Хроника

Александар Вучић одговорио на прозивке да "носи сако од 500.000 динара и патике од 70.000“: Мени сакое дају из фундуса, или ми сашију пошто сам габаритан

Штампа
среда, 12. август 2020.

Председник Александар Вучић реаговао је на тврдње потпредседника ССП Дејана Булатовића, који га је "изазвао" да каже колика је цена сакоа и патика које је носио претходних дана.

Булатовић је о томе говорио на конференцији испред зграде Председништва на Андрићевом венцу:

“Његов сако кошта 700.000 динара, одакле ти, где ти је част? А народ у Србији гладује! Он промовише да живимо што скромније, а са друге стране се бахати. И зато га питамо – одакле ти патике? Модерираш се са председником Албаније, идеш са њима у шопинге. Зна Србија одакле ти, али важно је да нам ти кажеш – објасни народу!”, рекао је Булатовић.

Вучић је, с друге стране, одговорио:

“Ја сам им јако захвалан што су покренули су важну тему, захвалан сам њиховим медијима. Лагали су да ми џемпер кошта 400 евра, а кошта 55. Мени сакое дају из фундуса, или ми сашију, пошто сам габаритан. Не коштају колико кажу, него много мање”, рекао је Вучић.

То је, како је рекао, битно због Закона о пореклу имовине.

“Желим да будем у првих 10 људи којима ће испитати имовину”, рекао је он.

(Нова.рс)

Видети још: Дејан Булатовић: Вучић носи сако од 500.000 динара и патике од 70.000, док је свако десето дете у Србији гладно

 
Донирајте НСПМ
[ Почетна страна ]