Kome je do morala u politici, neka ide u NSPM

BiH na raskršću

Komentari (12) COMMENTS_ARE_CLOSED
1 četvrtak, 12 maj 2011 12:53
mr Miloš D Jovanović
Tipičan primer kako se od drveća šuma ne vidi (ne želi da se vidi).
Preporuke:
6
4
2 četvrtak, 12 maj 2011 13:40
BH PATRIOT
Hehehehe,,,"Bosna na raskršću"!!Čuuujjj!
Sljedbenicima velikosrpske ideologije i svetosavske demagogije Bosna je kost u grlu!
No, na vašu žalost i ovih dana ste dobili po prstima i nadam se da nećete više gurati prste tamo gdje im nije mjesto.
Politika iz Laktaša je doživjela fijasko!
Od referenduma nema ništa a Bosna će iz svega ovog izaći još čvršća!
Preporuke:
6
47
3 četvrtak, 12 maj 2011 14:12
Dr Miloje Milojević
Kolega, doktore Miloše, malo ste se zaputali oko toga šta „fali bosni“. Toj „bosni“ JEDINO FALI DA SE IZVRŠI MIRNO RAZDVAJANjE, A SVE DRUGO JE PRIPREMA TERENA ZA POKOLjE U „BUDUĆNOSTI“, baš onoj budućnosti koju nam nameće AMERIČKA „međunarodna zajednica“. Sve najbolje, kolega, doktore Jovanoviću, sa željom da pijemo kafu u nezavisnoj Republici Srpskoj.
Preporuke:
30
1
4 četvrtak, 12 maj 2011 15:21
deda
ko je ovaj bh patriota sto prijeti? zaboravio izgleda neke stvari patriota. neka se patritoa potpise imenom i prezimenom sa adresom ako moze.
Preporuke:
22
2
5 četvrtak, 12 maj 2011 16:54
Odbrana i poslednji dani
BH PATRIOT

Kome ste vi uputili komentar pošto vidim da je i autoru stalo da BiH bude čvršća i jača?..Stvarno ne razumem zašto se autor sekira zbog toga što BiH ne funkcioniše.RS je označena kao glavni uzrok što BiH ne funkcioniše, pa se shodno tome dolazi do zaključka da je treba ukinuti.Kad se ukine RS i pohvataju ratni zločinci u BiH će poteći med i mleko.Ne znam samo odakle krava i pčele za to.
Preporuke:
23
1
6 četvrtak, 12 maj 2011 18:05
Stradija
Zahvaljujući dobrim delom nekakvim bh patrotama razni osvajači i protektori su i bili prisutni na tim prostorima kroz istoriju.
Preporuke:
16
1
7 četvrtak, 12 maj 2011 21:35
Sindrom RS
Ovaj mladi gospodin je budućnost Republike Srpske. Ako ovakvi mladi ljudi ne dobiju priliku u politici, zaista teško nama u ovakvim uslovima.
Nekoliko puta sam ga slušao u javnim debatama... mislim da su teme bile prava manjina u BiH; Da li ste za širu decentralizaciju i pokazao je visok stepen znanja i informisanosti.
Zaista svaka čast Vukadinoviću i njegovoj organizaciji na angažovanju Stefana.

Što se konkretno teme tiče BiH je pod teškim tumorom kojoj nacionalna politika devedesetih ne da diše, kako u političkom tako i ekonomskom smislu. Danas pročitah svjež podatak da je u Republici Srpskoj bez posla oko 151.000 ljudi, a da se samo u decembru zatvorilo oko 870 privrednih subjekata. Zaista strašno. Fiskalna odgovornost ove države nije mala stvar, ali pored ovakvih političara mala su očekivanja da će se stanje popraviti. Bave se nekakvim referendumima, a ovamo borci štrajkuju glađu u parku pored zgrade Vlade. Toliko o odgovornosti...
Preporuke:
5
9
8 petak, 13 maj 2011 03:08
RATko
četvrtak, 12 maj 2011 15:12
Dr Miloje Milojević
Kolega, doktore Miloše, malo ste se zaputali oko toga šta „fali bosni“. Toj „bosni“ JEDINO FALI DA SE IZVRŠI MIRNO RAZDVAJANjE, A SVE DRUGO JE PRIPREMA TERENA ZA POKOLjE U „BUDUĆNOSTI“, baš onoj budućnosti koju nam nameće AMERIČKA „međunarodna zajednica“. Sve najbolje, kolega, doktore Jovanoviću, sa željom da pijemo kafu u nezavisnoj Republici Srpskoj.


Apsolutno

BiH je mala YU bila ...Ako Musliamni i katolici nisu
zeljeli s srbima zajedno u YU naravno da nec eni u BiH pa naravno KONACNO (bogu hvala)da nce pada na pamet ni u ludilu Srbima da s svojim doakzanim dzelatima nece i nemogu zajedno.Tri etnikuma se ocima nemogu gledati ....a kamoli drzavu da zajedno prave.Ova NATO-kaubojska nakaza sklepana silom i ucenama nema sanse ni pod razno da na duzi rok opstane.
Preporuke:
3
1
9 petak, 13 maj 2011 08:08
Srbija je predvodjena...
... onima, koji su zasluzni za to sto, cak ni u Republici Srpskoj, ne mozete naci ni jednu radnju u kojoj je vise Srpskih i Bosanskohercegovackih proizvoda, nego hrvatskih i slovenackih.

Srbija uvozi ono sto joj nije potrebno, a izvozi hranu koja je jeftinija u inostranstvu, nego u Srbiji. Zaista, srozali smo se na nezapamcene dubine. Uzasno!
Preporuke:
3
1
10 petak, 13 maj 2011 08:12
@BH Patriot
Dragi moj 'patriota', velikosrpska politika, kako je vi nazivate, se zasniva na zelji da se ujedine srpske zemlje. Vasa, hrvatska, i druge 'veliko-politike', se zasnivaju na lazima, i prisvajanju onoga sto nikad nije bilo vase. Tu lezi VELIKA razlika izmedju nas, i okoline (i to ne samo unutar bivse Juge. U ostalom, zna se ko je bio sa nacistima (svi vi oko nas), a ko nije (SAMO MI)...
Preporuke:
2
3
11 petak, 13 maj 2011 10:10
Simić Manojlo
formira na bazi matematičke, a ne ideološke koalicije. Tako imamo primjer SDP-a i HSP-a, stranke koje su ideološki dijametralno suprotne, a koje učestvuju u zajedničkoj platformi. Jedni su izrod socijalističkog i komunističkog djeteta, a drugi najveći podržavaoci Ante Pavelića i NDH.
_
__________________________________________________

Da li je tako Stefane?
Te 2 stranke jesu dijametralno ideološki suprotne,
ali samo naizgled, formalno i jedino u teoriji.
Meni ne bi mnogo smetalo ni da zamijene imena, pa
da se HSP odsada zove SDP, a SDP, HSP.
I njihovi ideološki prethodnici su, u pogledu
rješavanja srpskog nacionalnog pitanja na Balkanu,
imali veoma slične, gotovo istovjetne stavove.
Prećutna saglasnost jednih, sa stravičnim pokoljima
srpskog stanovništva drugih, bila je prije pravilo
nego izuzetak.
Zato je koalicija ove 2 stranke sasvim logična.
Preporuke:
5
1
12 petak, 13 maj 2011 22:43
Bosancina od rijeci
Koliko je kozaka Rusa bilo u redovima wehrmachta???? Pogadjajte!!
Preporuke:
1
3

Anketa

Da li mislite da će u narednih godinu dana u Srbiji biti održani novi parlamentarni izbori?
 

Republika Srpska: Stanje i perspektive

Baner
Baner
Baner
Baner
Baner
Baner