Početna strana > Hronika > Jelena Obućina: Postavili smo zastave samo u Beogradu, Novom Sadu i Nišu, umesto da svetli čitav Miloš Veliki, da frau Merkel shvati koliko ne štedimo u poniznosti
Hronika

Jelena Obućina: Postavili smo zastave samo u Beogradu, Novom Sadu i Nišu, umesto da svetli čitav Miloš Veliki, da frau Merkel shvati koliko ne štedimo u poniznosti

PDF Štampa El. pošta
utorak, 14. septembar 2021.

"Nikakvi smo domaćini. Angela je došla i noćiće ovde, a mi smo postavili zastave samo u Beogradu, Novom Sadu i Nišu. Umesto da svetli čitav Miloš Veliki crno-crveno-žuto, da frau shvati koliko je cenimo i koliko ne štedimo u poniznosti", rekla je Jelena Obućina u uvodu "Pregleda dana" na Newsmax Adria.

- Mada, možda nema ni potrebe - zna ona da smo radi dati svoje lekare, inženjere, sestre, da ne pitamo za cenu. Samo da ode zadovoljna. A umela je da ode i namrštena. Baš kao pre deset godina posle prve posete mladoj demokratiji sa otvorenom kosovskom ranom. Tadića je brzo smenio tremaroš - rekla je Obućina i nastavila:

- Čuli smo sve o tome da je Vučića učila nemački, da nije jeo ni šniclu od uzbuđenja, da su na "zovi me kad hoćeš", da i danas šeta u holu aerodroma - ali rana nije zaceljena. Možda bi Muti, majka balkanskih autokrata, grdila da je nisu stigli migranti i Bregzit, ali nije imala kad. Sad rastanak se primakao. Odlazi… Odneće pirotski ćilim. Nama će ostaviti onoga kojeg je dovela - zaključila je Jelena Obućina.

(Direktno)