Хроника

Директор специјалне болнице „Гамзиград“: Желео сам да омогућим свим пацијентима који су вољни да присуствују скупу председника Вучића - ово је само побољашање квалитета услуга која болница пружа

Штампа
среда, 12. јун 2019.

Директор специјалне болнице за рехабилитацију „Гамзиград“, Раде Костић каже да је постављањем флајера желео да омогући свим пацијентима, који желе, да присуствују скупу председника Александра Вучића, пошто се у поподневним сатима из Гамзиградске бање не саобраћају аутобуси ка Зајечару.

Директор специјалне болнице за рехабилитацију „Гамзиград“ др Раде Костић казао је разлог постављања флајера у трпезарији са позивом на скуп председника Александра Вучића у граду Зајечару, у суботу 15. јуна у 17 сати, преноси Глас Зајечара.

„С обзиром на то да из специјалне болнице за рехабилитацију „Гамзиград“, у поподневним и вечерњим сатима не саобраћају аутобуси, а у специјалној болници је тренутно 230 пацијената, желимо да омогућимо свима који су вољни да присуствују посети и обраћању председника Вучића, као председника свих грађана, а не као страначког лидера  на том скупу. Овај скуп нема везе са партијским и политичким конотацијама. Ово је само побољашње квалитета услуга која болница пружа својим корисницима“– изјавио је директор специјалне болнице за рехабилитацију „Гамзиград“ др Раде Костић за портал Глас Зајечара.

Подсећамо, данас су пацијенте у овој установи затекли флајери са позивом на митинг Александра Вучића, који се одржава у суботу 15. јуна у Зајечару.

(Глас Зајечара)

Видети још: Глас Зајечара: Позивнице за Вучићев митинг „Будућност Србије“ дељене пацијентима у Специјалној болници „Гамзиград“

 
Донирајте НСПМ
[ Почетна страна ]