Kome je do morala u politici, neka ide u NSPM

Dragocena institucija Čitalac

Komentari (4) COMMENTS_ARE_CLOSED
1 utorak, 19 april 2011 19:44
NSPM web
Srećemo pažnju komentatorima "ušteda" i "Sajber Mileva" da nećemo objavljivati komentare koje se ne bave tekstom, već ličnošću autora, ili pismom na kojem je knjiga objavljena.
Preporuke:
0
0
2 utorak, 26 april 2011 20:21
Božo Bjelak
Da, u pravu ste, trebalo bi se baviti tekstom, a ne likom i delom poznate ambasadorke. Međutim, ko nije pročitao knjigu, ne može se baviti ni tekstom.
Preporuke:
0
0
3 sreda, 27 april 2011 11:50
Visarion
Ne može tekstom ali može kritikom na taj tekst.Čovek očito nije prećutao ono što se iz političkih razloga prećutkuje.Može pisac da igra razne uloge.Nevolja je što ne može daleko ako nije pisac.A to kritičar svojim tekstom daje do znanja na mnogo načina.I da to nije učinio oni koji su čitali tu litzeraturu pamte kako se tanko sve tu odvija, kako se papirnato vuku dramski konci i kako se traljavo i nategnuto obrazuju i likovi i atmosvera.A ta je knjiga političarke izdobijala grdna priznanja ovde i onde.Ona je novi dokaz da više merila nema i da će veliki pisci uskoro biti oni koji u politici imaju koga da od njih načini boga.Oni ili Bajec,Albahari i Filip David,koji znaju da Srbi više nisu romanogenični i da je srpasko vreme u literaturi prošlo.Dolaze drugi ako su iz Istambula,sa belosvetskih aerodroma, ako piju ceđenu pomorandžu i jedu muslimansku ili jehudi mandžu.
Preporuke:
0
1
4 sreda, 27 april 2011 18:54
igor
Važno je i ono što je autor napisao, kao i ono što je ostalo neizrečeno. A, politiku na stranu, gospođa Ognjenović je veoma dobar pisac. I, za razliku od mnogih novokomponovanih, veoma dobro utemeljena i u srpskom jeziku i u nacionalnoj kulturi.
Preporuke:
0
0

Anketa

Da li mislite da će u narednih godinu dana u Srbiji biti održani novi parlamentarni izbori?
 

Republika Srpska: Stanje i perspektive

Baner
Baner
Baner
Baner
Baner
Baner