучића не показују ни елементарну цивилизованост у ситуацији када је његов син Данило заражен корона вирусом и не остављају његову породицу на миру, изјавио је данас директор Канцеларије за КиМ и функционер СНС Марко Ђурић.

"Из свог искуства знам да се Данило Вучић није први пут сада бавио хуманитарним радом. Данило је десетину пута био на КиМ и обилазио и најмање енклаве, не желећи да се за то сазна", рекао је Ђурић гостујући на Хепију.

Каже да и у тој ситуацији неки покушавају то да прикажу као неки медијски спектакл.

То се у пристојним друштвима не ради од стране опозиције, поручио је Ђурић.

Подсетио је на случај британског премијера Бориса Џонсона који је тренутно на интензивној нези и истакао да чак и његовим највећим непријатељима не пада напамет да то раде, као и да су сви у Великој Британији пожелели брз опоравак Џонсону.

Не можете да видите ту острашћеност и мржњу, као што је код нас случај, већ се поштују елементарне норме пристојног понашања, каже Ђурић.

Ђурић указује да се у Србији чак и сада Вучић излаже линчу због његових политичких ставова.

"И таква врста понашања долази од оних који се представљају као највећи европејци и наводно најцивилизованији људи", додао је Ђурић и истиче да све то показује колико су неодговорни у свом понашању.

(Танјуг-Хепи)

 
Донирајте НСПМ
[ Почетна страна ]