Хроника

Драган Ђилас: Напредњаци и фотомонтажама угрожавају безбедност Маринике Тепић

Штампа
четвртак, 29. јул 2021.

Председник Странке слободе и правде Драган Ђилас изјавио је да чланови Српске напредне странке угрожавају безбедност и живот потпредседнице ССП Маринике Тепић, тако што, како је навео, "своје крваве трагове о повезаност с мафијом" покушавају да прикаче опозицији "лажима и фотомонтажама".

Посланик СНС у Скупштини Србије Небојша Бакарец објавио је фотомонтажу на којој су Тепић и вођа криминалне групе Вељко Беливук, који се сумњичи за више убистава, у пријатељској атмосфери, а Тепић означена као Беливукова „сека“.

„То што Небојша Бакарец показује озбиљне знаке менталне поремећености, не лишава га одговорности, јер је овакву лаж пласирао свесно и са јасном намером. Одмах потом је исту фотомонтажу објавио и ‘медијски експерт’ Небојша Крстић, који већ дуго учествује у пропаганди сталног инсинуирања како је Тепићева ‘икона’ мафије“, навео је Ђилас у писној изјави.

Оценио је да то показује да су чланови СНС спремни на „све могуће злоупотребе“ да би сачували власт у чијем је освајању и чувању, како Ђилас тврди, активно учествовао и клан Вељка Беливука.

„Свакога дана док ССП охрабрује људе по Србији и увећава подршку грађана, изложени смо нападима организованих од стране СНС. То нису незадовољни грађани, већ ангажовани провокатори које СНС упошљава да нас вредјају и нападају. У недостатку Беливук клана, док не договоре ко ће убудуће обављати послове за које су били задужени Беливук и екипа, СНС се определио за покрет Левијатан“, додао је Ђилас.

Ђилас је позвао све запослене у надлежним институцијама у Србији „да почну да раде свој посао“, да „зауставе прогон опозиције и санкционишу страшне претње“ које долазе од чланова СНС.

„Уколико то не ураде, неће сутра бити на удару само Закона о лустрацији, већ и закона којима се санкционише кривична одговорност оних који нису поступали у складу са својом дужношћу“, нагласио је Ђилас.

(Бета)

 
Донирајте НСПМ
[ Почетна страна ]