Kome je do morala u politici, neka ide u NSPM

Brat bratu, prijatelj prijatelju

Komentari (8) COMMENTS_ARE_CLOSED
1 utorak, 20 septembar 2011 13:02
TsarPlaninac
Apsolutno ispravno!Ali bojim se,mi smo izgleda vec odabrali "evropske vrednosti" i samounistenje.Volimo bre da nas bombarduju,biju,vredjaju,ponizavaju,ucenjuju,rasturaju drzavu pa to ti je!
Preporuke:
41
2
2 utorak, 20 septembar 2011 14:17
Bora
Srbin je lud
Srbin je proklet
Jednom ga ubiješ
On hoće opet!

Nema nam spasa propasti nećemo!

U boj u boj za narod svoj!

itd itd

Članak je pokazao da nam je potrebno konačno ujedinjenje sa Rusijom hteli mi to ili ne!

Potpuno je sumanato - sumašedšie više tražiti prijatelja u onome koji je neprijatelj i to višestruko osvedočen!

A ono sa Cvetkovićem je odlična malecna opaska!

Pomozi Bože da se i zvanično ujedinimo sa našom braćom!
Preporuke:
31
2
3 utorak, 20 septembar 2011 15:01
Dragoslav Pakić
Nemačka se neće smiriti dok celu Srbiju ne dovede pod samo jednu šljivu, kako je govorio Tarabić. Namenila je Srbima istu sudbinu koju su u Severnoj Americi doživeli Indijanci i u Australiji Aboridžini.
Budući da Nemci u Srbiji imaju veliku podršku iznutra, ovaj sramni posao će završiti mnogo brže i mnogo uspešnije nego što su to učinile evropske protuve u Americi i Australiji.
Preporuke:
29
3
4 utorak, 20 septembar 2011 22:37
slobodan 50
dakle, šta rekoste, šta je bilo sa onim dečakom?neće biti da je to srbija i da je to, sada već, tužna srpska (dečakova)priča, odnosno problem!?
sva nesreća je uvezena sa strane, a bilo je gde i kod "domaćih" da se zapati, pa su onda uveli sankcije,da biološki uruše sve, pa potom bombardovanje, pa potom peti oktobar, pa instaliranje svojih, pa potom, opšta pljačka srbije na demokratski, tenderski način i kompletno uništavanje srbije, pa tek onda dolazimo na priču o vašem dečaku...nikako ne sme, da se izostave ove činjenice, ako nam je do istine, prave analize, itd...srbin srbinu mora da govori istinu, jer samo istina srbina spašava.
Preporuke:
10
0
5 utorak, 20 septembar 2011 23:04
PA
Ambasador bi "Čuveno pitanje „Ima li u ovoj sali Srba?“ mogao da uputi još jednom, donekle preformulisano: Ima li u ovoj Vladi Srba?
Preporuke:
11
0
6 utorak, 20 septembar 2011 23:58
Rusofilka
Moj najveći "politički" san je upravo to - Srbija u zagrljaju Rusije! Zauvek. Kada bih znala da će nas Rusija uzeti pod svoje, da nas nikada, ali nikada, neće ostaviti i prepustiti Zapadu, ne bih više brinula ni za šta... Jer ko smo u stvari mi Srbi nego "narod od Rusa".
Preporuke:
11
1
7 sreda, 21 septembar 2011 00:49
dd
Zavrsna opaska je nesto o cemu i ja razmisljam u poslednje vreme. Ako drzava ne funkcionise i ako je sve izgubilo vrednost koja je onda mana biti necija kolonija. Tada bismo otvoreno znali ko nam je neprijatelj. U krajnjem slucaju bi nam mozda takva situacija i pogodovala...
Preporuke:
9
0
8 sreda, 21 septembar 2011 05:51
Ludi Vanko
Mi smo u ćorsokaku.Rešeni su da nas unište.Čak nam i mit hoće da izbace iz nedara.Pogledajte toga Arsenijevića.Hoće i mrtvog Kapora da sahrani još jednom.Pogledajte Dobricu Ćosića.Govori čovek raspet na krstu od kad postoji.I mi u njemu ne vidimo simbol stradanja ovog naroda.Odvajkada ne samo od sada.Oni koji nas predstavljaju po svetu su knjižnjvna paučina i sramota.Albahari,Vidosav Stevanović,Basara.
U politici sve sami kunići,izvinovatelji, božićnodoručkovići, a lopuže preispoljne i oni na vlasti i oni koji se vlasti nadaju.Čeda i Dinkić,Nikolić i svi ostali.Idemo u predizborno vreme a mikog ne smemeo da glasamo.U ropstvu smo a to ne znamao.Kuda?Bilo je ovde predloga ali nas niko ne sluša.Izlaza ima ali ne sa svima ovima.Ne glasajte nikoga.Nek se pojavi neka snaga ili da idemo do vraga.
Preporuke:
9
0

Anketa

Da li mislite da će u narednih godinu dana u Srbiji biti održani novi parlamentarni izbori?
 

Republika Srpska: Stanje i perspektive

Baner
Baner
Baner
Baner
Baner
Baner