Kome je do morala u politici, neka ide u NSPM

Razlaz SNSD-SDS - ko je "izdao" koga, i zašto

Komentari (4) COMMENTS_ARE_CLOSED
1 četvrtak, 31 oktobar 2013 21:12
Srbin iz Srpske
Da BN televizija ovako rezonuje gdje bi nam bio kraj. Bjesomučni napadi na Dodika prelaze granicu ukusa. Kojekakva laprdanja i lupanja cifara postala su opšta praksa bijeljinske televizije. Kao da gledam "60-minuta". Dodik jeste najodgovorniji, ali dajte svedite to na pravu mjeru, kao što je u ovom tekstu.
Preporuke:
11
9
2 petak, 01 novembar 2013 00:41
realno
Dobar, trezven i objektivan tekst, kakvih je malo kada je u pitanju analiza situacije u BiH, a naročito u RS. A kako se budu bližili izbori, biće još gore. Čestitke autoru.
Preporuke:
11
1
3 petak, 01 novembar 2013 10:39
Prvo skoci pa reci hop
Previše ste vi fokusirani na očuvanje te Republike Srpske, bez koje ste mnogo bolje živjeli u suverenoj i demokratskoj državi (unitarnoj) Bosni i Hercegovini prije njenog mođunarodnog priznanja 1992. godine.

Ali, ono za šta se prolije krv (manje svoja,a više tuđa) nema druge nego da se voli i brani kako se ne bi izgubio smisao življenja i da potomci ne bi kojim slučajem postavili pitanje:a čemu?

Biće Republike Srpske (sa idejom eksluzivnosti srpstva nad svime što nije srpstvo) i dalje živi (iako u samom Ustavu piše da je RS u podjednakom vlasništvu i Bošnjaka i Srba,a ne samo Srba) je u suprotnosti sa bićem Bosne i Hercegovine kao države tri naroda podjednakih prava i obaveza na svakom njenom pedlju.

RS nije stvorena da postoji u okviru samostalne i nezavisne države Bosne,niti kao samostalna država. RS je samo prelazni oblik da se granice Srbije prošire preko Drine(prvi put u historiji Srbije. Igra se na kartu vremena i milosti velikih sila da to još samo i aminuju na papiru.
Preporuke:
3
8
4 petak, 01 novembar 2013 11:43
Veljko iz RS
Ovo je ista metdologija kojom je Srbija prakticno priznala Kosovo, a radi se o sljedecem: red spinovanja, pa onda red spinovanja, pa opet... sve dok se situacija zavrti do te mere da prosjecan svijet izgubi bilo kakvu mogucnost spoznaje stvari koje se za to vrijeme desavaju. Nakon te vrteske imacemo bezbroj potpisanih sporazuma (skuvanih u stranim kuhinjama) koji su apsolutno na stetu Republike Srpske, a oni ce se onda medjusobno optuzivati ko je sta potpisivao i ko je koga branio. Oni ostaju u foteljama, a stoka kako i zasluzuje. Svim Srbima porucujem da se ne zanose laznim patriotizmom svih vecih stranaka u RS. Sve su to prodane duse i to za sitne pare. Sva aktivnost tih stranaka se svodi na zaposljavanje debila u administraciji koji se onda oduze glasanjem za jos jedan mandat, a svi zajedno prezivljavamo u paklu. Ne radi se tu o siromastvu u materijalnom, vec totalnom siromastvu u duhovnom smislu koje ce nam na kraju doci glave.
Preporuke:
8
0

Anketa

Da li mislite da će u narednih godinu dana u Srbiji biti održani novi parlamentarni izbori?
 

Republika Srpska: Stanje i perspektive

Baner
Baner
Baner
Baner
Baner
Baner