Kome je do morala u politici, neka ide u NSPM

Nevažna poseta

Komentari (7) COMMENTS_ARE_CLOSED
1 petak, 30 septembar 2011 12:34
szerbdeszentendre
Ništa me ne čudi. Nema nam spasa.
Preporuke:
30
0
2 petak, 30 septembar 2011 15:34
siniša
O tome da Vukčević materijal optužbe prosleđuje optuženom nije ni prvi ni jedini put. To je praksa. Samo do sada nismo znali.
Naravno ako je tužitelj i žrtva Srbin, a optuženi Hrvata ili Bošnjak.
On to stalno radi i ja na to stalno skrećem pažnju, ali eto.
Preporuke:
34
0
3 petak, 30 septembar 2011 19:55
SERBON
SRAMOTA!!!SRAMOTA!!!SRAMOTA!!!ZATO MORAMO DA SKIDAMO B.Tadića sa vlasti!Taj nesposobni čovek nas je upropastio,i svakim danom to nastavlja da radi!Ponižava nas,sramoti !!Vreme je da se kaže DOSTA!!!
Preporuke:
30
0
4 petak, 30 septembar 2011 20:08
Pirke
`Vladimir Vukčević je bio nešto zbunjeniji, pa je primljenu prijavu prosledio, nikom drugom do, Mladenu Bajiću. Ponovo briljantno!!!`
Vladimir Vukčević da je zbunjen? Da li se to neko šali sa nama? Briljantno? Ne, nije to ni briljantno. To je slika države Srba danas, a verovatno i sutra i ...Slika jednog nedodirljivog pravnika i sudije je pred očima čitavog Srpskog Naroda koji ga sa prezirom gleda u ogromnom kabinetu gde ispija šampanjac posle svakog uspešno završenog posla koji je dobio od sponzora da obavi za njih. Veliki kabinet, On i šampanjac i naravno ogromna kamarila koja ga čuva od njega samog. Da li se stidi ? Ne, ne verujem da to ume , jer stideti se može samo častan čovek.
Preporuke:
29
0
5 nedelja, 02 oktobar 2011 10:34
Publije
Kad se u čoveku pojavi stid, ima nade za njegov spas, napisao je još u 2.veku Publije Sirijski.Prema tome, nema nade za tužioca Vukčevića. Zato je on i izabran na ovu funkciju.
Preporuke:
4
0
6 nedelja, 02 oktobar 2011 22:23
Ivanka
Vukčeviću treba suditi.
On uništanva srpsku naciju, pon je antisrbin.
Tadićeva, Kosorkina, Natašina desna ruka.
Mračan tip.
Zato su ga i namestili da nam sudi.
Bog će da mu presudi.
I Kacin.
Preporuke:
3
0
7 nedelja, 02 oktobar 2011 22:34
Justitia
"Međutim, haški tužioci su prijavu odbacili, uz obrazloženje da se nova procesuiranja ne otvaraju, zbog mandata koji ubrzo ističe haškom tribunalu. Vladimir Vukčević je bio nešto zbunjeniji, pa je primljenu prijavu prosledio, nikom drugom do, Mladenu Bajiću. Ponovo briljantno!!!

"Haški tužioci" lažu ! Slučaj LORA im je predat jos 1995. godine prilikom p r v e posete s r p s k i h žrtava Haskom tribunalu. Medju njima su svoje svedočenje o teškim zloztavljanjima u LORI direktno u ruke Glavnom tužiocu Ričardu Goldstonu predali jedan sveštenik sa Kupresa i jedan žitelj Prebilovaca. Pitajmo svi slavnog tužioca gde je i zažto je zaturio ova jeziva svedočenja. Kaže se da je Pravda spora ali da stiže. To se za nepostojeću Pravdu Haga, naravno, ne može reći.
Preporuke:
2
0

Anketa

Da li mislite da će se Srbija pridružiti sankcijma EU protiv Rusije?
 

Republika Srpska: Stanje i perspektive

Baner
Baner
Baner
Baner
Baner
Baner