Početna strana > Hronika > Dobrica Veselinović: Mi smo kao građani otpisani - Beograd gori, Vesić se češlja, a Radojičić krije; Vučić i Mali se slikaju na kuli dok broj umrlih prevazilazi sve zemlje na svetu
Hronika

Dobrica Veselinović: Mi smo kao građani otpisani - Beograd gori, Vesić se češlja, a Radojičić krije; Vučić i Mali se slikaju na kuli dok broj umrlih prevazilazi sve zemlje na svetu

PDF Štampa El. pošta
petak, 27. novembar 2020.

Predstavnik inicijative "Ne davimo Beograd" Dobrica Veselinović ocenio je danas da je skandalozno da na sednici Skupštine grada Beograda nema nijedne teme o pandemiji i lošoj situaciji u Beogradu, i dodao da je to posledica javašluka, nebrige i nestručnih kadrova.

“Mi smo kao građani otpisani, mi smo potrošna roba koja mora da brine o svom zdravlju. Mora da se uvede vanredna situacija, da grad sanira posledice ove krize”, rekao je Veselinović za N1 i dodao da “grad gori, (zamenik gradonačelnika Goran) Vesić se češlja, a (gradonačelnik Zoran) Radojičić se krije”.

On je rekao da za ljude koji čekaju da se obezbedi masovno i brzo testiranje, nema mesta u bolnicama, i da se oni mogu lečiti kod kuće, uz organizaciju volonterskog servisa.

“Posle nekoliko talasa trebalo je da naučimo da nam je od najveće važnosti ulaganje u javnu infrastrukturu, zdravstvo. Vučić i Mali se slikaju danas na kuli dok situacija s gubicima života prevazilazi sve zemlje na svetu”, dodao je Veselinović.

On je naveo da će “Ne davimo Beograd”, kao politička organizacija, ponuditi ozbiljan set mera.

“Šta mi vidimo da može da se popravi i kako naš grad može da bude dobro mesto za život svih. Kako da se prevezete od kuće do posla, kako da imate mesto u vrtiću, krov nad glavom, da ne udišete vazduh koji vas ubija”, kazao je Veselinović.

(Beta)

 

Ostali članci u rubrici

Anketa

Koliko će, po Vašem mišljenju, ljudi u Srbiji primiti vakcinu protiv koronavirusa?
 

Republika Srpska: Stanje i perspektive

Baner
Baner
Baner
Baner
Baner
Baner