Хроника

Лесковчанин преминуо у канцеларији ЕПС док се жалио због погрешног обрачуна рачуна за струју у износу од око 500.000 динара

Штампа
четвртак, 21. октобар 2021.

Лесковчанин Славко Цакић (68) преминуо је у просторијама ЕПС снабдевања у том граду, док је подносио рекламацију због погрешног обрачуна рачуна за струју у износу од око 500.000 динара.

Како је за агенцију Бета рекао његов син Велибор, Цакић је јуче дошао у просторије ЕПС у Лесковцу због „грешке Електродистрибуције при читању електричног бројила“.

„Није се радило о неплаћеним рачунима већ о грешци Електродистрибуције због које је мој отац преко ноћи био задужен са више од пола милиона динара“, казао је Велибор Цакић.

Додао је да је његов отац више пута покушавао да исправи грешку.

„И поред вишемесечних обећања да ће ту грешку исправити они то нису урадили. Ово је био четврти или пети пут у последњих пар месеци да је отац отишао да се жали, али је нажалост био кобан по њега“, навео је Цакић.

Полицијска управа у Лесковцу се још није огласила поводом тог случаја, као ни ЕПС снабдевање.

Славко Цакић преминуо је јуче између 9.00 и 10.00 сати у канцеларији ЕПС у Лесковцу, а екипа хитне помоћи која је дошла на лице места је констатовала да је смрт је била тренутна.

(Бета)

 
Донирајте НСПМ
[ Почетна страна ]