Početna strana > Hronika > Balša Božović: Neće Boško Obradović nikog izbacivati iz DS
Hronika

Balša Božović: Neće Boško Obradović nikog izbacivati iz DS

PDF Štampa El. pošta
utorak, 25. jun 2019.

 Poslanik Demokratske stranke Balša Božović izjavio je da iz te stranke neće biti izbačen niko zbog iznošenja svog mišljena u javnosti i zbog učestvovanja na skupštinskim odborima i pored odluke da se bojkotuje rad parlamenta.

Povodom spekulacija u medijima o previranju u DS u vezi sa bojkotom parlamenta i spekulacija o pokretanju postupaka protiv poslanica Gordane Čomić i Nataše Vučković, jer su učestvovale na skupštinskim odborima, Božović je za "TV Naša" rekao da su to "rekla kazala priče" i da se u DS jasno znaju procedure i da niko ne može biti izbačen iz stranke ili sankcionisan zbog iznošenja svog mišljenja.

"Mislim da su to stvari koje će se rešiti na Glavnom odboru i unutar DS, a očigledno da je došlo do nervoze zbog određenih aktivnosti vezano za odlazak na odbor gde su Gordana Čomić i Nataša Vučković napadale ovu vlast i kritički se odnosili prema namerama vlasti kada su u pitanju ustavne promene", rekao je Božović.

On je zamerio šefu Dveri Bošku Obradoviću zbog izjave da oni poslanici koji krše Sporazum sa narodom da ne treba više da pripadaju strakama koje su taj sporazum potpisale.

"Boško neće biti nikada u stanju da izbacuje bilo koga iz DS i to nije njemu dozvoljeno. Ne znam odakle takva sloboda iako smo u nekom Savezu za Srbiju sarađivali sve ovo vreme. Očigledno je došlo do prenaglašene izjave i ne verujem da je baš tako mislio i da je želeo da kadrira u DS", rekao je Božović.

Upitan da li njegova izjava sada može da poljulja odnose, Božović je kazao da ne veruje, ali da želi da postoje jasne granice preko kojih se ne prelazi.

(Beta)

 

Ostali članci u rubrici

Anketa

Da li mislite da će crnogogorski „Zakon o slobodi veroispovesti“ biti povučen?
 

Republika Srpska: Stanje i perspektive

Baner
Baner
Baner
Baner
Baner
Baner