Početna strana > Hronika > Dragica Gašić: Lome me psihički jer ne mogu baš da me upucaju na ulici, ali me neće oterati
Hronika

Dragica Gašić: Lome me psihički jer ne mogu baš da me upucaju na ulici, ali me neće oterati

PDF Štampa El. pošta
petak, 30. jul 2021.

Jedina srpska povratnica u Đakovicu Dragica Gašić izjavila je da će već danas ostati bez lekova, dve vrste insulina koje koristi godinama, jer su vandali koji su joj obili stan odneli i kesu s lekovima.

"Idu dotle da me ubiju"

Nisam mogla da verujem da mi je odnesena čak i kesa sa lekovima koja je bila okačena na prozoru. Bez insulina ne mogu ni jedan dan, a sama sebi dajem četiri puta dnevno

"Nisam mogla da verujem da mi je odnesena čak i kesa sa lekovima koja je bila okačena na prozoru. Idu dotle da me ubiju. Bez insulina ne mogu ni jedan dan, a sama sebi dajem četiri puta dnevno. Dve doze ‘crvenog pankala’ su mi za preko dana, a ‘zelena’ uzimam noću", rekla je Gašić u telefonskom razgovoru za list Politika.

Ona je upitala "kakav je to ljudski mozak koji vam odnese lične stvari, crninu koju nosim za ocem, pa mu je i to malo, nego vam ukrade i lekove?"

"Ne mogu me oterati"

"Šta bi bilo da sam došla uveče ubeđena da imam insulin. Psihički me lome, da me upucaju nasred ulice baš i ne mogu jer bi to bilo tako očigledno, ali mogu ovako lekovima da mi dođu glave", rekla je Gašić.

Ona je navela da je "ipak ne mogu oterati i pored svih zlodela" i da "s verom u Boga, ostaje u svom stanu".

(Beta, Politika, N1)

 

Ostali članci u rubrici

Anketa

Da li mislite da će preuzimanje vlasti u Avganistanu od strane talibana dovesti do prelivanja krize u okolne zemlje?
 

Republika Srpska: Stanje i perspektive

Baner
Baner
Baner
Baner
Baner
Baner