Početna strana > Hronika > Ana Brnabić: Građani koji danju krše mere samoizolacije, a u 20:00 tapšu lekarima su primer krajnjeg sebičluka i licemerja
Hronika

Ana Brnabić: Građani koji danju krše mere samoizolacije, a u 20:00 tapšu lekarima su primer krajnjeg sebičluka i licemerja

PDF Štampa El. pošta
nedelja, 05. april 2020.

 Stručnjaci su rekli da u petoj i šestoj nedelji nema više šta da se čeka, ovo su trenuci kada naše društvo pada ili pobeđuje i pozivam i molim sve građane da, ako ne zbog vas, ono zbog solidarnosti sa lekarima i starijim sugrađanima, sada svi zajedno poštujemo mere, izjavila je večeras premijerka Ana Brnabić.

"Mislim da je primer krajnjeg sebičluka i licemerja, da je sramota da neko preko dana krši preporuke samoizolacije i mere koje su donete, a onda u 20 sati tapše lekarima i medicinskim radnicima", ocenila je Brnabić u specijalnoj emisiji na TV Pink.

"Svaki dan koji se šetamo je jedan dan duže za starije od 65 godina da sede kod kuće. Kada bismo svi sedeli dve nedelje kod kuće, olakšali bismo tim ljudima da ne sede kod kuće u izolaciji", rekla je premijerka.

(Fonet)