Početna strana > Hronika > Beograd: Na gradilištu u centru grada, u Bulevaru kralja Aleksandra, radnici odlučili da se malo počaste - pekli vola na ražnju; Komšije zvale komunalnu miliciju; Radnik: Slavi se završen iskop
Hronika

Beograd: Na gradilištu u centru grada, u Bulevaru kralja Aleksandra, radnici odlučili da se malo počaste - pekli vola na ražnju; Komšije zvale komunalnu miliciju; Radnik: Slavi se završen iskop

PDF Štampa El. pošta
četvrtak, 29. jul 2021.

Beograđane koji su jutros prolazili Bulevarom kralja Aleksandra zatekao je nesvakidašnji prizor.

Naime na gradilištu na uglu Golsvordijeve i Bulevara kralja Aleksandra oko devet sati ujutru, radnici su odlučili da se malo počaste i okrenu vola na ražnju.

Nisu marili za visoke temperature i prašinu na gradilištu, te su sve pripremili za gozbu. Doneli su stolnjak, šerpe i sav propratni pribor.

Komšije zvale komunalnu miliciju

Kako su stanari koji žive u blizini rekli, prvo su osetili dim, ali nisu znali o čemu se radi pa su pozvali komunalnu miliciju. Komunalci su ubrzo došli, a navodno su samo upozorili radnike da što pre završe sa volom jer su se komšije žalile na dim.

Radnik na gradilištu: Slavi se završen iskop

"Šta se slavi?", pita osoba, za koju se poretpostavlja da je naš glumac Radoslav Milenković, snimajući ovaj prizor.

"Slavi se završen iskop", odgovara mu radnik. „Evo, tako će revoluciju da pojedu njena rođena deca“, prokomentarisao je Milenković natpis „Revolucija“ na ogradi gradilišta.

(Agencije)

 

Ostali članci u rubrici

Anketa

Da li mislite da će preuzimanje vlasti u Avganistanu od strane talibana dovesti do prelivanja krize u okolne zemlje?
 

Republika Srpska: Stanje i perspektive

Baner
Baner
Baner
Baner
Baner
Baner