Kome je do morala u politici, neka ide u NSPM

Oročeni „pakt o nenapadanju“ Dodika i Vučića

Komentari (17) COMMENTS_ARE_CLOSED
1 ponedeljak, 25 novembar 2013 12:10
Miloš
Svako dalje popuštanje na ustavu ili mimo ustava vodi RS u status "folklorne tvorevine" i u nestanak. Poslije svakog ustupka traže se novi.Tražiti da se vrate otete nadležnosti! Ne dozvoliti da se evro integracije stalno koriste za centralizaciju.To je jedini način da opstanemo.Što više državnih tijela:direkcija,agencija,ministarstava i slično,to više Srba radi u njima i polako se utapamo u BIH ,a kad potonemo više nam nema na povšinu.
Preporuke:
32
2
2 ponedeljak, 25 novembar 2013 12:13
G.S
Umeće dobre konverzacije nije samo da se kažu prave stvari u pravom momentu nego i da se ne kažu pogrešne stvari u momentima iskušenja.Joni Mitchell
Preporuke:
22
1
3 ponedeljak, 25 novembar 2013 12:43
Srpska demokratska stranka je najbolja politička opcija za srpski narod i Srpsku.
Iskreno ne sviđa mi se ovo idealiziranje Milorada Dodika i SNSD-a, na način "da se Dodik poistovjećuje sa Republikom Srpskom, da je Dodik jedini Srbin, jedini sposoban da štiti interese srpstva i Srpske" a svi ostali po ovom tekstu nisu dobri Srbi, nisu sposobni,nemaju pojma o politici i slično.Teško nama ako je situacija takva? I blago nama kada to nije istina i kada sam tekst postavlja potpuno pogrešnu tezu, samo da se dodovori Miloradu Dodiku i SNSD-u a da što više oblati Srpsku demokratsku stranku.Čemu to, kada je upravo Srpska demokratska stranka bila predvodnica u stvaranju Srpske, kada je Dodik imao samo sebe ispred svoj političke stranke u Skuštini Srpske?Ne valja na taj način uzdizat na nivo "svetinje jednog čovjeka i to političara" (Dodika), jer jadno je onda srpstvo ako Dodik onemoća, ostari,osenili, onda je srpstvo propalo.Hvala Bogu kada to nije istina, i kada je SDS garancija čuvanja interesa Srspke i srpstva.SDS je to dokazao u ratu a dokazuje i u miru...
Preporuke:
12
25
4 ponedeljak, 25 novembar 2013 13:55
nema boljeg
Dodik je dokazao da moze da brani i odbrani srpski interes uprkos velikim pritiscima sa zapada.Veoma sposoban politicar koji razume izazove ovog vremena.Koliko vidim on je omogucio dolazak ruskog kapitala u Srpsku, redovno je u Moskvi, relaksirao je odnose sa hrvatima, u Beogradu je non stop i uskladjuje politiku sa srpskim rukovodstvom.Njegova spoljna politika je za cistu desetku.O ekonomiji nisam bas strucan i obavesten, to valjda najbolje znaju Srbi u Srpskoj.Grade se autoputevi,termocentrale, Juzni tok dolazi u Srpsku, to nesto znaci.Danasnja SDS me dosta podseca na SNS.Ne bi me iznenadilo da posle pobede na izborima pocnu da prenose nadleznosti na BIH, posle presuda Mladicu i Karadzicu.Ne bi im bilo prvi put a i vUCKo im je idol i uzor, tj njegova kapitulantska kosovska politika i stvaranje Velike Albanije.
Preporuke:
29
8
5 ponedeljak, 25 novembar 2013 15:20
Odgovor SDS-ovcu
1)Ja sam član SDS od samog osnivanja, bio !!!

2) Ova SDS, ovaj sastav i politika koju je SDS vodila, naročito po Čavićem, NEMA VEZE SA SDS KOJA SE BORILA ZA SRPSKU. Jedina veza je po imenu, dakle, radi se o LAŽNOM PREDSTAVLjANjU.

3)Najveći prenos nedležnosti (oko 60, treba ih navesti da narod zna) sa Srpske na "državu bih" izvršen je za vreme Predsednikovanja Srpskom Dragana Čavića, tadašnjeg predsednika SDS.TO JE ISTINA.

4) Ja ovom kadru SDS NE verujem. Stavio se pod poslušnost USA EU "faktora", i radi baš kao što je DOS u Srbiji radio kada je "oslobađao Srbiju od diktatora Slobe". Rezultat je da nas je DOS oslobodio budućnosti, oslobodio slobode, a pretvorio u EU robove. Sakupili ste se dokazani poslušnici USA EU da "oslobađate Srpsku od diktatora Dodika". TV BN je postala USTAŠKA po svome delovanju, mora se priznati dosta uspešno i proračunato "da se Vlasi ne dosete". Bulumenta se ne skida sa TV BN, laže i zombira narod.
Preporuke:
39
4
6 ponedeljak, 25 novembar 2013 15:48
Milan @ Srpska demokratska stranka je najbolja...
Hvala Bogu kada to nije istina, i kada je SDS garancija čuvanja interesa Srspke i srpstva.SDS je to dokazao u ratu a dokazuje i u miru..
.
Doduše neki Vaši zaključci su tačni i ne treba stvarati kultove ličnosti nego institucije.
Ali mislim da je ovo na kraju upravo pogrešno. Zar se i Dačić nije hvalio da je on branio Srbiju za vrijeme NATO-agresije (zaboravio je reći iz fotelje u nekom bunkeru)? Zar nisu i Vučić i Nikolić bili "branioci" Srpstva? A danasu su upravo oni bijednici koji su zabili nož u leđa kosmetskim Srbima. Upravo Bosićevo hvalisanje ovih jadnika mi smeta, jer Dodik ako zbog politike mora da se složi s njihovom politikom, bar ih ne hvali.
Preporuke:
20
2
7 ponedeljak, 25 novembar 2013 16:12
Dostojevski
Želio bih svojoj braći i sestrama da pojasnim trenutnu situaciju u RS i pogotovo SDS i SNSD . Originalni SDS je zajedno sa srpskim narodom stvorio državu RS . U toku rata antisrpski Zapad zvao nas je TAKOZVANA RS odn. na engl. jeziku Sou Kold RS . Nakon Dejtona glasao sam za Desnicu , SDS i Radikale . I mislio da je Predsednik Dodik miljenik USA . Inače sam kao prevodilac OEBS-a kao slobodni strelac spasio Kotor Varoš da ga muslimani ne osvoje GLASOVIMA IZ VREĆE 1997 i 1998 . Rizikovao sam da me OSCE izbaci sa posla jer sam registrovao Srbe koji se nisu ni pojavili na registraciji a ko se nije registrovao nije ni mogao glasati na izborima . Registrovao sam oko 700 Srba tako . Došao dan izbora a Srbi razjedinjeni SDS+Radikali a na drugoj strani SNSD+SNS Plavšićke + DNS +SPSRS . Srećom nezavisni odbornik Srbin se priključi svim Srbima i oko SNSD-a ai oko SDS-a i Srbi odbrane Kotor VAROŠ Ssa 14 - 13 odbornika . Dakle jedva smo sačuvali K. Varoš da ne bude Srebrenica / Brčko
Preporuke:
16
1
8 ponedeljak, 25 novembar 2013 16:16
Srpska demokratska stranka je najbolja politička opcija za srpski narod i Srpsku.
Milan


Malan e pa sam Milorad Dodik je izjavio da će sve prihvatiti što odluči politički Beograd, znači i eventualnu "nezavisnost" KosMeta?
Sam Milorad Dodik je dao inicijativu da Srbe sa KosMeta naseili u Srpskoj, a što znači da ne ostane niti jedan Srbin na KosMetu?
da li je to "mudar politčar", koji bi KosMet ostavio bez Srba?
Preporuke:
2
10
9 ponedeljak, 25 novembar 2013 16:17
Srpska demokratska stranka je najbolja politička opcija za srpski narod i Srpsku.
Milane pa sam Milorad Dodik je izjavio da će sve prihvatiti što odluči politički Beograd, znači i eventualnu "nezavisnost" KosMeta?
Sam Milorad Dodik je dao inicijativu da Srbe sa KosMeta naseili u Srpskoj, a što znači da ne ostane niti jedan Srbin na KosMetu?
da li je to "mudar politčar", koji bi KosMet ostavio bez Srba?
Preporuke:
4
7
10 ponedeljak, 25 novembar 2013 16:22
Dostojevski
NASTAVAK 2
I tako godinama sam živio u uvjerenju da je Dodik izdajnik a da samo SDS može sačuvati RS . Jedan prijatelj , inspektor , tada takođe glasač SDS + Radikala me je saznavši određene informacije uvjeravao u suprotno da samo Dodik ima veze da sačuva RS . Prije jedno godinu dana upoznao sam jednog gospodina , ima tri svršena fakulteta ,savetnik je Predsednika Dodika i Predsednik ga pita za savete kao drugara . Taj gospodin mi je kazao i objasnio da je Dodikov / Plavšićkin dolazak na vlast 1998-me u Bijeljini bio dogovoren sa Rašom Karadžićem .Srbi iz USA - nasljednici nekadašnjih četnika dobili su informaciju da će USA ukinuti RS ako SDS i Radovan ostanu na vlasti . Javljaju to Dodiku , sastaju se sa Radovanom i podvlačim dogovaraju da dođe Mile a ode Radovan i time da spasu RS od ukidanja . Dakle Radovan je sve znao . Jovica Stanišić je došao u RS i takođe pretio da USA ukida RS ostane li Radovan . Poenta - Dodik je Radovan 2 tj SNSD nastavlja gdje je originalni SDS stao. To je to
Preporuke:
18
3
11 ponedeljak, 25 novembar 2013 16:28
Srpska demokratska stranka je najbolja politička opcija za srpski narod i Srpsku.
Da malo relaksiramo situaciju.
Pa dobro ima bolji i od Milorada Dodika, a to je ovaj na linku:

http://www.youtube.com/watch?v=wdfh3cAC5Yw


Nema boljeg od Bore Drljače!
Preporuke:
3
5
12 ponedeljak, 25 novembar 2013 17:05
PJ
Niko ne spori zasluge SDS-a u stvaranju Republike Srpske, ali to je bilo 90-tih godina prošlog veka.

SDS je zadnjih godina svoje vlasti radio uveliko po diktatu Zapada (nešto poput današnjeg SNS i SPS u Srbiji).

Dovoljno je samo reći da je:

1. SDS raspustio Vojsku Republike Srpske 2006. i pomogao formiranje oružanih snaga BiH

2. SDS javno prihvatio 2004. kao istinit izveštaj o Srebrenici (diktiran od strane Zapada i muslimana) u kojem se navodi da je srpska vojska pobila preko 8700 muslimana u Srebrenici


Itd. itd.
Preporuke:
24
2
13 ponedeljak, 25 novembar 2013 19:10
Turas
Gospodine Durmanoviću ja vam poručujem iz Srbije da kpompletno rukovodstvo RS polako razjedinjava Dejtonski sporazum. Tako da dosta odrpano deluje RS sa ostacima.Postigla je RS da Icko i njegovi prethodnici po sistemu korak po korak rasturaju Miloševićevu RS(koga su i vaši zvaničnici kritikovali)kome treba da zahvalite za Dejton.Da bi sada (korak po korak)gubili stečeno ,namesto da stičete više .Imate plaćenike i izdajnike kao i Srbija .Nije samo Ana Trišić "hrabra" u izdaji. Uzora ima dosta ;krenimo od Plavšićke pa da vam ne nabrajam jer spisak tih plaćenika je poduži. Pogledajmo danas odnos ,tačnije primer nejedinstva-nacionalnog- što nebi smelo da bude , Bosić i ekipa protiv Dodika Zar vam taj scenario nije poznat iz Srbije , Ukrajine Libije Sirije .Ne mora svuda da bude oružan ustanak. Može i ovako perfidno kao u RS.Zapad uvek ide na jeftiniju varijantu, sa prostijim zemljama; mito,plaćanje ,NVO i hop- eto vas u NATO.Srećno.
Preporuke:
9
2
14 ponedeljak, 25 novembar 2013 19:27
Branko Ivić
U datom momentu Srbija će po nalogu iz Vašingtona i Brisela zabiti nož u leđa Republici Srpskoj,osim ako se u samoj Srbiji nešto drastično ne promeni.
Preporuke:
12
3
15 ponedeljak, 25 novembar 2013 20:46
Svevlad
Zapad od dana potpisivanja Dejtonskog sporazuma vidi entitet Republika Srpska samo kao privremeni ustupak (u samoj neizdefinisanoj prirodi odabrane reči "entitet" prepoznaje se konačna namera privremenosti), jedino do sada oni nisu imali prilike da u ovom pravcu nasrnu svom snagom.

Sada je u Srbiji konačno postavljena vlast potpune nacionalne izdaje, na čelu sa Vučićem Brankovićem. Izdaja 60,000 Srba na severu Kosova je bila samo probni balon za izdaju 1,300,000 Srba u RS koja sledi, a potom i onih 2,000,000 u Vojvodini, za kraj. Ukidanje RS i dalje rastakanje Srbije putem Republike Vojvodine će se obavljati uz potpuno istu matru o Evropskoj Uniji uz koju se sada odrađuje Kosovo.

Najistinija izreka o izdaji je da izdaja nema dno.
Preporuke:
14
1
16 sreda, 27 novembar 2013 15:15
Dostojevski
@ brata SVEVLAD-a
Položaj Republike Srpske moj brate prema informacijama koje imam je najjači od Dejtona , sjajan posao Predsednika Dodika , sjajan - jedan " krak " zaštite ide preko našeg starijeg brata Rusije - slovensko - pravoslavna veza , ministar za osavremenjivanje ruske armije je Dmitrij Rogozin bivši ambasador Rusije pri samitu Rusija - NATO u Briselu . Dmitrij za sebe kaže da je pola Srbin - pola Rus , krvni rođak raše Karadžića jer su se Rogozinovi u 19-om vijeku odselili za Rusiju iz bratstva - Nikšićka oblast - iz koga je Karadžić . dalje Dodika i RS štiti u Sarajevu ambasador Rusije Bocan - Harčenko . Dodik je prijatelj sa gen. direktorom Gazproma Aleksejem Milerom , dalje najpopularniji političar u Rusiji je srpski brat ministar armije Sergej Šojgu veliki drug sa Dačićem koji pravi rusku bazu u Nišu . Dolazi Južni Tok . U Banja Luci kod Mileta je bio drugi čovek ruske Crkve Ilarion Alfeev drug od Vladike Grigorija i Dejana Bodiroge . Nedavno su bili Rešetnjikov i Guskova+Ivašov
Preporuke:
2
1
17 sreda, 27 novembar 2013 15:37
Dostojevski
@ brata SVEVLAD-a
U poslednjih godinu dana u RS bio je genijalni - danas penzionisani ruski general Ivašov koji je vikao na Putina da zarati sa NATO-om zbog Srba . Gostovao je na RTRS kod Furtule . U Banja Luci je bio direktor čuvenog geostrazeškog ruskog institura RISI koji ima 200 eksperata i koji priprema politiku za Putina Leonid Rešetnjikov . U Banja luci je često akademik Guskova , Ponomarjeva , bio je drugi čovek ruske Crkve Ilarion episkop Alfeev drug od Vladike Grigorija i Dejana Bodiroge . Tu je kompanija ZARUBEŽNjEFT a sa njom ruska agentura , ...... , tu će uskoro biti Južni Tok sasvim slučajno će ići " koridorom " kroz Brčko od Bijeljine ka BL i Novom itd itd
Drugi krak zaštite Dodikm je odradio preko sefarda Jevreja , savetnik mudri Ari Livne koji nam vodi konzulat RS u Izraelu , pa Vlajki Emil itd itd
RS je TRAJNA KATEGORIJA a Srbi će biti za pet godina najjača nacija u BH , sada smo egal sa Bošnjacima
Živi bili
Preporuke:
3
0

Anketa

Da li mislite da će u narednih godinu dana u Srbiji biti održani novi parlamentarni izbori?
 

Republika Srpska: Stanje i perspektive

Baner
Baner
Baner
Baner
Baner
Baner