Početna strana > Hronika > Igor Bečić: Tajkun Đilas i belosvetski muljator Jeremić pokušavaju obmanama da povrate svoju pljačkašku vlast; Zapadni centri moći aktivirali plan "B" udara na Vučića
Hronika

Igor Bečić: Tajkun Đilas i belosvetski muljator Jeremić pokušavaju obmanama da povrate svoju pljačkašku vlast; Zapadni centri moći aktivirali plan "B" udara na Vučića

PDF Štampa El. pošta
petak, 12. jul 2019.

 BEOGRAD - "Zapadni centri moći aktivirali su ovih dana plan "B" po kojem treba svim sredstvima udariti na predsednika Srbije Aleksandra Vučića, njegovu porodicu i njegove najbliže saradnike", izjavio je danas predsednik skupštinskog Odbora za kontrolu službi bezbednosti Igor Bečić.

"Scenario koji je nama sa ovih prostora veoma dobro poznat. Uostalom, ovde je isproban i lansiran po belom svetu", naveo je Bečić, funkcioner SNS.

Kako je naveo u saopštenju, "tajkun Đilas i belosvetski muljator Jeremić" konačno su postali svesni da su kvazi građanski protesti doživeli potpuni fijasko, jer građani ne mogu da prihvate da im o poštenju pričaju licemeri čija je pljačkaška politika dovela Srbiju pred ambis.

Bečić ističe da sada oni ponovo pokušavaju podmuklim obmanama da povrate svoju pljačkašku vlast, misleći da su građani zaboravili njihova zlodela.

Ukazuje na "monstruoznu prljave kampanju koja kroz nazovi nezavisne medije" poziva na linč predsednika Vučića.

Pretnje i neosnovane optužbe predstavnika samozvane intelektualne elite ti mediji, kako kaže, svesrdno prenose i propagiraju.

"Valjda su svako vređanje, omalovažavanje i najgore pretnje prihvatljivi kada su na račun Vučića, njegove porodice i najbližih saradnika", kaže Bečić.

"I to je demokratija. I sve je prihvatljivo, samo nemojte neko da uputi neku preku reč prema predstavnicima naše samozvane intelektualne elite. Oni su nedodirljivi intelektualci. Tako i Đilas vešto koristi priliku da kreiranjem skandala skrene pažnju sa ozbiljne istrage u aferi 'Sekunde', koja je u završnoj fazi i koja razotkriva ozbiljnu dugogodišnju pljačku državnog novca na RTS-u i koja će konačno razotkriti hobotnicu koja je sistemski pljačkala i uništavala grad Beograd i državu Srbiju".

Bečić navodi i da tako sad po Đilasovom nalogu, njegovi jurišnici kreću iz svih raspoloživih sredstava sa napadima na potpredsednika vlade i ministra unutrašnjih poslova Nebojšu Stefanovića, optužujući ga za sve i svašta, a sve u cilju da Đilas sebi obezbedi vreme kako bi smislio opravdanje za svoju ulogu u već otkrivenim aferama u Beogradu i pljački vrednoj 650 miliona u RTS-u.

(Tanjug)

 

Ostali članci u rubrici

Anketa

Koliko će po vašem mišljenju trajati vanredno stanje u Srbiji?
 

Republika Srpska: Stanje i perspektive

Baner
Baner
Baner
Baner
Baner
Baner