Početna strana > Hronika > Direktor GAK Narodni front Željko Miković: Sedmoro zdravstvenih radnika naše klinike zaraženo koronavirusom
Hronika

Direktor GAK Narodni front Željko Miković: Sedmoro zdravstvenih radnika naše klinike zaraženo koronavirusom

PDF Štampa El. pošta
utorak, 31. mart 2020.

 Sedmoro zdravstvenih radnika u Ginekološko akušerskoj klinici Narodni front pozitivno je na koronavirus, potvrdio je za Insajder direktor najveće ginekološke klinike u zemlji profesor doktor Željko Miković. On, međutim, kaže da se u bolnici preduzimaju sve mere opreza, da se svakodnevno detaljno čisti i da se ne razmišlja o zatvaranju bolnice.

Za sada nije utvrđeno kako se zarazilo sedmoro zdravstvenih radnika kod kojih je virus potvrđen, kaže direktor GAK Narodni front, prenosi Insajder.

Pored sedmoro zdravstvenih radnika kod kojih je potvrđeno prisustvo koronavirusa, još jedan broj zdravstvenih radnika je na meri kućne izolacije, jer navode da imaju neke od simptoma koronavirusa, rekao je doktor Miković.

Prema njegovim rečima, nema nikakvog govora o zatvaranju bolnice zbog koronavirusa, jer se preduzimaju sve neophodne mere, a bolnica se svakodnevno detaljno čisti.

Broj zdravstvenih radnika kod kojih je potvrđen koronavirus ne ugrožava rad bolnice, jer je to manje od jedan odsto u odnosu na broj ukupno zaposlenih u bolnici, kaže profesor doktor Miković.

(Insajder)