Početna strana > Hronika > Kremlj: Predsednik Rusije se nalazi u samoizolaciji zbog slučajeva zaraze koronavirusom u njegovom bliskom okruženju; Putin: Nadam se da će „Sputnjik V“ zaista pokazati svoj visok nivo zaštite
Hronika

Kremlj: Predsednik Rusije se nalazi u samoizolaciji zbog slučajeva zaraze koronavirusom u njegovom bliskom okruženju; Putin: Nadam se da će „Sputnjik V“ zaista pokazati svoj visok nivo zaštite

PDF Štampa El. pošta
utorak, 14. septembar 2021.

Ruski predsednik Vladimir Putin rekao je danas da se nada da je zaštićen od kovida-19 zahvaljujući vakcini Sputnjik V, pošto je morao da ode u samoizolaciji zbog slučajeva zaraze korona virusom u njegovom bliskom okruženju.

„Nadam se da će se sve dogoditi kako treba i da će Sputnjik V zaista pokazati svoj visok nivo zaštite protiv kovida-19“, rekao je Putin na video konferenciji sa članovima svoje stranke i vlade koju je prenosila televizija.

Ruski predsednik biće u izolaciji posle potvrđenih slučajeva zaraze korona virusom u okruženju, saopštio je danas Kremlj.

„Zbog potvrđenih slučajeva korona virusa u okruženju, Vladimir Putin će morati da poštuje režim samoizolacije tokom određenog vremenskog perioda“, navodi se u saopštenju ruskog predsedništva.

Kremlj je potvrdio da je Putin bio u kontaktu sa virusom, ali da je „savršenog zdravlja“.

Kako je dodato, zbog ove mere ruski predsednik neće lično učestvovati na regionalnom samitu u Tadžikistanu.

(Beta, AFP)

 

Ostali članci u rubrici

Anketa

Da li mislite da će preuzimanje vlasti u Avganistanu od strane talibana dovesti do prelivanja krize u okolne zemlje?
 

Republika Srpska: Stanje i perspektive

Baner
Baner
Baner
Baner
Baner
Baner