Početna strana > Hronika > Dmitrij Medvedev: Izgleda da se uzbudljiva ljubavna priča Evropljana i Ukrajinaca završava. Evropljani više ne žele Ukrajince, već su umorni od njih
Hronika

Dmitrij Medvedev: Izgleda da se uzbudljiva ljubavna priča Evropljana i Ukrajinaca završava. Evropljani više ne žele Ukrajince, već su umorni od njih

PDF Štampa El. pošta
nedelja, 03. jul 2022.

 Zamenik predsednika Saveta bezbednosti Rusije Dmitrij Medvedev ocenio je da „ljubav“ Evropljana i Ukrajinaca puca, jer su od njih svi već umorni.

„Izgleda da se uzbudljiva ljubavna priča Evropljana i Ukrajinaca završava. Evropljani više ne žele Ukrajince, već su umorni od njih. Besni Poljaci prisetili su se svog pomahnitalog nacionalizma. Glasno podsećaju skoro četiri miliona Ukrajinaca, koji su se smestili u njihovoj zemlji na to da su u Poljskoj“, napisao je Medvedev na svom Telegram kanalu.

Kako prenosi Sputnjik, on je dodao da se „slični procesi odvijaju i u drugim evropskim zemljama, koje su započele “ljubavne igre“ sa Kijevom“.

Medvedev je naveo da je od ukrajinofilije do ukrajinofobije samo jedan korak.

Prema njegovim rečima, izbledela osećanja „neće ponovo rasplamsati nikakva obećanja o budućem ne tako skorom i neravnopravnom braku“.

(Tanjug)

 

Ostali članci u rubrici

Anketa

Da li mislite da će se Srbija pridružiti sankcijma EU protiv Rusije?
 

Republika Srpska: Stanje i perspektive

Baner
Baner
Baner
Baner
Baner
Baner