Kome je do morala u politici, neka ide u NSPM

Dačić odgovorio patrijarhu: I ako ne odemo u EU, neće nam vratiti Kosovo

Komentari (146) COMMENTS_ARE_CLOSED
1 nedelja, 25 novembar 2012 14:45
F-16
Oteto-prokleto! I mi ne treba da se plašimo što je Kosovo oteto. Oteto se vraća, kad-tad. Mi treba da se bojimo da neko u naše ime ne blagoslovi tu otimačinu. E tada nema vraćanja. To zapad zna, i zato nas pritiska da blagoslovimo oteto. Ne bi nas oni pritiskali da ovo ne znaju. Na žalost, kod nas ima kandidata koji bi podlegli pritisku, čim se premijer ne stidi da ovako nešto kaže patrijarhu.
Preporuke:
184
4
2 nedelja, 25 novembar 2012 14:46
mamut
I ja verujem da g. Dačić pamti redove za hleb i mleko. Gledao je sve to iz službenih kola, u prolazu.
Preporuke:
188
7
3 nedelja, 25 novembar 2012 14:47
Momcilo Perisic
E Ivice, Ivice, i ti si pod opijatom iluzije o EU. Britanija grabi da odatle pobegne, Grcku cerece nevidjenim merama u zelji da je isteraju iz EU, a sledeca je Spanija, pa Italija...

U sta nas ti to vodis? Zar ti nije bilo poucno kako su nasamarili Borisa i bratiju. Dao je nesto nizasta, pa ga pustili niz vodu!
Preporuke:
157
5
4 nedelja, 25 novembar 2012 14:52
PV
"Meni ne treba niko da govori šta su naši interesi jer ja imam iskustva i pamtim kako se čekalo u redovima za hleb i mleko, kakva je bila situacija pocetkom rata a kakva kada se on završio", istakao je on.

Ti pamtiš da se čekalo - mi ostali pamtimo kako je bilo baš u tim redovima! Mislio sam tad da su ovi tvoji partneri ''nešto''. A onda su između ostalog bacili nuklearnu bombu na nas. Zašto? Radije u red nego sa njima.
Preporuke:
140
3
5 nedelja, 25 novembar 2012 14:54
nemam reči
Užas. Skandal. Jad i beda. Sram ga bilo. U stavi, mene je sramota dok čitam ovu bruku od premijera kako ispred saborne crkve "replicira" patrijrhu.
Preporuke:
226
5
6 nedelja, 25 novembar 2012 14:55
Miloš
Mnoge pseudopatriote su smetnule sa uma jednu činjenicu: čak iako se eksplicitno odreknemo od Kosova i Metohije to ne znači da ćemo ući u Evropsku uniju niti bi čak ulazak u tu organizaciju u sadašnjim prilikama za Srbiju doneo neke naročite benefite.
Preporuke:
135
3
7 nedelja, 25 novembar 2012 14:59
Slavomir Srpski
"Poređenjem pitanja Kosova sa životnim pitanjima se skrnave obe teme. Niko sigurno neće prodati Kosovo, ali oni su nam ga oteli i mi moramo da ga zadržimo",

Cekajte malo Dacicu: nesto sto je oteto ne moze da se zadrzi (osim da ga zadrzi onaj koji je to oteo i u cijim je rukama), sto daje besmislenost takvom ispadu. Dakle NIJE jos oteto, vec postoji "proces otimacine" koji traje, ali koji moze da se blokira i ZAMRZNE. Jer takva otimacina nije legalna, i zato i postoje pritisci na vasu vladu da to LEGALIZUJETE.

Dakle mi smo protiv takve vase legalizacije otimacine, jer to mozemo samo MI kao drzava da obavimo, recimo pristajanjem da se implementiraju granice izmedju Srbije i njegove pokrajine KIM. To mi mozemo da zamrznemo jednostavno, i time da ne legalizujemo POKUSAJ otimacine. Jer ono sto je ukradeno nije nikada LEGALNO, i mi imamo tapiju na KIM po medjunarodno priznatim zakonima. Dakle mozemo da se odreknemo EU radi nelegalizovanja te otimacine od strane Eulexa i NATO. To mozemo.
Preporuke:
113
2
8 nedelja, 25 novembar 2012 15:00
Mićko
`Premijer je istakao da će Srbija nastaviti saradnju sa Hagom, što proističe iz obaveza, jer moramo da nađemo način da dodje do revizije presude.`

Kojih to obaveza ima srpski narod prema Hagu? Ko je te obaveze nametnuo i ko ih je prihvatio u ime srpskog naroda? Nepsosobni i anacionalni i u svakom pogledu neobrazovani `političari` koji su verovali, a i iz Premijerove izjave se vidi da još uvek veruju, da mogu da dohvate onu šargarepu na kraju štapa? Narod zasigurno nije i ne može da prihvati nikakvu okupaciju pa makar svaki dan dobijao po dve šargarepe.
Preporuke:
111
2
9 nedelja, 25 novembar 2012 15:01
pop i berberin
"..istakao da Srbija može da kaže da neće u EU, ali da joj ni tada Kosovo neće biti vraćeno."

dačić, koji ne sme da sruši ploče po Bujanovcu, ovde prodaje Kosovo, i priznaje da je Kosovo oteto.
bestidni dačić
Preporuke:
151
1
10 nedelja, 25 novembar 2012 15:02
raja
Ovj čovek je definitivno zaveden. Šta on objašnjava da nam je KiM otet. To mi znamo. Oni traže da mi to prihvatimo indirekto da ih priznamo. Patrijarh i svi dobronamerni da to priznanje ne učinimo. Dačić spletkari pa kao- neće nam vratiti. A ono o redovim za hleb. U vreme sveopštih sankcija Srbija je više proizvodila i hleba i mesa i mleka i ostalog. Da nam sada u vreme njegove vladavine uvedu sakcije za mesec dan počeli bi smo umirati od gladi. P.S. Nisam bio za Miloševića ali je ovo istina.
Preporuke:
111
1
11 nedelja, 25 novembar 2012 15:02
Joviša Vidić od Rudina
Ni riba ni devijka a premijer Srbije. Nismo valjda toliko Bogu skrivili. Zar vas dragi čitaoci ovaj lik ne podseća na one žeke, koje redovno dobijaju batine od svijih muževa, a one im se redovno podčinjavaju. Oteli nam Kosmet, nagradili zločin nad Srbima a likovi poput Daćića hoće i dalje zločincima u zagrljaj. Zamlio bih gospodina Vukadinovića da napiše štogot na ovu temu.
Preporuke:
106
1
12 nedelja, 25 novembar 2012 15:04
Dušan
Ali ćemo bar imati samopoštovanje a i drugi će nas više ceniti, uključujući i otimače. A tako rezervišemo i pravo da ga jednog dana i vratimo.
Preporuke:
99
1
13 nedelja, 25 novembar 2012 15:22
čak je i cvetković bio bolji
I ako odemo u EU to Dačić neće dočekati, vraćanje Kosova pod srpsku upravu je moguće vojnim putem, dok je put u EU popločan prljavom izdajom, prvo od nas zavisi i ostvarivo je, i drugo zavisi od nas i neostvarivo je! Sitnim dušama je mesto u politici, Srbi dozovite se pameti!
Preporuke:
85
5
14 nedelja, 25 novembar 2012 15:22
Ružičasti panter
Na kom fakultetu je on bio student generacije?
Preporuke:
135
3
15 nedelja, 25 novembar 2012 15:25
apis
Druže, ne razumeš ti Pilipa Baklinu i njegovu hrabrost.A samim tim i Bogom danu mudrost.Mani se ti i redova za mleko, jer ti u njima nisi bio, niti ćeš biti.Znam te 20 godina, i kad' si bio Miloševićev šegrt, i čovek sa koferom u ruci, i sada kada vladaš sa 6 posto(koalicija bato, šta da ti radim, dokaži da imaš više, izađi na izbore sam ako "smeš", što reče onaj šiptar). To, možeš ovim što te ne poznaju da pričaš bajke za laku noć, a nama koji smo sto puta pojeli sve ono što si ti ....., dojadilo je više. Barem ćuti,batinjaj,uuups jaši, dok ne dođu drugi. I na kraju , ako ti oćeš da se "upišeš u tu njinu vjeru", ma idi čoveče, no mani se nas pravoslavnih hrišćanana koji se držimo vere Pilipindine:"Ja ne znam hoćete li lako i kako ćete, ali znam da vam obraz ne opra niko, ni dovijeka, ni dokle vam bude traga!"
Preporuke:
89
1
16 nedelja, 25 novembar 2012 15:28
Slavomir Srpski
Dačić je rekao da Srbija ide ka EU i da je to "naše opredeljenje jer je to dobro za građane Srbije".

Dakle, po Dacicu nije vazno to sto misli vecina gradjana Srbije, vec njegovo licno opredeljenje da to sto radi je dobro za tu vecinu gradjan koji se sa time ne slazu. Tolika drskost, a ne moze da ukine ni onaj "spomenik" albanskih terorista!!

Bravo Dacicu, time ste upravo pljunuli u lice toj vecini gradjana smatrajuci ih bolesnim budalama a ne samosvesnim i nezavisnim gradjanima drzave koji imaju suvereno i zakonski postovano misljenje i izbor. Pokazujete se kao vas otac Milosevic da vas nije briga sta raja misli, a to dokzujete vernoscu Hagu koji je 1996 zvanicno prihvatio i dao mu legitimitet taj vas isti politicki otac Milosevic.

Da li ocekujete i politicku sudbinu tog vaseg povitickog tate???
Preporuke:
66
21
17 nedelja, 25 novembar 2012 15:31
proglas srbima
Rado bih potpisao jedan proglas protiv izdaje i izdajnika, ako vam je ovaj premijer potaman onda će vam i EU lakše pasti!
Preporuke:
84
1
18 nedelja, 25 novembar 2012 15:35
old fashion Srbin
ivica nastavlja sa praksom da spaja nespojivo u svojim izjavama. Njegove iѕjave sve više zvuče nesuvislo, kao da govori: ja sam crn ali sam beo, ja sam mršav ali sam debeo, ja sam Srbin ali sam evrofanatik, ja znam šta pričam ali ne znam šta pričam.
Preporuke:
85
1
19 nedelja, 25 novembar 2012 15:35
b.s.
Ja ne vidim da je oteto. Međunarodno pravo i pravda su smejurija, to znači da se šiptrarima tresu gaće, jer vide da će im sveća goreti do prvog većeg evropskog sukoba. Dali su kamare novca međunarodnim sivim eminencijama da bude ovako kako jeste, ali mi smo ti koji živimo sa njima i pored njih. I pamtimo kao slonovi. Možda je naš nekadašnji Patrijarh Arsenije zbog turskog zuluma odveo deo naroda sa Kosova, deo naroda je ostao i opstao. Dačiću nedostaje ubeđenost u valjanost patriotizma, zato što je generacija koja je verovala jugoslovenskim idealima, ali ima njih pored Dačića koji neće pustiti Kosovo niz vodu. Dok su nad nama vladali crnjogorci, krvati, slovenci dali su sve što je moglo da se da, uključujući Krajine, delove Bosne, Baranju, Slavoniju, ali Kosovo ostaje naše. Predlažem da ministarstvo prosvete unese u planove ekskurzija posete pravoslavnim svetinjama na Kosovu, u Hrvatskoj, Crnoj Gori i Bosni, da omladina shvati šta su im dedovi ostavili.
Preporuke:
77
1
20 nedelja, 25 novembar 2012 15:39
užas
Pa, upravo ovo su stalno BT i demokrate govorili. Jedino ako idemo kao EU možemo sačuvati Kosovo. I slične stvari.Ali se čak ni oni nisu usuđivali da ispred Saborne crkve "poklapaju" patrijarha.
Preporuke:
84
1
21 nedelja, 25 novembar 2012 15:40
Evet efendija
A ko kaže da ćemo ih bilo šta pitati kada dođe vreme za vraćanje?
Preporuke:
81
1
22 nedelja, 25 novembar 2012 15:42
baba jedna
Dacicu, pitam vas u ime mnogih osvescenih gradjana Srbije: I da nije repubiljik Kosova, sta cemo mi dobiti,koje su nam prednosti (kako to vole da kazu benefiti) od ulaska u EU? Nikako i niko da nam na to jasno pitanje odgovori. Mislite li drugovi da smo svi mi volovi?
Preporuke:
79
1
23 nedelja, 25 novembar 2012 15:46
s.p.Lajković
Odakle mu pravo da ovako odgovara (LUPETA) kao da je Kosovo njegova lična dedovina .
Preporuke:
80
2
24 nedelja, 25 novembar 2012 15:46
Vlada
"Slavomire srpski", vi ili ništa ne razumete ili ste na istim pozicijama kao i ovi "evropejci", a samo nam ovde trolujete i prodajete patriotizam. Kako se usuđujete da poredite ove prevrtače i izdajnike sa Slobodanom Miloševiće? On je pravio greške, ali nije bio izdajnik i stradao je mučenički, a ovi su izdali i njega i Kosovo i državu. Verovatno ste i vi 5. oktobra jurišali na skupštinu i lupali u šerpe za vreme demonstracija. Sjašite sa Miloševića i kažite lepo šta mislite o Ivici, Tomi i Aci i aktuelnoj politici.
Preporuke:
70
12
25 nedelja, 25 novembar 2012 15:49
@ružičastom panteru
Na kom fakultetu je on bio student generacije?

Na Fakultetu antisrpskih nauka!
Preporuke:
89
1
26 nedelja, 25 novembar 2012 15:50
objektivaN
A, što mi ne uzmemo pa vratimo imovinu koju smo oteli, pa da pokažemo EU da smo kultuirni i civilizovani.
Bojim se da oteto nije prokleto, već način sticanja imovine u Srbiji, od AVNOJ-a pa do danas.
Preporuke:
16
38
27 nedelja, 25 novembar 2012 15:56
sps magovi
Izgubismo Kosovo al dobismo Dačića, još nam samo EU fali da se krug sramote zatvori!
Preporuke:
65
1
28 nedelja, 25 novembar 2012 15:57
Janko
da li posle ovih izjava nekom srbinu nešto nije jasno u vezi ove vlade?
Preporuke:
76
1
29 nedelja, 25 novembar 2012 16:00
Kobi
Dačić je rekao da Srbija ide ka EU i da je to "naše opredeljenje jer je to dobro za građane Srbije".
Zanima me samo šta podrazumevate pod "naše"? Napravite objektivno istraživanje šta o putu ka EU misli narod u Srbiji, pa ćete shvatiti koliko su supšrotstaljeni "naše" i volja građana. Ili smatrate ispravnim da pošto ste dobili mandat naroda da budete vlast, možete u ime naroda donositi odluke koje su u suprotnosti sa voljom istog? Zbog toga što Vi smatrate da je to dobro? Da li i patrijarh želi dobro ovom narodu, ako ima drugačije mišljenje od Vas? Postavili ste se iznad naroda, ali i iznad patrijarha. On Vas nije pomenuo u svom govoru, ali ste mu Vi uzvratili preko medija. Zar nije bilo ispravnije da svoje neslaganje iskažete u razgovoru sa njim? Rusija nam je prijatelj, A EU se ne ponaša tako. Oteli su Kosovo, neće ga vratiti sami. Prete vraćanjem viѕa i izbacivanjem fudbalera sa takmičenja. Bilo je isto pre bombardovanja, sećate se? Da ne ponavljamo razred?
Preporuke:
65
1
30 nedelja, 25 novembar 2012 16:02
@Vlada
Slavomir je Koštuničin obožavalac, a Acu, Ivicu i Tomicu tajno simpatiše, svi oni ni po jada!
Preporuke:
11
22
31 nedelja, 25 novembar 2012 16:02
Milan
Dačić je rekao da Srbija ide ka EU i da je to "naše opredeljenje jer je to dobro za građane Srbije".

Jos samo da nam kaze ko su to mi tj. od kojih nas je to opredjeljenje. Izbore su dobili na drugoj prici, a ako je tako siguran da je to nas izbor neka raspise referendum.
Mislim da je Dacic jedan posve nesposoban covjek, a pitanje je i koliko brzo kapira.
Preporuke:
62
1
32 nedelja, 25 novembar 2012 16:06
Ostoja
Gospode Bože! Šta priča ovaj čovek?
Preporuke:
63
1
33 nedelja, 25 novembar 2012 16:09
Dijaspora 12
"...sa DOZOM NEPRIHVATANJA".......DACIC smatra da je to "uspeh" sto su Karla del Ponte i Serz Bramerc o odluci Den Haaga, eto govorili govorili sa "DOZOM NEPRIHVATANJA"!!!I Zato mi Srbi kada je u pitanju EU = "NEMAMO ALTERNATIVE" zar ne, DACICje misljenja kao i Boris Tadic, da je EU, za nas Srbe ="spasenje"...BEDNO i -i MUCNO ga je slusati te se pitam ZASTO smo odbacili Borisa Tadica, kada -smo opet dobili BORISA !???JADNA SRBIJO !
Preporuke:
52
1
34 nedelja, 25 novembar 2012 16:10
Ljud
''I ako ne odemo u EU, neće nam vratiti Kosovo''
A, šta ćemo onda u Evropu?
Preporuke:
67
1
35 nedelja, 25 novembar 2012 16:11
s.p.Lajković
Znači , neko ti ukrade kola . Ti prijaviš kradju policiji ali lopov, već ima svoje ljude u policiji ( a koji lopov ih pa nema )...KOJI ti kažu da to nisu više tvoja kola, ZATO što ih više NE VOZIŠ. Onda ti još kažu da je bolje da kola prebaciš na lopova, koji tako, po dogovoru lopova i njegovih prijatelja sad postaje, novi, tj. mladi vlasnik svojih novih kola, (a bivših tvojih ) zato što su takav zaključak doneli, kako novi vlasnik, tako i policija, koja samo poštuje novu realnost na terenu . Ako to odmah uradiš, ( prebaciš kola na novog vlasnika inače bivšeg lopova tvojih kola )omogući će ti da registruješ svoja buduća kola bez problema a ako nećeš - neće ti dati više ni ličnu kartu da produžiš ...
Posle će da ti kažu još i kako treba sa "novim mladjim vlasnikom - tvojih kola " da postaneš i dobar prijatelj te da mu poneki put daš i da vozi tvoja, buduća, nova kola ....Što da ne, pa bi ćete najbolji drugovi - možda mu pokloniš jednog dana i svoja nova kola - ko zna !
Preporuke:
67
1
36 nedelja, 25 novembar 2012 16:11
Adam
Car je go!
Preporuke:
76
1
37 nedelja, 25 novembar 2012 16:17
Svetislav Kostić
Taj bivši komunista a po tom, kvazi socijalista, pati od kompleksa velićine. Kako inače objasniti da se Patrijarhu obrača na jedan nedostojan i uvredljiv način sa visine.

Dačić je veoma uobražen. Smatra se nezamjenljivim. Tako je mislio i Tadić. Kako bješe kada naš narod govorio: "Zlo rađenje, gotovo suđenje!
Preporuke:
67
2
38 nedelja, 25 novembar 2012 16:18
Milojević dr Miloje
Ti po nekakvom pravu odgovori Patrijarhu, a ja po istom pravu, i još više, odgovaram tebi:
1)Mi i ne očekujemo da ANTISRPSKA, FAŠISTIČKO-USTAŠKA, EU ZAJEDNO SA USA VRATI NAMA KOSOVO I METOHIJU, ŠTO SU OTELI. Razlog je prost: otimanje KiM je rezultat dvovekovne akcije Zapada protiv Srba i svega što je Srpsko. Neće nam oni to vratiti, ALI ĆEMO MI JEDNOG DANA, KADA OJAČAMO, VRATITI SVOJE KOSOVO, SVOJU KIM ZEMLjU.
2) Otkuda znaš, čime obrazlažeš da će nama, građanima, biti bolje u USTAŠKOJ EVROPI??? Milioni Srba imaju argumente da će nam biti gore u toj ustaškoj EU, a ono što EU radi, i što je radila, jeste PRISLILNO, SA ZLOČINIMA, UGURAVANjE SRBA I SRBIJE U EU, a vi, EU pioni, emisari i komesari, ađutanti, njihovi namesnici i nameštenici, imate ZADATAK DA PROPAGANDAMA I LAŽIMA OBMANjUJETE NAROD, A AKO NAROD NE POVERUJE LAŽIMA, IMATE ZADATAK DA BATINATE NAROD, DA POMAŽETE PRISLNO UGURAVANjE SRBA I SRBIJE U USTAŠKU EU.
Preporuke:
67
1
39 nedelja, 25 novembar 2012 16:20
@ nemam reci
Replicira on, Dacic, svima nama. Satiru nas. Dokle..?
Preporuke:
63
1
40 nedelja, 25 novembar 2012 16:21
izbor za
Za razliku od žutih koji su nesposobni da nas uvuku u EU, ovi su bezobrazno odvažni da učine korak bliže ka EU-provaliji, zato mi nekako dođe žao izgovorenih teških reči na račun žute firme, ma, šalim se!
Preporuke:
42
2
41 nedelja, 25 novembar 2012 16:25
@ ruzicasti panter
Na istom fakultetu na kome je studirala Latinka Perovic. Na zalost, na nasim fakultetima se ne uci moral i etika.
Preporuke:
54
2
42 nedelja, 25 novembar 2012 16:29
Svetislav Kostić
Ne dirajte mi u Slavomira srpskoga , saborca staroga! Inače ću svakog ko Slavomiru stane na žulj da posadim na stub srama i polijem hladnom vodom da se otrezni.
Preporuke:
25
5
43 nedelja, 25 novembar 2012 16:31
uzgred
Sad će nama Kosovo da vrati genijalni vođa Voja Koštunica!
Preporuke:
9
50
44 nedelja, 25 novembar 2012 16:33
Milojević dr Miloje
3)Kada govoriš o "redovima za mleko devedesetih godina" OBAVEZAN SI, DAČIĆU, DA PROSTO KAŽEŠ DA JE TO BILA POSLEDICA ZLOČINAČKIH SANKCIJA NATO ZAPADA PREMA SRBIMA I SRBIJI, a te sankcije su bile jedno od sredstava za uništavanje Srba i Srbije koje NATO Zapad sistematski provodi dugo, dugo vremena. Kad bi V. Britanija, ili Nemačka, bila pod takvim sankcijama, redovi bi bili još veći, a Srbija ni tada nije bila gladna. U Srbiji je više gladi danas posle 12 godišnjeg kolonijalnog odnosa NATO Zapada prema Srbima, i isto toliko godina faktičke "demokratske" okupacije. SRBIJA JE POD NATO OKUPACIJOM. RECITE TO NARODU!!!
4) NE POSTOJE "obaveze Srbije" prema onima koji NE poštuju osnovna prava naroda, država i građana,što je posebno drastično ispoljeno prema Srbima i Srbiji. To su "obaveze" u glavama NATO janjičara u Srbiji, a NISU OBAVEZE NI SRBA NI SRBIJE.Ne mogu postojati obaveze prema onima koji ne ispunjavaju osnovne obaveze i ne poštuju osnovna prava.
Preporuke:
66
2
45 nedelja, 25 novembar 2012 16:35
angels&demons
Miloševićev SPS i Dačićev SPS - nebo i zemlja, prvi je gore sa anđelima, drugi u zemlji šuruje sa ....!
Preporuke:
48
8
46 nedelja, 25 novembar 2012 16:57
Biti il`ne biti
Dacic svojim bahatim ponasanjem krije kompleks manje vrednosti i kukavicluk. To nas, Srbiju moze vrlo skupo da kosta. On, da bi se dodvorio EU, i da pokaze da je ON taj koji se pita, dize ruke od Kosova i pokusava nama da ispira mozak. Svaki put kad zine, ucini ogromnu stetu Srbiji.
Preporuke:
53
1
47 nedelja, 25 novembar 2012 17:01
Srbinovski
Raspišite referendum i da se rešimo EU.
Evropa da, EU ne !!!
Pozdrav svim evropskim Hrišćanima patriotama koji ne prihvataju politiku svojih izdajničkih vlada i koji podržavaju Srbiju.
Preporuke:
60
1
48 nedelja, 25 novembar 2012 17:07
Stef
Dačić je rekao i više nego što je nameravao. Znači, oteli su nam Kosovo, a mi treba da se udružimo sa njima u zajedničkom lopovskom poduhvatu! I da mi aminujemo otimačinu na divanu sve duvan pušeći! I sa novim sloganom na usnama - ''Napred, četveronoške u EU'' (turbo pogon). Tako ćemo, valjda, brže stići. Ne shvata da u tome i jeste poenta. Njima samo treba naše priznanje, da operu krv sa ruku i krivicu sa savesti, i oni su završili posao. Jedno je sigurno, ako nastavimo bezalternativnim putem u EU ambis, neće ni imati šta da nam vrate, jer ćemo se mi toga dobrovoljno odreći. Ko to ne razume, njemu ni patrijarhove reči ništa ne znače.
Preporuke:
53
1
49 nedelja, 25 novembar 2012 17:16
Siniša
Pa da,Dačiću,ti si najpametniji na svetu,tebi ne može niko ništa reči,ti sve znaš,ti si najbolji,ti znaš šta nama svima odgovara,zato ti nikome ni ne odgovaraš,nema ko da te opemene ili uhapsi jer si nam ti sve i svja,pravi mali prepotentni diktator.Ti se sećaš redova za hleb.A jesi li u njima stajao.Sram te bilo,kako imaš obraza i spominjati, gde ti je koferče.
Preporuke:
49
1
50 nedelja, 25 novembar 2012 17:18
boban
Dacicu,ne trguj Kosovom.To je poruka Patrijarhova.
Srbi sa KiM nece granice a ti ih postavljas?Zasto.
Zato sto EU to trazi u zamenu za neki datum ...
To se zove trgovina Kosovom.
Preporuke:
60
1
51 nedelja, 25 novembar 2012 17:21
Konobar
Posle prihvatanja Zajedničkog Upravljanja GRANICOM kako je nadobudno Ivica rekao " ma šta ko mislio o tome " igranka je gotova. Čeka se 10 decembar "pilot projekat" i zbogom Kosovo. Mi bre ne treba da idemo u EU nego u Evroazijsku Uniju putem Predsednika Miloševića i otvorenom pozivu Cara Vladimira. Onda ima nade da jednog dana kresnemo T 55 i krenemo na jug. Sa Vučićevim "Hamerima" to neće ići nikako.
Preporuke:
56
1
52 nedelja, 25 novembar 2012 17:37
Ludi Vanko sve luđi i luđi
U ovo logičkoj trakaljici kad se predsednik vlade i patrijarh razlikuju, cventralna premisa je floskula da je za Srbiju bolje da uđe u EU .Na tome predsednik zida svoju rešenost da ide jer je Kosovo i ovako i onako izgubljeno.Mislim prvo da je za Srbiju "neophodno da uđe u EU", previše bez pravih argumenata nabildovano.Od Eu imamo samo uslovnosti.Ne smeš ništa samostalno,sve moraš pod njihov konac.Pokazalo se da taj konac prave severni evropljani i da nikako ne prija južnima.Čak i robotizovani imitatori svega i svačega, disciplinovani a nekreativni Slovenci, prema kojima se mi često u suludoj nevidelici ravnamo,zapali su u dužničku krizu. Nećemo možda odmah biti Grčka ali se i Italija, naš saveznim , u tom loncu na lošu stranu krčka.Šta je dakle ta opsesija EUom?Ludom radovanje.To što daje po neku paru da nas namame pa nas onda klepe kao nedorasle klince je ponižavajuće.Time nam oni ne otimaju samo Kosovo , nego nas čine maloletnim.Irinej je u pravu.U EU nikako.Kosovo ne damo.I kvit
Preporuke:
49
2
53 nedelja, 25 novembar 2012 17:49
Ludi Vanko sve luđi i luđi 2
Druga stvar je ta kvaka."Oni nam Kososvo ne daju i ovako i onako" A predsednik, koji to konstatuje, ipak veli mi ga ne damo.On pristaje na to da ga gubimo a to da ga ne damo nek lebdi nad našim glavama u nekoj samoobmani kao kakva lažna zastava.Lilihip za lažnu nadu,utešna nagrada za upornost onoga ko se pravi lud da je nešto izgubio i kao da mu s eto nije desilo.Taj ringišpil je pomalo naivan i narod tako nećeš slagati predsedniče.
Bio si u Turskoj.Šta si tamo pričao ne znam.Ali si morao da vidiš, bar to da Turci jedini narod sa juga napreduje.Zar ti nije palo na um da on to čini zato što nije u EU.Nije primljen i to ih je spaslo.I ti nasrćeš kao june na plast EU, pa Eu.Deder iznesi tri argumenta za to.A da te ne pitam šta ćemo sa Hrvatima, Slovencima,Crnogorcima pa i Šiptarima u EU kad im nismo bili dobri u prethodnoj zajednici.Razmisli čoveče.Ja sam istina lud ali se više bojim za ove druge s kojima džakam
Preporuke:
45
2
54 nedelja, 25 novembar 2012 17:59
ludzbunjenog
Interesantno je ovo sto Dacic radi.
Prvi dan je prilicno ostar , cak i bezobrazan , komentarisuci dogadjaje , drugi dan vec je to druga prica , malo meksa , u stilu , mi smo u pravu , ali sta mozemo , moramo u evropsku uniju.
Mrveci tako i poslednje samopostovanje , nacionalni ponos koji Srbija ima.
Sve zarad price o boljoj buducnosti u EU.Znajuci vrlo dobro da su vece sanse da nas nikad ni neprime.
Preporuke:
39
1
55 nedelja, 25 novembar 2012 17:59
Mico
Ma kave veze imaju redovi za hleb i mleko sa Kosovom. Ovaj manipulise narodom koji zna vise od njega. Dacicu !!!!!
Preporuke:
43
1
56 nedelja, 25 novembar 2012 18:02
Dušan komunista
Ako patrijarh sebi daje za pravo da se bavi politikom i to ne privatno, ni prilikom službene posete, već javno, onda premijer ima pravo i da odgovori.
Problem je, šta je odgovorio premijer. Ako ulazak/ne ulazak u EU nema značaja za budući status KiM, onda ima za domaću privredu. Iz udruženja Društvo agroekonomista Srbije poručuju da bi skorašnji ulazak u EU bio fatalan za domaću poljoprivredu, kao što je bilo otvaranje tržišta za finansijski sektor i industriju.
Preporuke:
28
7
57 nedelja, 25 novembar 2012 18:04
doda
A ko vama trazhi da dajete neshto shto nije vashe?Zna se cije je Kosova.
Preporuke:
4
39
58 nedelja, 25 novembar 2012 18:07
Ovo vam je obaveza
Dušanov Zakon

123. O razbojnicima
I ako se nađe razbojnik da je prošao kroz oblast krajišnika,i opleni gde god, i opet se vrati splenom, da plati krajišnik sedmostruko.
124. O lopovima i razbojnicima
Naredba carska: Po svim zemljama, i po gradovima, i po župama, i po krajištima, razbojnika i lopova da ne bude ni na čijem području. I na ovaj način da se umanji krađa i razbojništvo: U kome se selu nađe lopov ili razbojnik, to selo da se raspe, a razbojnik da se obesi strmoglavce, a lopov oslepi, i gospodar toga sela da se dovede svezan k caru da plati sve što je učinio lopov i razbojnik od početka, i opet da se kazni kao lopov i razbojnik.
125. Takođe i kneževi, i promićuri, i upravitelji, i predstojnici, i čelnici koji se nađu da selima i katunima upravljaju, ti svi da se kazne načinom gore opisanim ako se nađe u njih lopov ili razbojnik.
126. Ako li su upravitelji izvestili gospodare, i gospodari se napravili da ne znaju, da se ti gospodari kazne kao razbojnik i lopov.
Preporuke:
45
2
59 nedelja, 25 novembar 2012 18:18
Gavrilo
Neko je postavio pitanje da navede shta ce gradjani Srbije dobiti kada budu aneksirani u Chetvrti Rajh.Nijedan konobar niti sobarica koji sluzhe Rajh ne smeju dati odgovor.Rajhu trebaju potroshachi i poreski OBAVEZNICI, gazde Rajha i Rajhove vojne/zhandarmerijske machinerije su multinacionalne korporacije koje ne placaju POREZE, zato im treba nova raja.Tako ce ici do kraja, neki ochekuju da ce koshmar/prevrat ili budjenje roblja pocheti za 10-12 godina.Nadam se da necu biti svedok, bice papreno.
Preporuke:
33
1
60 nedelja, 25 novembar 2012 18:19
Branislav G. Romčević
Patrijarh kadi s desna na levo. premijer s leva na desno, predsednik države i potpredsednik vlade zdušno se krste, a sva četvorica, sa svim svojim trabantima, guraju kola u pravcu u kome su obećali da bi došli na vlast.
Preporuke:
31
3
61 nedelja, 25 novembar 2012 18:30
Sten
Tako je Dacicu, bili su redovi, nije bilo robe, ali su ljudi mogli da kupe pa su cekali. Sada, srecom, robe ima u izobilju, ali ljudi nemaju novac pa i ne cekaju u redovima jer ne mogu da kupe. Kakva je razlika? Razlika je u tome sto su tada ljudi znali da se zrtvuju za Srbiju pa su muku podnosili lakse. Danas, svesni da od Srbije nije mnogo ostalo, ne zele da se zrtvuju za EU, a i za sto bi. Za EU je sada spremna da se zrtvuje kompradorska elita, ali preko ledja srpskih gradjana. Steta sto ono koferce ne bi rasvetljeno do kraja.
Preporuke:
41
1
62 nedelja, 25 novembar 2012 18:30
Joca
@vlada

Kažete da Sloba nije bio izdajnik. A ko je to bio na vlasti kada su se dogodili "Bljesak" i "Oluja" a Srbija nije ni prstom mrdnula već je gledala muzički program na Pinku i naplaćivala vodu izbeglicama? Ko je bio na vlasti kada je "tuđa noga" kročila na teritoriju Srbije, pa još gazi po Kosovu? Ko je prihvatio nadležnost tribunala u Hagu? Ko je poslao prve optuženike u Hag? Ko je uveo sankcije Republici Srpskoj dok ju je NATO bombardovao? Da je Tadić bio tada na vlasti i uradio isto što i Milošević vi biste ga proglasili đavolom. Po kojim to kriterijumima je ova ili prethodna vlast više izdajnička od Miloševićeve? Milošević je najveći izdajnik u istoriji Srba i Srbije. Pavelić pod Hitlerovim patronatom nije uspeo da protera Srbe iz NDH, Milošević jeste.
Preporuke:
16
26
63 nedelja, 25 novembar 2012 18:31
Oki
I, ako se još koji put izvinemo, ako kleknemo, ako kažemo da mi nismo mi, ako izvršimo kolektivno samoubistvo, ako ih svaki dan poljubimo u noge, ako se odreknemo Boga...
Preporuke:
28
1
64 nedelja, 25 novembar 2012 18:35
Peter RV
Kosovo i Metohija nijesu izgubljeni sve dok to Srbi ne potpisu.
Problem su jedino ove halucinacije Dacica,Vucica i Nikolica (D-V-N) sa evropom. Naravno da bi 'evropa' bila odlicna, ali za koga? Odgovor se namece. Za njih licno. Pljustale bi pohvale i odlikovanja Brisela-Vasingtona, sa slavopojkama Jelka Kacina i mozda 'nesebicnom' evropskom pomoci za necije bankarske racune u Svajcarskoj.
Ovo je- ponovo- momenat da Srbi shvate, definitivno, da su vlastiti interesi njihovih vlastodrzaca, u direktnom sudaru sa interesima njihovog naroda.
Preporuke:
30
0
65 nedelja, 25 novembar 2012 18:42
Goran Jevtović
U svetu imamo Agente i NADOBUDNE Agente!

Krivični zakon Republike Srbije, između ostalog, kaže:

Ugrožavanje teritorijalne celine

Član 307

(1) Ko silom ili na drugi protivustavan način pokuša da otcepi neki deo teritorije Srbije ili da deo te teritorije pripoji drugoj državi,
kazniće se zatvorom od tri do petnaest godina.

S ovima kojima ni Patrijarh ništa ne znači, a koji, DA LI SMO SVESNI TOGA, ne vode nikakvu politiku, već IZVRŠAVAJU, i doslovno, ZADATKE koje su primili od Srpskih neprijatelja, samo se na takav način može razgovarati ubuduće.

Potrebno ih je što pre SKINUTI sa tzv. vlasti, jer će ovo što sledi u Decembru, biti strašan udarac. Već su puno toga verifikovali, odradiće još, i onda smo gotovi.
Preporuke:
43
1
66 nedelja, 25 novembar 2012 18:43
Vlada Kanada
Mnogim znanjima možeš da naučiš vola, majmuna, pa i magarca, ali ne možeš da naučiš ničemu one koji su nenaučeni, bezbožni, neverni i korumpirani počeli da uče učenije, božije, vernije i poštenije od sebe. Takvi se samo močugom po glavi mogu dozvati pameti i prisiliti da odu na mesto, koje njihovom nivou "učenosti" pripada. Tako treba postupati sa svim političarima višijevske Srbije.Kosmet, a ne Kosovo moj dačiću, je okupiran silom u najneravnopravnijem ratu u sveopštoj ljudskoj istoriji. Srbija je, dolaskom DOS-a, žutih i požutelih ganstera, takođe okupirana. Gde je bio ničiji dačić u tom ratu? U najdubljim skloništima sa "finim" damama ili, ne daj Bože, na Košarama. Samo onaj koji je u tom ratu ginuo i prolevao krv, kao i svi Srbi u zadnjih 2000 godina imaju pravo da odlučuju o Srbiji. Dačić nije nikada, ni jednog jedinog trenutka, bio među njima. Zato nema pravo da govori u ime svih Srba i Srbije.
Preporuke:
47
1
67 nedelja, 25 novembar 2012 18:48
Odgovor "joci"
Jo SAMO da objasniš kako je to Milošević isterao Srbe??? Uz put objasni šta su radile američke letelice koje su bombardovale srpske položaje i srpske komunikacije, i uz put objasni šta je radilo više od sto hiljada USTAŠA koji su jurišali na Srbe??? Verovatno su ispunjavali Miloševićevu želju??? Hajde objasni to, odgovori, izađi iz talasa antisrpske .- ustaške propagande koja ZLOČIN NAD SRBIMA PRIPISUJE SRBIMA. !!!!???
POZNATA JE FORMULA NATO ZVERI: KRIVA JE ŽRTVA A NE NATO FAŠISTIČKE USTAŠKE ZVERI.
OBJASNI TO , "JOCO", ZNAŠ TI TO.
Preporuke:
36
7
68 nedelja, 25 novembar 2012 18:54
Vera
Sram ga bilo kako priča sa srpskim patrijarhom, a teroristima u Preševu ne sme da zucne. Ratsreuje srpske mučenike sa barikada a arnautski nacisti vršljaju mu po zemlji.
Preporuke:
47
1
69 nedelja, 25 novembar 2012 19:09
Goran Jevtović
@ Joca

Gomila nebuloza zaslužuje kratke odgovore.

Kažete da Sloba nije bio izdajnik. A ko je to bio na vlasti kada su se dogodili "Bljesak" i "Oluja" a Srbija nije ni prstom mrdnula

Hrvatska je u to vreme bila međunarodno priznata država (na žalost), a na teritoriji R.S.Krajine važilo je više rezolucija SB OUN i bile su razmeštene snage UNPROFOR-a.

Ko je bio na vlasti kada je "tuđa noga" kročila na teritoriju Srbije, pa još gazi po Kosovu?

Milošević je branio zemlju maestralno i do Sporazuma u Kumanovu i Rezolucije 1244 (UN ne NATO!), tuđa noga nije kročila zemljom Srbijom.

Ko je prihvatio nadležnost tribunala u Hagu? Ko je poslao prve optuženike u Hag?

A ovo je NAJVEĆA LAŽ koju ŽUTI deceniju ipo forsiraju! Nije Sloba nikada prihvatio nadležnost Tribunala, niti ga je SRJ priznavala.
Dražen Erdemović je preuzet prevarom (trebalo je samo da se obavi razgovor sa njim i to u zemlji, a zatim je skoro kidnapovan i odveden tamo).
Preporuke:
34
8
70 nedelja, 25 novembar 2012 19:09
Goran Jevtović
2.
Dakle nije zvanično isporučen nikada. O tome se možete informisati na više mesta.

Ko je uveo sankcije Republici Srpskoj dok ju je NATO bombardovao?

Sankcije su uvedene kao poslednji pokušaj da se sa zapadom odigra na njihov način, i da se nekako udobrovolje, razmekšaju. One nikada nisu stvarno zaživele, i može se reći da su bile politički i marketinški trik.
Recimo, oružje, oprema, municija, hrana, gorivo.... sve je išlo istom dinamikom. Ne verujete? Šteta.

Po kojim to kriterijumima je ova ili prethodna vlast više izdajnička od Miloševićeve? Milošević je najveći izdajnik u istoriji Srba i Srbije. Pavelić pod Hitlerovim patronatom nije uspeo da protera Srbe iz NDH, Milošević jeste.

A ovo zaista ne zaslužuje komentare, zato što su posredi teške uvrede ničim utemeljene.
"Majstore", da nije bilo Miloševića, imali bi smo do sada tri Jasenovca, nebi bilo R.Srpske, nebi smo imali Rez. 1244 i slično.

Malo zdravog razuma i logike nebi bilo loše!
Preporuke:
37
7
71 nedelja, 25 novembar 2012 19:21
Vide Daničić
1. Žalosna nam majka sa ovakvim predsednikom Vlade! On je, u stvari, pokušao da uči pameti patrijarha?! Ako već filozofiramo, onda moramo uključiti malo mozak. Ti kažeš: ako ne odemo u EU, neće nam vratiti Kosmet! A da li će nam ga vratiti ako uđemo u EU? Neće, naravno, jer nam priznavanje Kosove postavljaju kao uslov ne za uključivanje u EU, nego za određivanje prokletog datuma za pretpristupne razgovore o priključivanju. Koji su potpuno neizvesni. U stvari, izvesno je to da nas neće u EU i da nas za.ebavaju već preko 10 godina. A suštinsko je pitanje, o kojem inače Vlada namerno ne pokreće razgovor, da li je interes Srbije da se priključi EU!!! Ko je to, kada i kako, Dačiću, utvrdio da će građanima Srbije biti bolje u EU? I kako će nam biti bolje tamo gde nas neće i gde nećemo nikad biti? I kako će nam biti bolje tamo gde nam nije mesto? Nemamo mi šta da tražimo sa onima koje ne možemo da pratimo ni u čemu, jer su potpuno olešili...
Preporuke:
37
1
72 nedelja, 25 novembar 2012 19:21
Zoran
Niko nas nije pitao kad je otimao, zato mi nećemo nikog da pitamo kad vraćamo svoje!
Preporuke:
42
0
73 nedelja, 25 novembar 2012 19:32
Vide Daničić
2. Nije cilj ni imperije zla ni EU kao njihovog piona i instrumenta da nas osposobi za ni za bilo kakav život, a nekmoli za bolji život, navodno u EU! Ko to ne vidi taj je ćorav kod očiju ili je na tuđoj strani! Tranzicija po modelu Vašingtonskog konsenzusa je model laganog ali sigurnog umiranja države i naroda. Kada se tome doda nuklearno bombardovanje sirotinjskim uranijumom - samo lud može verovati u dobre namere đavolove. Put u pakao popločan je dobrim namerama. EU nas je navukla na euleks i sprovodi nelegalni i nelegitimni Ahtisarijev plan osamostaljenja Kosove. Ti si, Dačiću, potpisao ugovor o integrisanim granicama i to je direktna izdaja Kosmeta i činjenično priznavanje nezavisne Kosove. Da li ti, tzv. premijeru, stvarno misliš da je Srbski narod blesav i da ne vidi šta ova tzv. nova vlast radi? Pa, ti držiš lekcije patrijarhu?! Mi znamo da si ti ateista, ali to je klasično građansko nevaspitanje. Morate biti svesni da nećete moći izdati Kosmet bez posledica po vlast...
Preporuke:
31
1
74 nedelja, 25 novembar 2012 19:41
Vide Daničić
3. Znamo i mi da ne možemo da se odupremo sili imperije zla i da sprečimo secesiju Kosmeta. Ali znamo i to da ne smemo ničim, ni činjenično, ni formalno, doprineti otkidanju Kosmeta. Osim toga, to je ustavna obaveza za sve građane, a prvenstveno za tebe, tzv. premijeru! Isto tako, vi ne smete bez referenduma doneti odluku o priključivanju Srbije EU! To je sudbonosno pitanje budućnosti Srbskog naroda i o njemu može odlučivati samo narod. Promena civilizacijskog istočno pravoslavnog koda u zapadnokatolički kod jeste potpuna promena identiteta Srbskog naroda. Ne gvoroi nam, npr., o pravoslavnoj Grčkoj - vidimo šta se i sa njima dešava - jer oni nama postavljaju uslove kakve nikada i nikome nisu postavljali?!

Premijeru Dačiću, olako si istupio u ovoj izjavi - sa tzv. nepodnošljivom lakoćom! To ti nećemo zaboraviti, a sve ćemo uraditi da te sprečimo u poništavanju budućnosti Srba i Srbije. Nama je posle svega preostalo samo da umremo časno za odbranu Kosmeta, kao kosovski zavetnici...
Preporuke:
33
1
75 nedelja, 25 novembar 2012 19:42
Vide Daničić
4. Tako nam Bog i pravoslavna braća Rusi pomogli... Amin!
Preporuke:
41
1
76 nedelja, 25 novembar 2012 19:43
OKVIR
Dacic ic ne mari za Ustav Srbije i ponasa se samovoljno, tretirajuci narod kao gomilu budala.
Sta sebi dozvoljava taj cinovnik osvedocen sa kofercetom.
Bas ga briga za Ustav Srbije.
Preporuke:
30
0
77 nedelja, 25 novembar 2012 19:52
Joca
@odgovor joci
Milošević je svojim nečinjenem doprineo da Srbi iz RSK budu prognani. Istina je da je bilo 150.000 Hrvata i da su imali svu političku, logističku i svaku drugu podršku od strane NATO-a, ali to ne oslobađa Slobodana odgovornosti za nepružanje pomoći u odbrani RSK. RSK ne bi nikada ni bila formirana niti bi izdržala više od 4 godine da nije bilo političke, vojne, ekonomske i moralne pomoći Srbije. Ta ista Srbija ih je u jednom momentu ostavila na milost i nemilost. Nego, objasnite Vi meni kako to da je Knin pao za jedno poslepodne na terenu podesnom za odbranu a Vukovar su, koji je u ravnici, branili 78 dana? Po sredi je ili izdaja golemih razmera, ili katastrofalan vojnički poraz. Da li to Srbi nisu mogli da prikupe nekoliko stotina ili nekoliko hiljada ljudi koji bi branili Knin do smrti bez obzira na beznadežnost situacije u kojoj bi se našli. Knin bi i tad pao ali bi se sačuvala čast i Hrvatima preselo osvajanje. Ovako su samo ušetali a Srbe proglasili kukavicama.
Preporuke:
12
11
78 nedelja, 25 novembar 2012 19:59
Goran Jevtović
Vide Daničić

ALAL VERA !
Preporuke:
21
1
79 nedelja, 25 novembar 2012 20:08
au mile
U ovom trenutku, svako ko se zalaže za ulazak u EU u stvari priznaje kapitulaciju države Srbije i vlastiti nedostatak vizije kako se može sa resursima koje posedujemo izgraditi dostojnstven život za građane naše zemlje , bez bednog ponižavanja i pozajmljivanja novca kod svetskih lihvara - MMF.
Evropa više nema šargarepa koja je obilato darivala zemlje kandidate i članice (pristupni fondovi). Ostao je još jedan magarac (Srbija) koja misli da će samo poslušnošću moći obezbediti dodatne kredite i opstanak garnituri na vlasti koja svakog meseca mora isplatiti penzije i plate.
Zašto je Srbija dovedena u situaciju da njena privreda ne može da pokrije troškove građana i privrede? Katastrofalna privatizacija je i urađena na prečac kako bi se Srbija razindustrijalizovala, kako proizvodnje ne bi bilo i kako bi postala deponija za inostrane proizvode.
Preporuke:
29
1
80 nedelja, 25 novembar 2012 20:26
Odgovor "joci"
Prčitaj ponovo i moj Odgovor i Odgovor Gospodina Gorana Jevtovića. Čitaj toliko puta dok ne bude jasno, ako je uopšte moguće da ti bude jasno. Ili se radi o preprekama, u vidu antisrpske ustaške indoktrinacije, koje su prividno, a naivno, sakrivene u tvojim tekstovima.
Preporuke:
18
5
81 nedelja, 25 novembar 2012 20:28
Joca
@Goran Jevtović
1. Bila je priznata i 1993. sa sve UNproforom pa su svi napadi HV bili odbijeni. Oluja jeste bila većeg obima ali nemojte mi reći da srpska armija nije mogla da se brani snažnije, duže i upornije. Neko iz Beograda to nije hteo.
2. Govorilo se da tuđa noga "nikada" neće kročiti u Srbiju a ne da do Kumanovskog sporazuma neće kročiti u Srbiju. UN jeste tuđa noga jer su svi vojnici bili i jesu stranci, mahom NATO. Isključivo NATO generali komandovali su KFOR-om od ulaska pa sve do dana današnjeg.
3. Slobodan Milošević je prihvatio nadležnost suda u Hagu.
4. Koliko su se sankcije poštovale ne znam ali znam da su uvedene i da je zbog njih najviše patio običan čovek.
5. Da nije bilo Miloševića Srbi bi i danas živeli u "Vojnoj krajini" na veliku žalost proustaških Hrvata. Ako verujete da bi Tuđman smeo da napravi "Jasenovac" krajem 20.veka onda dezavuišete svaki smisleni razgovor.
Preporuke:
9
18
82 nedelja, 25 novembar 2012 20:31
Slavomir Srpski, @Vlada
Citiram vas: " Kako se usuđujete da poredite ove prevrtače i izdajnike sa Slobodanom Miloševiće? On je pravio greške, ali nije bio izdajnik.."

Ne samo da je pravio greske (recimo usvajajuci odluke Badinter komisije kojom se legalizuje priznanje Avnojskih granica, i povlacenje drzave Jugoslavije i JNA u SCG) vec je izdao i Srbe u Krajinama (kojima je u 1992 obecao svekoliku pomoc u odnosu na 10 puta brojniju hrvatsku vojsku), a onda za odredjeno vreme i one u RS (udario im sankcije). Nije tajna da je Milosevic posle Dejtona legalizovao Hag (1996) i da ga je prihvatio. Ali nije mislio da ce tamo zavrsiti (obecanja Holbruka). To su cinjenice.
Preporuke:
18
6
83 nedelja, 25 novembar 2012 20:32
Petar_
Potpuno je jasno da za ovu vlast i partije u ovoj vlasti kao i za DS, EU apsolutno nema alternativu bez obzira na to sto EU radi sve na tome da potpuno odvoji Kosmet od Srbije.I posle sasvim moguceg oslobadjanja Haradinaja isto ce biti.
Preporuke:
15
0
84 nedelja, 25 novembar 2012 20:36
Baster
Ja ne kazem da je Dacic upravu, ali evo poslusajmo patrijarha. Znaci oni kazu dajte Kosovo, mi kazemo NE i onda oni kazu sad nema EU i mi kazemo vazi - i sad kao to bi bio kraj price ? Ja ne verujem da bi EU dozvolila Srbiji da odabere neki neutralan put tj da uradi bilo sta po svome. Spektar oruzja i pritisaka koji ima EU na Srbiju je ogroman, a Srbija ima sve manje snage da mu se odupre.
Preporuke:
3
22
85 nedelja, 25 novembar 2012 20:48
Slavomir Srpski, @Vlada
citiram: " Verovatno ste i vi 5. oktobra jurišali na skupštinu i lupali u šerpe za vreme demonstracija..."

Nazalost, mlooogo ste pogresili: nisam ni lupao ni isao na demonstracije, ali sam podrzao njegovo smenjivanje i Kostunicu. Razlog je sto je za mene Djindjic bio jos veca izdajica od Milosevica koji je dogurao Srbiju do ivice ponora i POTPUNOG napustanja KIM, a Djindjic prizivao jos vece civilno bombardovanje Srbije. Znalo se da potom pare otporasima dolaze iz americke ambasade u Budimpesti, i to je za mene bila prodaja Srbije stranom intresu. Jedinu svetlu srpsku licnost, koja je pobedila Milosevica razlozno video sam u Kostunici, i nadao sam se da ce kako-tako uspeti da spreci Djinjica da Srbiju proda NATO okupatoru. I jeste, Ustav pre svega a zatim neustupanje u NATO.
Preporuke:
23
3
86 nedelja, 25 novembar 2012 20:48
Milutin
Ko je njemu dao pravo da odustane, da predaje deo teritorije, da priča gluposti i da širi defetizam!Dogodine u carskom Prizrenu!
Preporuke:
33
0
87 nedelja, 25 novembar 2012 20:49
Ultravisitor
Srbiju vode briselski i americki placenici. Sveta duznost Srbina je zbaciti izdajnicke krpelje s grbace koji mu vise od 12 godina sisaju krv.
Preporuke:
30
0
88 nedelja, 25 novembar 2012 20:51
GagiP
Ulazak u EU-ropsku uniju donosi boljitak u lokalu samo političkikm gmazovima, koji su nalogodavci svetske banksterske oligarhije, poput MMF-a i ostalih lešinarskh struktura. Svi koji iskaširaju ove protuve krenu da prosperiraju, počev od Argentine, Islanda (o tome se nigde ništa ne može pročitati, a bili su na rubu bankrota), a sada i još nekih država Latinske Amerike, koja zbog toga postaje respektabilan igrač. NE PRIZNAVATI KOSOVO I METOHIJU NI PO KOJU CENU, graditi sa svima poslovne veze (i sa Šiptarima), ali imati osećaj za nacionalno dostojanstvo, biti svoj na svome i čekati povoljnije političke okolnosti, a onda vratiti ono što nam pripada. Sledeće godine u Prizrenu!
Preporuke:
24
0
89 nedelja, 25 novembar 2012 21:07
Vrlo kompleksna situacija..
Jedno je sigurno,Srbija ne sme predati i prodati Kosmet,ni zarad clanstva u EU,ni zarad bilo cega drugog i tacka.I tu je Patrijarh u pravu.

Medjutim,Dacic se boji da ce EU Srbiju izolovati i staviti pod ekon. sankcije kao devedesetih godina.
E,sad dobro razmislimo,EU vec preti ponovnim uvodjenjem viza i izolacijom,MMF vec ucenjuje Srbiju novim kreditima,a Srbija,bez tih kredita,ne moze podeliti ni plate ni penzije.

Sta bi bilo da Srbija samo jedan mesec ne podeli plate i penzije?

Ekon. sankcije su srusile Milosevica.Narod Srbije,kao i svi ostali narodi,materijalno stavlja ispred duhovnog,sto smo vec doziveli.Ek.sankcije su gore od rata,u ratu se narod mobilise,a u ek.sankcijama,narod se demobilise i demoralise,lopovi i olos izbijaju na povrsinu,a posteni narod pada na dno.

Zato mislim da su i Patrijarh i Dacic u pravu.

Mislim da Dacic i Nikolic trebaju pregovarati sa EU i SAD oko KosMeta i clanstva u EU i tako,kupujuci vreme,cekati bolji trenutak za povrat KosMeta.
Preporuke:
7
15
90 nedelja, 25 novembar 2012 21:09
SRB
"Od dobrog čoveka može postati dobar trgovac, a od trgovca nikad nemože postati dobar čovek". Trgovac ostaje trgovac. Sa koferom ili bez.
Molim se BOGu svaki dan, da ova vlada ne uradi ništa(ne trguje) sa SRBskim Kosovom, samo neka održi status ustavnog uređenja da je KOSOVO sastavni deo SRBije, a u EU za sad svakako neće ni moći, pa se tu ne treba sekirati. (od korena reči sekira)
Vrlo brzo, već naredne godine, počeće stvaranje uslova na zemaljskom nivou, promenom polariteta moći nečastivih, ka Božijim ugodnicima, i ne samo KOSOVO, se vraća, gde mu je i jedino mesto, u krilo majke SRBije. Ima u SRBiji već rođenih i mudrih mladih vođa, koji će to i sprovesti, ali nije još došlo vreme za to. Uskoro, vrlo uskoro, će mo progledati i arhetip SRBski će zauzeti svoje mesto koje mu i realno pripada i na duhovnom, kulturnom i ekonomskom planu.
Cikluse ponavljanja događaja niko ne može poremetiti.
Preporuke:
27
1
91 nedelja, 25 novembar 2012 21:25
Goran Jevtović
2.
2. Govorilo se da tuđa noga "nikada" neće kročiti u Srbiju a ne da do Kumanovskog sporazuma neće kročiti u Srbiju. UN jeste tuđa noga jer su svi vojnici bili i jesu stranci, mahom NATO. Isključivo NATO generali komandovali su KFOR-om od ulaska pa sve do dana današnjeg.

I, zašto je ovo problem jedne male Srbije?!
Zar smo tada morali da preuređujemo odnose i u OUN?!
Ali, dobro ste naveli, "mahom" ali ne i komplet NATO. Zaboravili ste Ruski kontigent koji je prvi stigao, zatim Ukrajince, ali i neke druge zemlje koje nisu imale veze sa NATO.

Znate li kada su rasterani? Onda kada je završena NATO AGRESIJA, a to je PREVRAT petog oktobra.
E, nakon toga naše nove europske, "demokratske" vlasti su se ZAHVALILE svima njima i prihvatile čiste NATO trupe!

Baš kao što su se ZAHVALILE tadašnjem Generalštabu i načelniku istoga, general-pukovniku N.Pavkoviću, kao i komandantu 3.Armije, general-pukovniku V. Lazareviću (sada su u Hagu kao najgori kriminalci!)
Preporuke:
18
6
92 nedelja, 25 novembar 2012 21:26
Slavomir Srpski, @Vlada
Obzirom da jos ne uvidjate jasno moj stav prema radu Milosevica, da vas obavestim: ne samo po meni, vec po vecini srpske patriotske javnosti, taj covek je posato politicki mrtvac posle izdaje Srba u Krajinama i 220 hiljada bespomocnih i obescascenih ljudi u kolonama, koje nije smeo ni da primi u Beogradu (mozda je hteo da urade isto sto je porucio Marticu:ubij se?, a ne da gleda te jadne iscrpljene zene i decu kako otuzno prolaze, prolaze..) To najvece evropsko etnicko ciscenje, posle tolikih obecanja od Milosevica (pocevsi og Gazimestana), je po meni onda ubilo moral srpstva, kao nikada do tada!!!

Od tda Milosevic je na unutrasnjem planu bio mrtvac koji jos hoda, a najvise da bi jos bio upotrebljen od Holbruka i SAD, pocevsi od Dejtona, a kasnije su ga zadrzavali jos na vlasti da bi bio dobar izgovor da Srbiju bombarduju. Nije preokret odneo pobedu na politickim mrtvacem, vec su ga prodali svi oni koji su bili uz njega sto je poslednja faza migrene-raspadanja.
Preporuke:
8
6
93 nedelja, 25 novembar 2012 21:26
Goran Jevtović
3.
na već spremljenom "Kosmetskom odredu" od 1.000 ljudi, iskusnih boraca sa kojim je bilo spremno da se vrati oko 50.000 izbeglih Srba.....

Usput, taj Odred je bio spremljen već Juna 2000. da se dole uputi. Znate li koje otezao sa njegovim vraćanjem? Komanda KFORA - "da se stvore logistički uslovi". Uputili su MOLBU Generalštabu VJ, pazite sad - SEPTEMBRA 2000-te, pred 5.oktobar!, da se slanje odloži za DECEMBAR te iste godine!
Ne verujete? E, pa lično sam imao taj dokumenat u rukama!

Na KiM je već funkcionisalo 19 Potkomiteta Savezne vlade, pasoše je u Prištini izdavalo Odeljenje MUP-a Srbije....
Nikada KosMet nebi ostvario "nezavisnost"!

3. Slobodan Milošević je prihvatio nadležnost suda u Hagu.

Napisah već, ovo je bestijalna laž! Kada ga je priznao, gde, kojom odlukom, dokumentom? Pa zašto bi morao 2002. godine da se donosi čak i Zakon, i to u "novoj" i "preporođenoj" Srbiji (SRJ)?!
Zašto se ubio Vlajko Stoiljković na ulazu u Skupštinu?!
Preporuke:
18
6
94 nedelja, 25 novembar 2012 21:27
Goran Jevtović
4.
4. Koliko su se sankcije poštovale ne znam ali znam da su uvedene i da je zbog njih najviše patio običan čovek.

Zemljače, pa i Srbija je bila pod užasnim sankcijama. I tu je valjda narod patio.
A ja ti tvrdim da nikakve sankcije prema RS u praksi nisu nikada zaživele!

5. Da nije bilo Miloševića Srbi bi i danas živeli u "Vojnoj krajini" na veliku žalost proustaških Hrvata. Ako verujete da bi Tuđman smeo da napravi "Jasenovac" krajem 20.veka onda dezavuišete svaki smisleni razgovor.

Ako vi verujete u ovo što ste napisali, posle svega!, a "osobito" nakon ove presude i svega onoga što su Srbi gore doživljavali (od naroda-manjina, domovnice, ustaška zastava, hiljade ubistava na najzverskiji način i pre izbijanja rata....), onda sam spreman da sve što sam napisao, povučem momentalno!

Ako verujete da je NDH zaista sve vreme nezavisna i da cilj nije bio isti kao 14-te i 41-ve, da zapad svom snagom nije uz njih, onda neko ima problem.

Pozdrav!
Preporuke:
16
5
95 nedelja, 25 novembar 2012 21:32
Goran Jevtović
@ Joca

1. Bila je priznata i 1993. sa sve UNproforom pa su svi napadi HV bili odbijeni. Oluja jeste bila većeg obima ali nemojte mi reći da srpska armija nije mogla da se brani snažnije, duže i upornije. Neko iz Beograda to nije hteo.

92., 93., 94,. i 95-ta, apsolutno nisu isto na vim mogućim planovima: geostrateškom, međunarodnom, političkom, ekonomskom, vojnom, OBAVEŠTAJNOM, SUBVERZIVNOM, moralnom... pa shodno tome odgovor zašto se nisu odbranili.

Niko iz Beograda, pa ni Milošević, nije mogao da im zabrani da se brane. Činio je sve što je tada moglo da ih sačuvamo, ali BAŠ SVE!

Ideja da tada Vojska Jugoslavije zvanično interveniše u Krajini, bila bi ravna kolektivnom samoubistvu i to ne samo tamo, nego i u Srpskoj i u Srbiji.
Sa onakvom Rusijom, bili bi smo zvanično proglašeni AGRESORIMA na jednu suverenu zemlju i, još crnje, oglašeni kao napadači na snage UNPROFOR-a!
NATO bi Beograd i sve važne tačke sravnio sa zemljom.
Preporuke:
15
5
96 nedelja, 25 novembar 2012 21:59
Goran Jevtović
Slavomir Srpski,

SLAVOMIRE, SRBINE, u vezi Miloševića i Krajine, pročitaj par komentara ljudi koji po nešto znaju, pa i nekoliko moje malenkosti. Slučajno si se sa svojim poslednjim baš tu i umetnuo.

Činjenice Slavomire, činjenice, a ne Đinđićevsko-Tadićevski populizam koji veze sa životom, istinom, pravdom, dokazima nemaju!

Kako bre, nije ih primio "Beograd"? Na osnovu čega si to sklepao? Na osnovu izveštaja i slika nezavisne televizije STB?!

Alal vera.
Preporuke:
19
6
97 nedelja, 25 novembar 2012 22:24
kosta
Nije samo reč o Kosmetu. Reč je i o samopoštovanju. S kojim pravom nam ga premijer oduzima? S kojim pravom ne raspisuje referendum kada je očito da je pitanje potpuno sazrelo?
Preporuke:
27
0
98 nedelja, 25 novembar 2012 22:29
...
90-tih su redovi za hleb i mleko bili zato jer smo bili napadnudi, zato što je to bila cena koju smo svesno plaćali jer smo branili mnogo više nego što je taj hleb i to mleko - branili smo državu, privredu, slobodu, istoriju, samopoštovanje, budućnost, mogućnost izbora... pa šta ako nije bilo hleba i mleka, u kojoj to zemlji u ratu cvetaju ruže?...zar je vredelo prodati veru za večeru?Ne pristajem da me Dačić prodaje ovako bedno. Neću u EU. Ne dam Kosovo. ... se!
Preporuke:
20
0
99 nedelja, 25 novembar 2012 22:32
kakav uspeh!
Uspeli ste da se vratite za pregovarački sto sa šiptarskim teroristima. I pored sveg protivljenja naroda koji vas je izabrao.
Preporuke:
23
0
100 nedelja, 25 novembar 2012 22:36
Slavomir Srpski, @Goran Jevtovic
Postovani, posto me pomenuste da vam odgovorim na vas zakljucak:"NATO bi Beograd i sve važne tačke sravnio sa zemljom."

Eto vi kazete (bez dokaza) da je Milosevic bas SVE uradio, ali odustao da brani Srbe (ne mislim tu da ih neki tuku, kao na obecanju u Gazimestanu, vec d ih tera iz vekovnih ognjista - mnogo teza stvar!) jer bi, po vama, NATO sravnio Beograd. U 1995? Pa jos nije bio spreman za jednu ozbiljniju akciju napada, vec se organizovao dodatnih 4 godine (odluku koju je vec ranije odredio) da bi potpuno okruzio Srbiju sa NATO drzavama, i na prostor Balkana prebacio oruzje i svoje operativce.

Procitajte uostalom sta je general Mladic izjavio po toj odluci (tvrdio je da bi bilo bolje da se onda da otpor NATO u 1995 kada smo bili jaci i sa vecom teritorijom).

Vec vam rekoh da za vecinu patriota koje poznajem, izdja 220.000 u koloni srba iz Krajina je slomilo moral odbrani Srbije. Od tad, ponavljam, kod Srba on je vec bio politicki mrtvac, i onda je trebao dati ostavku.
Preporuke:
9
7
101 nedelja, 25 novembar 2012 22:39
turbo folk premijer
Dačićevom odnosu prema vlastitoj državi sasvim lepo pristaju stari turbo-folk stihovi:

'Jedva čeka da mi umre majka,
da u kuću dođe moja Rajka'.
Preporuke:
14
0
102 nedelja, 25 novembar 2012 22:45
Slavomir Srpski, @G.Jevtovic
Znate li kada su rasterani? Onda kada je završena NATO AGRESIJA, a to je PREVRAT petog oktobra.
E, nakon toga naše nove europske, "demokratske" vlasti su se ZAHVALILE svima njima i prihvatile čiste NATO trupe!

Mislim da gresite. Ruske trupe sa Kosmeta su se vratili jednostranom odredbom Putina u avgustu 2003, dakle 3 godine posle skidanja Milosevica sa vlasti. Odluku su neformalno objasniji opasnoscu da bi albanske agresije na preostale Srbe dovele rusku komandu u izbor primene sile i time sukob sa NATO trupama na KIM.

Ni jednom odlukom ili pozivom ondasnje vlade srpske vlasti su prihvatile NATO trupe (Kostunica to ne bi naravno dozvolio).
Preporuke:
7
6
103 nedelja, 25 novembar 2012 22:54
Šešeljevac@Vrlo kompleksna situacija..
„E,sad dobro razmislimo...MMF vec ucenjuje Srbiju novim kreditima,a Srbija,bez tih kredita,ne moze podeliti ni plate ni penzije. Sta bi bilo da Srbija samo jedan mesec ne podeli plate i penzije?“

Bilo bi isto što i sa Grčkom, Španijom , Portugalijom a uskoro i sa još nekim članicama EU. Sa tom razlikom što bismo u tom slučaju sačuvali dostojanstvo i svetu zemlju Kosovo i Metohiju.
Preporuke:
16
0
104 nedelja, 25 novembar 2012 22:56
Goran Jevtović
Dokaze da je Milošević uradio SVE što je iole normalno i bilo moguće tada, imate na tone. Govorim o zvaničnim merama. Jedino što nije slao hajduke u onom izvornom smislu.
Uostalom, kako ih je to izdao? Odrekao se njih, naredio im da beže iz Krajine, nije im slao municiju, hranu, oružje... zapretio im da će ih pobiti u Srbiji, da ih neće kako tako smestiti? Aman.

NATO je bio spreman za agresiju na SRJ još tada, ali, nije bilo pravog povoda. Rekoh vam, da smo se vojno umešali, to bi se desilo.

Lično, ja sam to, vojnu akciju i priželjkivao, baš kao i milioni Srba, rekoste i Mladić.
Ali, ali. Nije bilo izvodljivo, odnosno mogli smo, no trebalo je prvo zaokružiti ZVANIČNO sve srpske zemlje, proglasiti to pred svetom, UJEDINITI SE na unutarpolitičkom planu, pridobiti bar Rusiju....

A, setite se malo kakvu smo "intelektualnu" OPOZICIJU imali tada i šta su oni RADILI i kako su ljuljali narod!
Setite se Vuka Draškovića i poziva na dezerterstvo čitavih jedinica, Mićunovića...
Preporuke:
19
3
105 nedelja, 25 novembar 2012 23:05
Ako ćemo tako
"I ako ne odemo u EU, neće nam vratiti Kosovo".

I ako ti ostaneš predsednik Vlade neće nam vratiti Kosovo.
Preporuke:
25
0
106 nedelja, 25 novembar 2012 23:09
Turas
Komentare čitam,samog sebe pitam.Ko posle ovoga gaji iluzije o Dačiću-patrioti mora da je luđi od ludoga vinka.Slušam na HTV Josipovića:U Srbiji će shvatiti posle nekog vremena da se moraju okrenuti budućnosti" Dakle,Josipović zna Dačića i elitu da su "legli na rudu",i "galama"po Srbiji ga ne brine.Što znači da nas moraju ovakve izjave da zabrinu.
Preporuke:
22
0
107 nedelja, 25 novembar 2012 23:17
Rin o-o to
Prosto neverovatno da neki Srbi odavde ne vide dalje od svoje ideološke zadrtosti i da za ovih 20 ili bar poslednjih 12 godina nisu stekli neke uvide i zakonitosti antisrpskog delanja i propagandne antisrpske konstrukcije a posebno ne shvataju šta je državništvo kada je Milošević u pitanju. Jedno i najvažnije glasi: ako mislite da je, na antimiloševićevskoj osnovi, moguće izgraditi neko novo srpsko državništvo onda ste u teškoj zabludi a i Srbija. Sve elemente državništva Milošević je već demonstrirao. Drugi elementi ne postoje. A ako ih ponovite proglasiće vas za miloševićevce. Šta ćete onda? Moguće je da postanete „antimiloševićevski miloševićevci“? Uvid? Srbija treba da rehabilituje Miloševića kako bi rehabilitovala državništvo. Dok se to ne desi nema ništa od državništva . Dotle je sve samo imitacija i, za pojedince isplativo, neodgovorno poigravanje sa sudbinom države.
Preporuke:
18
4
108 nedelja, 25 novembar 2012 23:19
Krava
Dačića treba smeniti jer netačno tumači volju građana Srbije.
Preporuke:
31
0
109 nedelja, 25 novembar 2012 23:22
Istok
Dacic bolje neka pogleda sta se trenutno desava u Briselu. Uostalom, on to sigurno zna. Cemu ta mantra, kada svako normalan moze da vidi sta se u Evropi desava. Mantra je samo za narod Srbije da bi se Kosovo a kasnije i Vojvodina itd, otelo. da bi Srbija pristala na to. Pitanje je sta ce biti sa EU u skorije vreme. Cinovnici u Briselu su samo balast, preko 3.000 njih ima plate vece od Britanskog ministra Camerona. Eston ima £230.000 plus razne dodatke, Van Romney £240.000. Ko je tu lud ko zbunjen. I jos traze povecanje budzeta, a norod vec uveliko steze kais. Bice tu revolucije uskoro.Danasnji natpis iz TIMES-a glasi, KAKO SE KREIRA EU-TOPIA.I onda nam Dacic prica bajke. valjda ce doci dan kada ce on i njemu slicni zavrsiti u zatvoru. Toliko je izdajnika u domacim redovima da ce morati da naprave kompleks zgrada. Kada pocistimo domace, lakse cemo disati.
Preporuke:
16
0
110 nedelja, 25 novembar 2012 23:24
Goran Jevtović
Slavonir Srpski

Mislim da gresite. Ruske trupe sa Kosmeta su se vratili jednostranom odredbom Putina u avgustu 2003, dakle 3 godine posle skidanja Milosevica sa vlasti. Odluku su neformalno objasniji opasnoscu da bi albanske agresije na preostale Srbe dovele rusku komandu u izbor primene sile i time sukob sa NATO trupama na KIM.

Ne grešim. Ruske trupe su povučene 2001.godine, a obrazloženje MSP te zemlje nije bilo takvo!
Sadržaj se odnosio formalno na neslaganje sa Komandom KFOR-a, a suštinski razlog bio je taj koji sam naveo - naglo skretanje Srbije ka NATO-u.

Setite se, samo radi poređenja, tada nije bila floskula "eropske" integracije, već "EVROATLANTSKI PUT".

A što se tiče Koštunice (tada je isto govorio i zastupao!), evo vam još jedan primer - kada je smenjivao Nebojšu Pavkovića (sedam puta pokušavao), na Sednici VSO od 24.06.2001. ostalim članovima je ljutito odbrusio da "to od njega zahtevaju Amerikanci!..."
Ne verujete mi?
Preporuke:
16
4
111 nedelja, 25 novembar 2012 23:27
Svetislav Kostić
Dušan komunista! S kojim pravom ti Patrijarhu osporavaš njegovo pravo da sa svog visokog položaja upozorava politikantsku bagru da imaju na umu nacionalne interese Srbije?
Preporuke:
19
4
112 ponedeljak, 26 novembar 2012 00:15
garavi
Meni ne treba niko da govori šta su naši interesi jer ja imam iskustva i pamtim kako se čekalo u redovima za hleb i mleko, kakva je bila situacija početkom rata a kakva kada se on završio“, istakao je on.

bolje bi bilo i danas da je takva situacija nego prezaduzenost Srbije, odnosno drzava je u ekonomskom ropstvu iz kojeg nam nema izlaza .
I kad god ti zapadni kreditori hoce opet cemo u redove i za hleb, mleko...i radit ce nam sta ih volja.
Ti samo vidis sebe, sad ti je lepo u fotelji sa kravatom a sta mislis kako ce ti deci biti, ako ih imas?
I dalje bi se samo zaduzivao , zasto?
Srbija mora poceti da radi i da zivi kao svak normalan od svog rada.
Na ovom teskom putu samo nam nasa Rusija moze i hoce stvarno da pomogne.
Ko god misli drugacije ili je slep ili je lud.
Izgleda da je obecao zapadnjacima Kosovo i Metohiju.
Preporuke:
15
0
113 ponedeljak, 26 novembar 2012 00:16
Rin o-o to
Predlog za rehabilitaciju Miloševića prvi treba da da G. Koštunica. I da se kao častan čovek (a verujem da je častan!) najzad politički relaksira i nastupi u svom punom političkom kapacitetu. Ovako je u definitivnoj ličnoj i političkoj inhibiciji i talac je očigledne 5.oktobarske farse. Ako ovaj prag G. Koštunica ne može da preskoči onda je svoje političko delovanje definisao ličnim ali i nacionalnim pogubnim apsurdom a imao je dobre namere koje će netragom nestati. Patrijarh bi verujem to blagosiljao. Bdenjem za Srbiju, za Metohiju i Kosovo, za bacanje lanaca koji su srpskom narodu stavljeni uz propaganndne prevare i naivno srpsko pristajanje na to.
Preporuke:
15
1
114 ponedeljak, 26 novembar 2012 00:45
Sale
Srbija može da kaže da neće u EU, ali da joj ni tada Kosovo neće biti vraćeno.
Ali se, u tom slučaju, Srbija ne bi odrekla Kosova i Metohije! A i Srbija bi ostala slobodna i izbegla bi eu-ropstvo.

Dačić je rekao da Srbija ide ka EU i da je to "naše opredeljenje jer je to dobro za građane Srbije"
To za mene nije dobro i ako (ne daj Bože) uspete u svom opredeljenju, tek tada ćete videti šta znači bunt i građanska neposlušnost.

Nego - raspišite vi referendum pa će vam građani reći šta je za njih dobro.
Preporuke:
19
0
115 ponedeljak, 26 novembar 2012 01:23
Joca
Potpuno je jasno da zapad na Srbiju ne gleda blagonaklono kakva god da je vlast ovde. Oni jednostavno imaju svoj plan i od njega ne odstupaju. Danas su Albanci proslavili svoj "Dan zastave" u Skoplju, sa sve Berišom i Tačijem. Ne u Tirani, pa čak ni u Prištini, nego u Skoplju, glavnom gradu jedne kakve takve suverene države koja nije većinski albanska. To je demonstracija sile. Zamislite da Nikolić i Dodik odu sa Pupovcem u Knin i tamo u prepunoj hali organizuju proslavu "Dana državnosti". Tako nešto kada bi pokušali čak i u Podgorici da urade sumnjam da bi se dobro proveli. Možda nije najsrećnija analogija ali je jasno šta pokušavam da kažem. Miloševiću zameram što nije ispravno shvatio odnose u međunarodnoj zajednici i nije od starta pokušao da Srbima dodeli ulogu žrtve koliko je to bilo moguće. Bio je kratkovid i to mu se osvetilo u zlom vremenu u kome je imao da predvodi borbu srpsku stvar.
Preporuke:
11
2
116 ponedeljak, 26 novembar 2012 01:28
Bob
dačić komunjara!
Preporuke:
15
2
117 ponedeljak, 26 novembar 2012 01:33
Slavomir Srpski, @G.Jevtovic
Ponavljam vam da je Rusija povukla svoje trupe (650 vojnika) iz KFORA u avgustu 2003 (a ne u 2001 kao sto tvrdite), a to objavila u junu 2003. Od 1999 kada je poslala tamo ukupno kontigent preko 3000 vojnika, ona je dakle sve doi avgusta 2003 bila prisutna u KFORU na Kosmetu.

1. Dajem vam i jednu od adresa web, gde je ta najava povlacenja od 17.06.2003 (Blic):
http://www.blic.rs/stara_arhiva/politika/44526/Rusi-odlaze

2. izjava sefa diplomatije Igora Ivanova, 04.06.2003, izvor B92-vesti:
http://www.b92.net/info/vesti/index.php?yyyy=2003&mm=06&dd=04&nav_category=11&nav_id=110328

zbog, citiram Ivanova:"zbog neuspeha misije UNMIK-a i KFOR-a i neispunjavanja osnovnih odredbi rezolucije 1244 Saveta bezbednosti UN, a posebno činjenicom da po dolasku UN i NATO trupa proterane srpske izbeglice ni posle četiri godine ne mogu da se vrate na Kosovo."

Vidi se da ste neobavesteni, a uporno napadate. Da li vam je to dovoljno??? Sve najbolje.
Preporuke:
6
9
118 ponedeljak, 26 novembar 2012 02:11
Rin o-o to
Kada @ g. Slavomir Srpski (verujem iz dobrih namera ali bez ukupnog uvida a ne znam šta ga sprečava: narcisoidnost, ideološko slepilo ili neiskrenost prema naciji kojoj pripada) jednom bude shvatio da svojim antimiloševićevskim komentarima stalno dodeljuje komplimente Azemu Vlasiju i KŠM koaliciji i onima koji su počeli od sankcija srpskom narodu da bi taj narod bio onesposobljen za ono što mu je fašističkom agresijom tek sledilo verujem da nikada više neće ni pomisliti na Miloševića. Ovakvu samodestruktivnu zadrtost Slavomir uopšte neshvata. Pa onda nije ni čudo što se ovde otvara prostor onima koji vide šansu da propagandno mešaju karte i pridobijaju na vrtešci političke ocije koje su ideološki različite a impotentne i čiji je rezltat rada Srbija na gubitku.
Preporuke:
4
2
119 ponedeljak, 26 novembar 2012 03:49
goran sydney
milosevic je direktno preko stanisica i ekipe upravljao stanjem u rsk. organizovao izbore u kojima je na silu, ponovljenim glasanjem pobedio martic, cak se i partija zvala sps. milosevic je postavljao nacelnike svih sluzbi a realnu vlast je imala db srbije.ne zaboravite da se srbija obavezala da vojno intervenise u slucaju napada. to je davalo laznu nadu narodu i dovelo ga u zabludu da ce srbija da nas brani. mozda milosevic nije izdajnik ali je na prljav nacin trgovao glavama krajiskih srba da bismo na kraju dobili nista.
Preporuke:
8
5
120 ponedeljak, 26 novembar 2012 04:07
Bora corba
Sramota i bruka.Drzava nam nestaje pod pritisak zapadnih razbojnika, a nam se regjaju vlastodrsci, beskicmenjaci, poltroni, ljudi bez ideja i politicke mudrosti.Sto se Srbija pre otarasi ovakvih kao sadasnji premijer,Tadic, Sutanovac, od Srbije nece nista ostati.Pretsednik ko bajagi nesto radi, ali i on je "bezalternativni" kao i njegov prethodnik.Jadna li Srbijo, imas nesposobne i sluganske politicare koji su serbilni sa onima koji ti rade o glavi.
Preporuke:
11
0
121 ponedeljak, 26 novembar 2012 07:20
Milutin
Dačić je rekao da Srbija ide ka EU i da je to "naše opredeljenje jer je to dobro za građane Srbije".


Ciničnije rečenice odavno nisam čuo. EU koja nas evo već decenijama muči sankcijama, EU koja je ivršila agresiju nad mojom zemljom, EU koja otima deo moje teritorije, EU koja i dalje sikće, preti,.....Istina je da se Jevropa dušmanski ophodi prema nama.

Dobrobit za građane Srbije ne može da odluči-presudi jedan promenljivi premijer, niti vlada , niti političke stranke, ... već narod, pitaju se i naši preci i potomci, bre!!!
Preporuke:
11
0
122 ponedeljak, 26 novembar 2012 07:43
Ružičasti panter
Ključ srpske politike zaista leži u rehabilitaciji Miloševića i Miloševićeve politike. Bez toga Srbija faktički prihvata interpretaciju događaja Hrvatske, ostalih otcepljenih republika i onih koji su nas bombardovali.
Preporuke:
13
4
123 ponedeljak, 26 novembar 2012 08:39
iskustvo
Kada sam oktobra 2000. godine jednog zapenušaog prijatelja, koji je ratovao pištaljkom, pokušao da otreznim rekavši da nije bitan Sloba nego da je bitno da zadržimo našu, srpsku vladu ma kakva ona bila, da je i takva bolja od svake vlade koju postavlja inostranstvo, on je zažareno odgovorio: 'ma da mi skinemo Slobu, a posle ćemo te druge lako'.

E, pa, prođe period duži od Slobinog perioda, a ti drugi jašu li jašu, bez nagoveštaja da će ih iko ikad moće skinuti.

Čovek sam, pa mi žao da tom prijatelju sada kažem ono što iz logike situacije proizlazi: uzmi brale pištaljku, pa je sada lepo duvaj.
Preporuke:
10
1
124 ponedeljak, 26 novembar 2012 09:06
...
Nedemokratski je silom voditi jednu kontroverznu politiku ko što se 'Evropa o cenu Kosova' i ne raspisati o ovome referendu. Pored toga što je nedemokratski, i glupo je, jer se odričemo konkretnog i našeg zarad maglovitog i neizvesnog. I lažno je predstavljati da smo kosovo 'već izgubili', jer da je tako ne bi nam tražili sve ovo pto traže. Pored toga, protivustavno je stvarati carinsku granicu po sred zemlje. Nemoralno je i kukavički lagati javnost o tome kako je to u najboljem interesu građana.

Ukratko, politika koju vodi Dačić (a tiho i perfidno podržavaju Nikolić i Vučić) je:
- nedemokratska
- glupa
- protivustavna
- nemoralna
- kukavička
Preporuke:
13
0
125 ponedeljak, 26 novembar 2012 10:54
Hans Peter Anvin
Vreme je da Srbija posalje Dacica u politicku penziju, a socijalisti nadju nekog "orijentisanijeg" lidera.Ovaj im se bre "izgubio" , ne zna ni sta govori ni "gdje udara".Dobro , ukrali su Kosovo.Pa , trazi ga nazad ,`vataj lopova`, preti, zaostravaj retoriku a boga mi i odnose sa jugom srbije , odgovaraj reciprocnim merama , i svakako trazi i moli pomoc saveznika , ako ih vec nismo rasterali sve od sebe. I da , obavezno radimo na modernizaciji i naoruzavanju armije, al ovaj put moderne armije 22 veka .Pa zaboga , imamo tako mnogo tehnoloskog neiskoristenog kadra sa kvalitetnim skolama i idejama .Ne dajmo im da za amerikance umesto za nas razvijaju nova tehnoloska "cuda" koja ce posle upotrebljavati kao adut pri pregovorima sa Srbijom /pametne bombe, bespilotne letjelice,metode prisluskivanja i elektronskog nadzora itd/.Ovako, i Crkva i Dacic bi trebali da cute , ako nemaju sta pametnije da "kazu" /citaj: Da urade/. UJEDINJENI ZBIJAJMO REDOVE .+++
Preporuke:
10
0
126 ponedeljak, 26 novembar 2012 11:45
konac delo krasi
Dačić je nepokolebljivo na evropskom putu. Do poslednjeg Srbina.
Preporuke:
6
0
127 ponedeljak, 26 novembar 2012 11:55
Peđa
Voleo bih da čujem da je premijer ovako britak i u Briselu, kao naspram Patrijarha Srpskog. Za dvojac Dačić/Vučić u nedostatku jasne i principijelne državne politike, referendum o EU je jedino rešenje. Dozvolite narodu da vam pomogne. Vi sami za to nemate ni snage, niti odlučnosti, a ni znanja. Inače, s ovakvim "žmurkama" i zamajavanjem koje Dačić pokušava da afirmiše kao državnu politiku i umeće plivanja uz vodu, proći će kao i njegov doskorašnji koalicioni partner.
Preporuke:
7
0
128 ponedeljak, 26 novembar 2012 11:55
Vlada, Srbija
@iskustvo
Ne pada vam na pamet da je ovaj i ovakav Dačić (kao najbolji primer), produkt i posledica Slobine negativne selekcije, Slobinog načina vladanja i specifično njegovog "prihvatanja realnosti" (predaja RS Krajine, npr.)?!
I dok tako žalite za (hipotetičkim) potezima bivšeg Slobe u ovom vremenu, ne vidite stvarne poteze vašeg sadašnjeg Slobe - Dačića!
Preporuke:
5
5
129 ponedeljak, 26 novembar 2012 12:16
Nikola
Neću da zalazim u to kakav je čovek gospodin Dačić,ali je bar realan.Kosovo nam je oteto.Mi možemo da dubimo na glavi sada,ali to ništa neće promeniti.Drugu Titu da zahvalimo što se dosetio da u ѕajednici 6 država uvede 2 pokraine i to baš slučajno obe u Srbiji.
A što se članstva u EU tiče to je velika šarena laža,ali razumite naše jadne političare moraju i oni neki virtuelni cilj sebi da zadaju pošto ni sami nemaju pojma šta rade.
Preporuke:
2
5
130 ponedeljak, 26 novembar 2012 12:44
@Vlada, Srbija (iskustvo)
Otkuda vam ideja da mi to ne pada na pamet? Mislite nije očigledno sve to što kažete? Mislite li da svako ko brani jednu politiku ujedno brani i svakog pojedinca unutar te politike? Trčite pred rudu. Ali odgovoriću vam. Milošević je nesporno načinio mnogo grešaka, a posebno na planu kardovske politike (što je i sam priznao u intervjuu iz decembra 2000), ali on JESTE branio Srbiju, srpsku držvu, slobodu, privredu, resurse. Je li odbio Rambuje? Ko danas prihvata veći deo tog Rambujea? Bilo je svakako grešaka, bilo je propusta, bilo je slabosti, moglo je bolje... sve je to tačno, ali jedno je nesporno: branio je Srbiju. Što se ne bi moglo reći za većinu postpetookobaraca.
Preporuke:
5
2
131 ponedeljak, 26 novembar 2012 12:47
SM.
Ivica Dačić,predsednik vlade uporno daje nesuvisle izjave.Pa,dokle prvi iz generacije,i prvi iz vlade?
Preporuke:
5
0
132 ponedeljak, 26 novembar 2012 12:49
@Nikola
Politačar zna za realnost, a državnik za viziju. Nama treba državnik da nas izvuče iz ove bede. Mojsije, da je bio realan a ne i vizionar, nikada ne bi održao jevrejski narod i stvorio državu. Mi smo u sličnom položaju kao nekada Jevreji: izgubljeni smo u pustinji, a ljudi koji nas predvode buncaju o tome kako je jedina realnost da je vruće i da nema vode. To i žedni magarci iz povorke znaju.
Preporuke:
4
0
133 ponedeljak, 26 novembar 2012 12:53
propast Srbije u tri čina
Šta? Nastavićemo 'saradnju sa Hagom' iako nam nanosi monstruozne štete?

A zašto? Da bi 'nekako ipsravili nepravdu'?

A kako?

Šta? Nastavićemo sa pregovorima sa Prištinom iako to znači betoniranje otcepljenja?

Šta? Nastavićemo sa evrointegraicjama iako su nas do juče bombardovali, danas nam uzmaju kosovo, a za sutra najavljuju dalje?

Šta, D-N-V nas guraju dalje u istom smeru, iako su se dve decenije istog pokazale kao pogubne?

Šta? Ne raspisuju referendum? Ne interesuje ih mišljenje naroda?

Šta, niko se ne buni?
Preporuke:
5
0
134 ponedeljak, 26 novembar 2012 13:10
Miroslav Anđelković
Kakav pajac?!
Preporuke:
10
0
135 ponedeljak, 26 novembar 2012 13:25
Kosta
Dačić, koji Dačić? Je l' to onaj sa koferčetom? Ili onaj što je poslao maskirane specijalce na srpske barikade?
Preporuke:
8
0
136 ponedeljak, 26 novembar 2012 14:10
b.s.
Srbija ima zdravu zemlju, zdrav narod, nezdrave političare. Nama EU ne treba. Treba da podelimo zaparložene hektare svakom mladom bračnom paru koji nema posao, a želi da se bavi poljoprivredom. I da im država daje pomoć dok ne stanu na svoje noge.
A ne sutra da EU deli našu zemlju azilantima, šiptarima i ciganima. Kad samo pomislim koliko je srpske krvi proliveno da bi Srbija bila slobodna, a ono uštve zavladaše , već 60 godina.
Preporuke:
4
0
137 ponedeljak, 26 novembar 2012 14:17
Goran Jevtović
Slavomir Srpski

Nisam bio u prilici da odogovorim čitavo prepodne.

Možda sam neprecizno pojasnio povlačenje Ruskog kontigenta sa KiM. Naveo sam 2001.godinu kao ključnu, kada je povučeno više od 2/3 njihovih vojnika (i sami to tvrdite), a isključivi razlog bila je inertnost i nezainteresovanost naših vlasti da se uključe u taj problem! I iza toga stojim.

Odbijali smo da vratimo Kosmetski odred i da činimo sve ostalo što je predviđeno Rez.1244.
Tačnije, činili smo sve suprotno! Pogašeni su organi države koji su odlično funkcionisali, a formirano "Kordinaciono telo" koje je svojim delovanjem, u stvarnosti, bila ispostava NATO-a

Pa saopštenje Ivanova koje citirate upravo to između redova i potvrđuje. No to je bio već kraj. Tada je na čelu Ministarstva odbrane Boris Tadić i on je GROMOGLASNO činio sve u korist NATO ma KiM!

Radio sam 2001.god. u instituciji koja je diplomatskim putem obaveštena od ruske strane šta će nam se desiti ukoliko nastavimo sa takvom politikom!
Preporuke:
4
0
138 ponedeljak, 26 novembar 2012 14:40
Slavomir Srpski, @Rin o-o to, Ruzicasti panter, G.Jevtovic
Vec sam pokazao argumentima Jevtovicu da daje netacne i pretenciozne podatke, i dao sam jasne dokumentovane argumente.

Zelim samo da podvucem da ovo manijacko poistovljavanje Milosevica sa tapijom Kosova, je istorijski neistinito a politicki vrlo budalasto. Naprotiv, mi imamo pravo da tvrdimo da je Milosevic saucesnik razbijanja Jugoslavije (prihvatanjem Badintera umesto Ustava SRJ), i da snosi krivicu ne samo za ratne zlocine, vec i za glamurnu izdaju Srba (najveci egzodus u Evropi iz Krajina), kao i Srbije (potpuno povlacenje srpskih vlasti, vojske i milicije iz CITAVOG KIM (kao minimalno je morao da ih ostavi u vecinskim srpskim enklavama u KIM). Iato tako, bilo kakva osuda Milosevicevog rezima, ne sme i ne moze legalno da bude osuda citave patriotske Srbije. Kostunica je to prvo video u 90tim i otpoceo oslobadjanje Srbije od Milosevicevog rezima, pa nikakva post rehabilitacija istog nije moguca.

Sve najbolje.
Preporuke:
3
3
139 ponedeljak, 26 novembar 2012 15:01
Slavomir Srpski, @G.Jevtovic
Pa saopštenje Ivanova koje citirate upravo to između redova i potvrđuje. No to je bio već kraj. Tada je na čelu Ministarstva odbrane Boris Tadić i on je GROMOGLASNO činio sve u korist NATO ma KiM!

Posto se se saglasili sa mojim argumentima, i ja se saglasavam sa ovim vasim. Ali to samo dodatno dokazuje ono sto se desavalo posle 200 god: veliki sukob u drzavi izmedju manjinske patriotske struje oko Kostunice, i 2/3 vecine oko Djindjica i njegovog pulena Tadica. To jeste ispravno, i pokazuje da bez Kostunice Srbija ne bi dobila ni Ustavnu garanciju za KIM, i VEC bi bila clan NATO-zlocinacke organizacije.

Nazalost, sa 30% vlasti Kostunica i nije mogao vise protiv domacih izdajnika, i NATO lobiranja. Ali ipak iako sa 2/3 vecine u vlasti onda Djindjic-Tadic nije sa Sutanovcem odveo Srbiju u NATO.
Preporuke:
4
2
140 ponedeljak, 26 novembar 2012 21:43
Rin o-o to
Rmbačio sam ceo dan i nisam stigao da vam odgovorim @ g. Slavomire. Kad ne radim, napišem više komentara, kao juče. Koliko se ja sećam, Milošević nije prihvatio Badintera. Sećate se njegovog nastupa pred Badinterom i rečenice: „...ne može se potezom pera ukidati...“. To je bio diktat tadašnje EZ. Jedno je simptomatično, a to je da Vi uopšte ne uzimate uobzir diktat od spolja, diktat sile. I u takvim okolnostima Milošević je demonstrirao vrhunsko državništvo. Rehabilitacija Miloševića znači, rehabilitaciju državništva (još treba da vam crtam) a ne samo rehabilitaciju „ ad personam“. Ili Srbija u buduće ne treba da ima državnika? ...
Preporuke:
0
0
141 ponedeljak, 26 novembar 2012 21:44
Rin o-o to
... Ja to predlažem ne zbog „manijakalnog“ kod mene(kako kažete?) nego zbog onih koji vode našu zemlju danas i sutra. Bilo ko da je predsednik ne može da se ostvari u punom političkom kapacitetu jer čim bi učinio državničke poteze odmah bi ga poistovetili s Miloševićem u najpežorativnijem smislu i bio bi diskreditovan. Zašto Srbija da ima predsednika (bilo kog) koji je u startu u hendikepu i nastupa s 50% realnog političkog kapaciteta a da je posledica gubitništvo Srbije. Pročitajte komentar @Ružičastog pantera koji jednom crticom priča o suštini.
Preporuke:
0
0
142 ponedeljak, 26 novembar 2012 22:00
Rin o-o to
... Ili je srpski unutrašnji sukob ili međuideološki animozitet po značaju ispred vitalnih pitanja za ovu zemlju kao što je otimanje Metohije i Kosova. Svi su rehabilitovali svoje zlikovce samo su srpski nevini junaci (generali, Šešelj, predstavnici političke elite) konvertovani u zlikovce. Zašto ne rehabilitovati državništvo kad oni rehbilituju zlikovce? Gde će nam (vam) duša?
Preporuke:
0
0
143 ponedeljak, 26 novembar 2012 22:31
Slavomir Srpski, @Rin o-o to
Postovani, nije prvi put da se oko ovog pitanja ne slazemo, pa da Vam opet lepo odgovorim, na vasu tezu, citiram: "Sećate se njegovog nastupa pred Badinterom i rečenice: „...ne može se potezom pera ukidati...“. To je bio diktat tadašnje EZ. Jedno je simptomatično, a to je da Vi uopšte ne uzimate uobzir diktat od spolja, diktat sile."

Tacno je da bi odbacivanjem teze Badinter komisije, ondasnja Jugoslavija politicki postala javni i transparentni protivnik NATO-zapadne politike, ali da li je bilo vaznije da se postuje sopstveni ustav SRJ (tamo nema nasilnih sekcesija republika), ili stav NATO drzava??

Zar to nije sada isti problem oko Kosmeta, to jeste izmedju naseg Ustava i zelja NATO-sila da nam otmu KIM?? Evo bas po tom pitanju se slazemo da vlada mora da brani nas Ustav, iako je to zabadanje u oko NATO. Na isti nacin smatram da je ondasnji rezim Milosevica trebao da zadrzi sve vojne potencijale na granicama Krajina, nepriznajuci nasilnu sekcesiju, ni Badinter komisiju.
Preporuke:
0
0
144 ponedeljak, 26 novembar 2012 23:08
Rin o-o to
Pa dobro, apsolvirano je to više puta na ovom mestu. Nije u redu da priču pričamo po stoti put. Previše kompetencija dajete Miloševiću a on ih tada nije imao. Pozicija, funkcija Miloševiću nije davala mogućnost da predominantno brani Ustav SFRJ i tu je kraj priči o Miloševićevim mogućnostima! To je valjda svima jasno!
Preporuke:
0
0
145 četvrtak, 29 novembar 2012 12:32
Poštovalac NSPM
Dačiću narod tebe nije birao zato što ti znaš šta njemu treba i šta on misli već je tvoja koalicija dobila samo deo glasova a sticajem okolnosti ti postao mandatar, a kao što vidimo na nesreću i premijer, drugim rečima poplava te izbacila koja je imala za cilj da skloni one najgore. Narod ove zemlje u najvećem broju ne želi u
Preporuke:
0
0
146 četvrtak, 29 novembar 2012 12:38
Poštovalac NSPM
nastavak EU i momenat kad si ti čekao u redu je samo priča ti nikada nisi bio u tim redovima. Tvoja pamet je kratke i neobjektivna zaslepljen si egoizmom kada je Milošević počinjao rat znao je da nema saveznika a ti ga danas možeš imati i daleko pametnije odlučiti.
Poslušaj šta ti se predlaže i gledaj kako to iskoristiš
Preporuke:
0
0

Anketa

Da li mislite da će u narednih godinu dana u Srbiji biti održani novi parlamentarni izbori?
 

Republika Srpska: Stanje i perspektive

Baner
Baner
Baner
Baner
Baner
Baner