Хроника

Курир: Зоран Станковић уместо Томице Милосављевића

Штампа
понедељак, 07. фебруар 2011.

У Уједињеним регионима Србије преломили: наследник Томице Милосављевића на функцији министра здравља биће бивши министар одбране СЦГ Зоран Станковић.

БЕОГРАД - Нови министар здравља биће Зоран Станковић, патолог, некадашњи начелник ВМА и бивши министар одбране Србије и Црне Горе! Ову одлуку саопштиће данас Г17 плус након седнице Председништва.

Сазнања Курира потврђује и наш извор из Уједињених региона Србије.

- Млађан Динкић има кандидата чије ће име данас предложити члановима Председништва, а онда ће се о томе расправљати и усвојити та препорука - преноси Куриров извор. Он додаје да је кандидат за наследника Томице Милосављевића већ дао свој пристанак.

- Председник не би излазио пред чланове Председништва да претходно није обавио разговор с тим кандидатом. Уколико предлог подржи Председништво, тај кандидат неће имати ништа против да буде на челу тог ресора - наводи наш саговорник, не желећи експлицитно да потврди да ли је реч о Станковићу, који је нестраначка личност.

Место министра здравља упражњено је већ десетак дана откако је потпредседник Г17 плус Томица Милосављевић одлучио да се из „дубоко личних разлога“ повуче.
Зоран Станковић није био превише речит кад смо га позвали.

- Разумите ме, остајем при ономе што већ рекао. Све што бих вам сада казао било би некоректно према вама. Видећемо! Ако нешто буде, јавићу вам - загонетан је Станковић.

(Курир)

 
Донирајте НСПМ
[ Почетна страна ]