Kome je do morala u politici, neka ide u NSPM

Iz arhive - Remarks Before the Foreign Affairs Committee of the European Parliament

Komentari (4) COMMENTS_ARE_CLOSED
1 utorak, 20 februar 2018 16:36
penzioner Cviko
"Oni stvaraju pustoš i to nazivaju mirom."
Očigledno je da su se vrednosti posle drugog svetskog rata promenile, izmešale se sa svim i svačim. Kao da su upale u mešalicu za beton, napravile sadržaj sa kojim bi neki da "zacementiraju" najnovije stanje. Nisu svesni izreke "ničija nije gorela do zore" pa neće ni ovakva konstelacija snaga u "EU-tanaziji" da ostvari svoj maksimum. "EU-tanazija" se raspada. Da se podsetimo, "EU-tanaziju" su formirali Amerika i više obaveštajnih službi jednog broja zemalja i mafija radi ostvarivanja svojih interesa ... . Ono što mi se ne sviđa u Jeremićevom govoru jesu rečenice koje počinju sa "Ja se stidim... (I am ashamed ...). Čega on da treba se stidi? Valjda Evropa treba da se stidi. Jeremić kaže: "učinili smo sve ...". Pa ako smo učinili sve u skladu sa "Helsinškom poveljom" i Rezolucijom 1244, zašto bi se iko od nas stidio. Ima jedna podvala, na ovu temu: ako Srbija (Vučić) prizna tvorevinu "Kosova" prestaje važenje Rezol.1244, Ne nasedajmo! Niko nema
Preporuke:
27
1
2 utorak, 20 februar 2018 18:45
realno
Ma šta da smo tada mislili, sada se jasno vidi da su ona Koštuničina vlada i Vuk kao ministar spoljnih poslova bili "plava daljina" i ekstra patriote za ovu sadašnju izdajničku i nesposobnu bulumentu.
Preporuke:
37
3
3 utorak, 20 februar 2018 18:59
sizif
We are Europeans.

Srbo-hrvatska kulturno-prosvetna elita iz Beograda je Srbe još otkad potpuno odvojila od evropske civilizacije. Bez toga bi monstruozne avnojske granice bile nezamislive. Usred Evrope 20. veka!?

Nemačka mapa Jugoslavije 1940.
http://bit.ly/2EC3BBp
Preporuke:
11
8
4 utorak, 20 februar 2018 19:22
Ne reči, zvona i praporci, braćo
već patriotska dela za suverenitet, teritorijalni integritet i kulturni identitet Srbije.
Preporuke:
33
1

Anketa

Da li mislite da će u narednih godinu dana u Srbiji biti održani novi parlamentarni izbori?
 

Republika Srpska: Stanje i perspektive

Baner
Baner
Baner
Baner
Baner
Baner