Хроника

Марија Обрадовић: Очекујемо да на скупу у Београду буде преко 100 хиљада грађана - широм центра ће бити постављени екрани на којима ће моћи да се прате сва дешавања

Штампа
петак, 19. април 2019.

 БЕОГРАД - Потпредседница Марија Обрадовић изјавила је да се, судећи по броју грађана који су исказали интересовање, на дашњем митингу у оквиру кампање "За будућност Србије" у Београду очекује више од 100.000 грађана.

"Очекујемо огроман број људи...Најважније је да они изузетно радо долазе, многи од њих долазе породично, са децом и старијим родитељима, који желе да покажу пристојну, нормалну Србију, без икакве агресије. Ми ћемо доћи и да подржимо и политику Александра Вучића и све оно што су постигнућа од 2012. па до данас, а урадило се много", рекла је Обрадовићева за "Блиц". 

Како је навела, сви људи који ће доћи на скуп су подршка и за наредни период.

"За нас је важно да не буде инцидената и ми их не очекујемо, а да ли ће бити провокација, блокада, то је друго питање. Замолили смо све људе да већ у 14 сати буду у Београду, а широм центра биће постављени екрани на којима ће моћи да прате дешавања. Биће видео-бимови од Дома синдиката па до Булевара, Кнеза Милоша", истакла је потпредседница СНС.

Она је додала и да ће надлежни органи бити спремни да реагују на евентуалне организоване скупове опозиције на наплатним рампама на ауто-путу и на низ других акција које је део опозиције најавио у циљу спречавања доласка грађана из унутрашњости на митинг у Београд.

"На првом месту ће реаговати полиција и саобраћајна полиција, који ће бити на терену да омогуће свима који желе да прођу и стигну до Београда да заиста то ураде. До сада је полиција и успевала у томе, не очекујем да буде проблема", казала је Обрадовићева.

"Наши људи су веома расположени да стигну до Београда и не бих никоме из опозиције препоручивала да зауставља напредњаке на путу ка Београду, јер им то неће успети", поручила је Марија Обрадовић.

(Танјуг)

 
Донирајте НСПМ
[ Почетна страна ]