Početna strana > Hronika > Kurir: Zoran Stanković umesto Tomice Milosavljevića
Hronika

Kurir: Zoran Stanković umesto Tomice Milosavljevića

PDF Štampa El. pošta
ponedeljak, 07. februar 2011.

U Ujedinjenim regionima Srbije prelomili: naslednik Tomice Milosavljevića na funkciji ministra zdravlja biće bivši ministar odbrane SCG Zoran Stanković.

BEOGRAD - Novi ministar zdravlja biće Zoran Stanković, patolog, nekadašnji načelnik VMA i bivši ministar odbrane Srbije i Crne Gore! Ovu odluku saopštiće danas G17 plus nakon sednice Predsedništva.

Saznanja Kurira potvrđuje i naš izvor iz Ujedinjenih regiona Srbije.

- Mlađan Dinkić ima kandidata čije će ime danas predložiti članovima Predsedništva, a onda će se o tome raspravljati i usvojiti ta preporuka - prenosi Kurirov izvor. On dodaje da je kandidat za naslednika Tomice Milosavljevića već dao svoj pristanak.

- Predsednik ne bi izlazio pred članove Predsedništva da prethodno nije obavio razgovor s tim kandidatom. Ukoliko predlog podrži Predsedništvo, taj kandidat neće imati ništa protiv da bude na čelu tog resora - navodi naš sagovornik, ne želeći eksplicitno da potvrdi da li je reč o Stankoviću, koji je nestranačka ličnost.

Mesto ministra zdravlja upražnjeno je već desetak dana otkako je potpredsednik G17 plus Tomica Milosavljević odlučio da se iz „duboko ličnih razloga“ povuče.
Zoran Stanković nije bio previše rečit kad smo ga pozvali.

- Razumite me, ostajem pri onome što već rekao. Sve što bih vam sada kazao bilo bi nekorektno prema vama. Videćemo! Ako nešto bude, javiću vam - zagonetan je Stanković.

(Kurir)