Kome je do morala u politici, neka ide u NSPM

Integralni tekst koalicionog sporazuma

Komentari (15) COMMENTS_ARE_CLOSED
1 sreda, 11 jul 2012 00:53
vasilije
Oblast "državna politika" treba da prouče psihijatri! Znate,iako narod takav kakav je ništa ne razume,ipak OSEĆA! Ako već mislte da ta osećanja treba promeniti-nemojte više da izluđujete jadan narod: ludaci nisu sposobni pošteno da rade,a bez takvih građana nijedna država nije napredovala...ili vas interesuje samo sopstvena korist?
Preporuke:
3
6
2 sreda, 11 jul 2012 06:39
Bob
Bolji je Leteći cirkus Monti Pajtona.
Preporuke:
5
6
3 sreda, 11 jul 2012 09:48
Miloš
Veoma dobro i obećavajuće. Nastavite, hrabro i beskompromisno da čistite trulež sa vrha, pa dalje.
Preporuke:
4
3
4 sreda, 11 jul 2012 09:58
Kosta
Kako potpisnici znaju da 'Srbija želi u EU', kada nije pitala šta narod zaista misli, na referendumu?
Preporuke:
13
1
5 sreda, 11 jul 2012 10:28
bedan položaj nauke
Što se tiče nauke, kaže se da će se 'povećati ulaganja u infrastrukturne projekte u oblasti nauke i naučna istraživanja', ali se ne kaže – koliko? Da li će izdvajanje iz bdp-a za nauku ostati kao i do sada, jedva oko 0.3%, što je najmanji procenat u Evropi kojoj, navodno, težimo? Može li se sa ovim precentom zaista postići cilj: 'društvo znanja'? Teško bogami. Bojim se da je ovo samo mrtvo slovo na papiru i da se ovde neće uraditi ništa nego se sve samo prebacuje na privatni sektor. A nauka je nešto drugo.
Preporuke:
4
0
6 sreda, 11 jul 2012 10:29
Kosta
'investiranje u izgradnju drugog pravca dotoka gasa'? Da li to znači Nabuko?
Preporuke:
4
0
7 sreda, 11 jul 2012 10:30
Mirko
Kako potpisnici znaju da 'Srbija želi u EU', kada nije pitala šta narod zaista misli, na referendumu?
Preporuke:
8
1
8 sreda, 11 jul 2012 10:32
Beograđanin
Ne slažem se sa suštinom ovog programa, a to je neoliberalizam. Posledično tome, ne slažem se ni sa svim onim što tome vodi – pre svaga sa članstvom u EU. A najmanje se slažem sa nedemokratskom prirodom 'izbora' upravo ovog puta. Niko nas ni za šta ne pita. Samo odlučuju u naše ime. I pljačkaju nas.
Preporuke:
7
1
9 sreda, 11 jul 2012 11:20
Turas
Ovim da će Kurta da nastavi(na EU naredbu) gde je stao Murta;je uglavnom to što će nova vlada da se"trudi"da sprovodi.Ostalo je sve bla,bla.
Preporuke:
6
0
10 sreda, 11 jul 2012 12:45
Robespijer
Sve u svemu, ovo je samo pokušaj kozmetičkih promena unutar neoliberalnog sistema. Ni traga suštinskim promenama u unutrašnjoj i spoljnoj politici zemlje.

Srbiji treba program reformi sličan onom koji je napravila Siriza u Grčkoj.
Preporuke:
3
1
11 sreda, 11 jul 2012 14:48
Bata
Kakve stranke, takav i sporazum.Nema ništa ni u naredne četiri godine. Sporazum je potpuno površan, i u njemu je jasno prisutan strah od EU i Amerike.Država propada zbog "evropskih zakona", ali ćemo se mi i dalje, i još bolje njih držati. I ne samo "zakona" o pomorskom saobraćaju Srbije, nego i dogovora o "pahuljicama". Jeste li vi normalni?
Preporuke:
5
0
12 sreda, 11 jul 2012 16:40
Milojko
Nadam se da cemo konacno biti postedjeni medijskih narikaca.Nije blo medija,posebno elektronskih,kopji su posednuti analiticarma jos iy doba znanja i imanja,poput djaka ponavljaca da mozda sve i nije tako kako jeste.
Preporuke:
6
0
13 sreda, 11 jul 2012 22:12
Dejan
Poveriti obrazovanje čoveku koji ga poslednjih godina kao ministar sistemski uništava - neoprostivo je! Žarko Obradović nije napravio par gafova već je pokazao krajnje politikantski i neprofesionalni odnos prema prosveti i nauci. Zakon o osnovama sistema obrazovanja i vaspitanja jeste produkt nemislećih glava kojima je, kako stvari stoje, glavni cilj debilizacija srpskog naroda, kao i svih građana ove zemlje.
Preporuke:
3
0
14 četvrtak, 12 jul 2012 04:14
Srboljub Savic
Ovaj "sporazum" je smo za internu upotrebu liderastranaka, koji "u pokusaju" treba da sastave Vladu.Da sve bude gore, nema pomena Skupstine ni odnosaVlade ("eventualno, buduce") prema njoj."Ovo" pokazuje svu tragiku drzave Srbije, gde niu najavi, nema demokratije.Umesto sistematicnog pristupa, nudi nam se jeftin"populizam" (pocev od "pravne drzave i vladavine prava").Posto je Ustav nedorecen, postupak i rad "mandatara"nije zakonom definisan, a "legalizovan" je "sistemzabe i babe" (ovakva "koalicija") Predsednik ce(verovatno) "slavodobitno" i "osmeho-naklono" primiti"spisak" Vlade i ..."Blago nama" i nasoj buducnosti!S. Savic
Preporuke:
0
0
15 četvrtak, 12 jul 2012 18:44
Kosovka
Ko je sastavio ovaj Komunistički pamflet? Tralala.
Mnogo teksta - malo dela. Bolje da su ovo napisali na jednoj stranici A4. Imaju li potpisnici dušu da nastave 5-ti oktobar koji je faktički nestao.
Zašto nema jedna tačka koja bi glasila - Srbija mora da radi i da se izdržava od svog rada, da živi dobro i predobro.
Ništa o bezbednosti, odbrani zemlje, vojsci, granicama.
Zašto nisu napisali - Kosovo i Metohija je Srbija i branićemo Srbiju svim raspoloživom sredstvima. Kome bi se zamerili - okupatorima.
Šta znači... nećemo priznati... šta nećete priznati...
Treba napisati da cenimo Evropske vrednosti i trudićemo se da ih dostignemo. Kada ih dostignemo, nećemo imati ništa protiv da nas Evropska Unija primi u svoje društvo. Ovako ispada da ih molimo i kumimo, a oni nam krnja državu, oduzimaju deo teritorije. Kome se udvaramo? Imamo li čast, slobodu, poštenje, snagu, profi vojsku... Nadajmo se da će u praksi preduzeti mere da se Srbija preporodi.
Preporuke:
0
0

Anketa

Da li mislite da će u narednih godinu dana u Srbiji biti održani novi parlamentarni izbori?
 

Republika Srpska: Stanje i perspektive

Baner
Baner
Baner
Baner
Baner
Baner