Хроника

Директно.рс: Забранити доктору Несторовићу да говори за медије; Несторовић: У овој кризи ће више страдати богати него сиромашни

Штампа
недеља, 05. април 2020.

 Ова криза је комунизам у извесној мери, социјализам. Највише ће пропатити они који имају највише. Богати људи ће изгубити новац, сиротиња никад нема шта да изгуби, она може само да изгуби живот - рекао је кроз смех доктор Бранимир Несторовић гостујући на ТВ Хепи.

 

Нема човека који чује овакву изјаву и који неће рећи - овај човек је луд!

Од почетка епидемије коронавируса у српској јавности доктор Несторовић се "прославио" по својим изјавама које нису имале никаквог смисла - да коронавирус постоји само на Фејсбуку, да је ово најсмешнији вирус у историји човечанства, саветовао женама да иду у шопинг у Милано јер ће због коронавируса тамо бити снижења, да вирус не напада жене, да Срби имају "лавовске гене" и да не оболевају од короне. Последњом је отишао корак даље!

Бранислав Несторовић: У овој кризи ће највише страдати богати - сиромашни немају шта да изгубе осим свог живота

 Др Бранислав Несторовић често зна да привуче пажњу својим контровезним изјавама.

 То је урадио и овога пута, гостујући на телевизији "Хаппy".

Он је изјавио да "сиротиња у овој кризи нема шта да изгуби, осим живот".

- Људи не схватају да је ова криза комунизам, у извесној мери социјализам. Највише ће пропатити они који имају највише. Богати људи ће изгубити новац, сиротиња никад нема шта да изгуби. Она може да изгуби само живот - рекао је Несторовић.

(Директно-Еспресо)

 
Донирајте НСПМ
[ Почетна страна ]