Хроника

Александра Јерков у полицији ради саслушања због кривичне пријаве коју је правни тим ДС због „фалсификовања потписа“ поднео против ње, испред чланови ДС који је подржавају

Штампа
четвртак, 21. мај 2020.

 Потпредседница Демократска странке Александра Јерков, требало би данас да буде саслушана у полицији, због кривичне пријаве која је због наводног фалсификовања потписа поднета против ње. Јерков је ушла, како је навела репортерка Н1, у управу полиције, док је испред окупљена група чланова ДС који је поржавају.

 Јерков је за Н1 испред полиције рекла да је позвана у станицу полиције да да изјаву у својству сведока или грађанина на основу пријаве коју је поднела ДС.

Као подршка Јерков, окупила се група чланова ДС међу којима су и Горан Ћирић, Балша Божовић, Маја Виденовић, Бранислав Лечић, Слободан Милосављевић и други. Они чекају да виде исход њеног саслушања, односно давања изјаве као сведока.

Правни тим ДС поднео је кривичне пријаве против три члана те странке због фалсификовања више потписа који су прикупљени за сазивање седнице Главног одбора за 17. мај.

Јерков је јуче рекла да је у неверици због кривичне пријаве која је због наводног фалсификовања потписа поднета против ње.

(Н1)

 
Донирајте НСПМ
[ Почетна страна ]