Početna strana > Hronika > Aleksandar Vulin danas postaje počasni građanin Kosovske Mitrovice
Hronika

Aleksandar Vulin danas postaje počasni građanin Kosovske Mitrovice

PDF Štampa El. pošta
nedelja, 02. novembar 2014.

Ministar za rad, zapošljavanje, boračka i socijalna pitanja Aleksandar Vulin posetiće danas Kosovsku Mitrovicu gde će obići niz nadležnih institucija i primiti povelju za počasnog građanina te opštine.

Vulin će najpre otvoriti novu zgradu Centra za socijalni rad u Kosovskoj Mitrovici, a potom će obići korisnike socijalne pomoći radno angažovane na uređenju dvorišta crkve Svetog Dimitrija i njenog prilaza zbog predstojecih mitrovdanskih svečanosti, saopštilo je Ministarstvo za rad, zapošljavanje, boračka i socijalna pitanja.

Vulin će posetiti i Filijalu Nacionalne službe za zapošljavanje u Kosovskoj Mitrovici i uručiti ugovore o sprovođenju javnih radova na kojima su angažovane osobe sa invaliditetom.

Sastaće se i sa predsednikom Privremenog organa opštine Kosovska Mitrovica, Aleksandrom Spirićem, načelnikom Kosovsko-mitrovačkog okruga, Vasom Jelićem, kao i direktorima Centra za socijalni rad, Filijale NSZ i Filijale PIO u Kosovskoj Mitrovici.

Na kraju posete, Vulin će na Svecanoj akademiji koja će biti organizovana na Fakultetu tehničkih nauka primiti povelju za počasnog građanina Kosovske Mitrovice, saopštilo je Ministarstvo za rad, zapošljavanje, boračka i socijalna pitanja.

(Tanjug)