Хроника

Ђорђе Вукадиновић: Jа који сe залажем да Србија у овом сукобу треба да буде неутрална проглашен сам за зликовца и "агента", а они који се залажу за сврставање уз страну која нас још и брутално уцењује су "хуманисти" и "миротворци"

Штампа
петак, 20. мај 2022.

Политички аналитичар и главни уредник Нове српске политичке мисли Ђорђе Вукадиновић огласио се на Твитеру поводом хајке која се спроводи над њим на популарној друштвеној мрежи.

„Знам да се то може схватити и као својеврсни комплимент, али свеједно.  Није нормално да се толика твитерска кука и мотика дигне на моју маленкост која, у суштини, заступа неутралност у конкретном случају. И начелно брани право и могућност да се може бити чак и на руској страни“, написао је на Твитеру Вукадиновић.

- Али невероватним обртом агресивног нато-изма сам ја који заступам став да Србија као држава у овом сукобу треба да буде неутрална проглашен за зликовца и "агента", а они који се залажу за сврставање уз једну страну, која нас још и брутално уцењује, су "хуманисти" и "миротворци" – закључује Вукадиновић.

(НСПМ)

 
Донирајте НСПМ
[ Почетна страна ]