Početna strana > Hronika > Aleksandra Jerkov u policiji radi saslušanja zbog krivične prijave koju je pravni tim DS zbog „falsifikovanja potpisa“ podneo protiv nje, ispred članovi DS koji je podržavaju
Hronika

Aleksandra Jerkov u policiji radi saslušanja zbog krivične prijave koju je pravni tim DS zbog „falsifikovanja potpisa“ podneo protiv nje, ispred članovi DS koji je podržavaju

PDF Štampa El. pošta
četvrtak, 21. maj 2020.

 Potpredsednica Demokratska stranke Aleksandra Jerkov, trebalo bi danas da bude saslušana u policiji, zbog krivične prijave koja je zbog navodnog falsifikovanja potpisa podneta protiv nje. Jerkov je ušla, kako je navela reporterka N1, u upravu policije, dok je ispred okupljena grupa članova DS koji je poržavaju.

 Jerkov je za N1 ispred policije rekla da je pozvana u stanicu policije da da izjavu u svojstvu svedoka ili građanina na osnovu prijave koju je podnela DS.

Kao podrška Jerkov, okupila se grupa članova DS među kojima su i Goran Ćirić, Balša Božović, Maja Videnović, Branislav Lečić, Slobodan Milosavljević i drugi. Oni čekaju da vide ishod njenog saslušanja, odnosno davanja izjave kao svedoka.

Pravni tim DS podneo je krivične prijave protiv tri člana te stranke zbog falsifikovanja više potpisa koji su prikupljeni za sazivanje sednice Glavnog odbora za 17. maj.

Jerkov je juče rekla da je u neverici zbog krivične prijave koja je zbog navodnog falsifikovanja potpisa podneta protiv nje.

(N1)