Početna strana > Hronika > Aleksandar Vučić: Narode srpski, zapadni agent Rada Trajković laže, kao i svi oni u Skupštini koji su govorili besmislice, i kaže da tražim aboliciju za svoju porodicu, a ne spas za srpski narod na KiM. Međusobno priznanje?! Sanjajte
Hronika

Aleksandar Vučić: Narode srpski, zapadni agent Rada Trajković laže, kao i svi oni u Skupštini koji su govorili besmislice, i kaže da tražim aboliciju za svoju porodicu, a ne spas za srpski narod na KiM. Međusobno priznanje?! Sanjajte

PDF Štampa El. pošta
ponedeljak, 06. februar 2023.

Predsednik Srbije Aleksandar Vučić obratio se građanima Srbije putem svog naloga na Instagramu "buducnost srbijeav" i poručio da ne traži aboliciju za svoju porodicu, kako to neki tvrde, već spas za srpski narod na Kosovu i Metohiji. "Međusobno priznanje?! Sanjajte!", poručio je Vučić.

"Narode srpski, građani Srbije, zapadni agent Rada Trajković kaže da tražim aboliciju za svoju porodicu, a ne spas za srpski narod na Kosovu i Metohiji.

Laže, laže kao i svi oni u Skupštini koji su govorili sve one besmislice. Brani me taman kao i moji koalicioni partneri.

Zato narode, samo da imate u vidu, moja porodica je ovde, ostaće u Srbiji, kao i ja. Nikoga se ne plašimo jer ništa ukrali nismo.

Krivi smo jer branimo Srbiju. Branićemo Srbiju. Međusobno priznanje?! Sanjajte! Živela Srbija", poručio je predsednik Vučić u izjavi objavljenoj na Instagramu.

Ranije danas, Novosti su objavile da je Vučić na sednici vrha Srpske napredne stranke poručio da je spreman da ide na izbore kao kandidat za premijera i da neće popustiti pod ucenama "ni Zapada, ni SPS-a, ni lažnih desničara".

Blic je, pozivajući se na izvore u vrhu SNS-a, objavio da bi vanredni izbori u Srbiji mogli da budu održani već u septembru.

(RTS)

 

Ostali članci u rubrici

Anketa

Da li će, po vašem mišljenju, „Zajednica srpskih opština“ na KiM biti formirana do kraja 2023. godine?
 

Republika Srpska: Stanje i perspektive

Baner
Baner
Baner
Baner
Baner
Baner