Početna strana > Hronika > Još jedan Srbin, bivši pripadnik "Kosovske policije" uhapšen na KiM: Policajci naoružani dugim cevima ga odveli sa Jarinja
Hronika

Još jedan Srbin, bivši pripadnik "Kosovske policije" uhapšen na KiM: Policajci naoružani dugim cevima ga odveli sa Jarinja

PDF Štampa El. pošta
utorak, 28. mart 2023.

Na Jarinju je danas oko 18 sati uhapšen Srbin M.J, bivši policajac, koji se sa suprugom i dvoje maloletne dece, starosti sedam i pet godina, vraćao iz pravca Raške u Leposavić u kojem živi.

Supruga uhapšenog, koja nije želela da joj se spominje ime, rekla je za Kosovo onlajn da im je još nakon pregleda dokumenata na administrativnom prelazu Jarinje prilikom izlaska sa tzv. Kosova, rečeno da nešto nije u redu, ali im je dozvoljeno da nastave putovanje.

Policajci su, tada, prenela je, rekli da je verovatno u pitanju neka greška. Međutim, prilikom povratka, na Jarinju su ih najpre držali sat i po vremena zbog navodne procedure i ispravke greške.

Žena je sa dvoje dece morala da čeka u automobilu i, kako kaže, u jednom trenutku je videla kako policajci tzv. Kosova, naoružani dugim cevima, njenom mužu stavljaju lisice na ruke i odvoze ga u pravcu Severne Mitrovice.

Po potresenu ženu i dvoje dece došli su rođaci, pošto ona nema vozačku dozvolu.

(RT Balkan)

 

 

Ostali članci u rubrici

Anketa

Da li će, po vašem mišljenju, „Zajednica srpskih opština“ na KiM biti formirana do kraja 2023. godine?
 

Republika Srpska: Stanje i perspektive

Baner
Baner
Baner
Baner
Baner
Baner