Хроника

Директор ГАК Народни фронт Жељко Миковић: Седморо здравствених радника наше клинике заражено коронавирусом

Штампа
уторак, 31. март 2020.

 Седморо здравствених радника у Гинеколошко акушерској клиници Народни фронт позитивно је на коронавирус, потврдио је за Инсајдер директор највеће гинеколошке клинике у земљи професор доктор Жељко Миковић. Он, међутим, каже да се у болници предузимају све мере опреза, да се свакодневно детаљно чисти и да се не размишља о затварању болнице.

За сада није утврђено како се заразило седморо здравствених радника код којих је вирус потврђен, каже директор ГАК Народни фронт, преноси Инсајдер.

Поред седморо здравствених радника код којих је потврђено присуство коронавируса, још један број здравствених радника је на мери кућне изолације, јер наводе да имају неке од симптома коронавируса, рекао је доктор Миковић.

Према његовим речима, нема никаквог говора о затварању болнице због коронавируса, јер се предузимају све неопходне мере, а болница се свакодневно детаљно чисти.

Број здравствених радника код којих је потврђен коронавирус не угрожава рад болнице, јер је то мање од један одсто у односу на број укупно запослених у болници, каже професор доктор Миковић.

(Инсајдер)

 
Донирајте НСПМ
[ Почетна страна ]