Početna strana > Hronika > Aleksandar Šapić: Dragan Đilas da se izvini svim bivšim partnerima iz opozicije koje je godinama obmanjivao i zavlačio, u cilju da sebe plasira kao lidera
Hronika

Aleksandar Šapić: Dragan Đilas da se izvini svim bivšim partnerima iz opozicije koje je godinama obmanjivao i zavlačio, u cilju da sebe plasira kao lidera

PDF Štampa El. pošta
subota, 26. novembar 2022.

Vidim da se Dragan Đilas izvinjava što je sa mnom ikada sarađivao, što je njegovo pravo i u redu je, ali bi pre toga trebalo još nekome da se izvini.

Prvo svim svojim najbližim prijateljima, poslovnim partnerima, saradnicima...i svima sa kojima je nekada sarađivao, pošto danas nijednog više nema pored sebe, već mora da nalazi ljude za koje do pre par godina nije znao ni da postoje poput Mile Popović, Marka Dimića i sličnih... koji će i sami proći kao i svako pre njih, samo još ne znaju sa kim imaju posla.

Pa onda da se izvini svim bivšim koalicionim partnerima iz opozicije koje je obmanjivao godinama i zavlačio ih u okviru svojih pokreta, lista, udruženja i inicijativa, a sve u cilju da sebe plasira kao lažnog lidera, koji ne sme da izađe i stane na čelo nijedne liste, niti da sedne, kako u gradski, tako ni u republički parlament, već potura druge da u njegovo ime napadaju političke protivnike, da bi ih na kraju sve prodao i onda ako treba, on seo i dogovarao se sa kim proceni da mu se isplati, a njih sve proglasio teškim budalama.

I na kraju da se izvini celokupnom srpskom narodu i svim građanima ove zemlje, što nije ostao u Češkoj kao "veliki biznismen", nego je godinama srpskoj javnosti prodavao priču da je zaradio neke ogromne pare tamo, pa se onda kao vratio u Srbiju da se bavi politikom. Te pare niko nikad video nije, dok nije u Srbiji preuzeo preko noći sav medijski prostor i preprodajom istog se obogatio.

Da se izvini našem narodu što je ikada ušao u politiku i prevario svakoga sa kim je stupio u bilo kakav kontakt, bilo da mu je bio prijatelj, saradnik, politički partner ili nešto drugo.

I danas postoji par ljudi koji nemaju hrabrosti da se otrgnu, jer ih drži kao svoje taoce, ulivajući im decenijsku lažnu nadu da će im kao pomoći, a u stvari je on glavni razlog zašto su im životi uništeni, iako su bili spremni sve za njega da daju. Nažalost oni tek sad, ali kasno shvataju da im je sva nesreća upravo došla direktno od njega i da neće nestati dokle god im je u neposrednoj blizini.

Ali o tome i mnogim drugim stvarima ćemo kad skupi hrabrosti i dođe da se negde suočimo, pošto je oduvek bio najhrabriji kad kuca mejl sms i šalje poruke preko posrednika.

(Fejsbuk Aleksandra Šapića)

Videti još: Dragan Đilas: Kada gospodin Šapić bude uradio samo deset odsto onoga što smo uradili ja i moj tim, može da mi se javi da razgovaramo