Kome je do morala u politici, neka ide u NSPM

Obama na uranku

Komentari (5) COMMENTS_ARE_CLOSED
1 petak, 08 april 2011 21:34
Jasna
Pojava Obame mogla je da uliva optimizam i nadu samo naivnima.On je jednostavno izabran da popravi uveliko naruseni imidz Amerike,u svetu,koji je komicna figura u liku Busha juniora dokusurila(postao je predmet opste sprdnje,a sa njim i SAD pa se moralo nesto preduzeti).Resenje je pronadjeno u liku mladog ,inteligentnog,obrazovanog Obame,susta suprotnost njegovog prethodnika,pa jos crnog ,kud ces lepse,da se pokaze kakva je americka "demokratija".
Inace Obama se pita ,isto koliko se pitao i spomenuti tragikomicni Bush i isto koliko ce se pitati svaki buduci americki predsednik.
Inace na sva zvona objavljivane spomenute reforme zdravstvenog sistema,(prema mojim saznanjima), niti se jos uvek primenjuju u SADu,niti su Amerikanci njima zadovoljni.
Preporuke:
0
0
2 subota, 09 april 2011 08:39
Denis
Reforme zdrastvenog sistema počeće da se primjenjuju tek od 2014. godine, s tim da neke tačke reforme stupaju na snagu tek 2018. godine, naravno ako se prethodno zakoni ne izbrišu u sljedećem Kongresu.
Amerika politika je, nažalost, toliko korumpirana (tzv. lobiranje) da se teško mogu očekivati bilo kakve promjene koje bi zaista bile u dobrobit građana.
Preporuke:
0
0
3 subota, 09 april 2011 08:51
Sajber Mileva
E pa, dragi Obama kandidovao si se, dobio povjerenje građana


Povjerenje građana?
Je li ovo rubrika "Samo smeh Srbina spašava"?
Preporuke:
0
0
4 subota, 09 april 2011 09:21
Angel
Šta to bilo ko razuman može očekivati od imperije zla?
Preporuke:
0
0
5 nedelja, 10 april 2011 14:46
vlax
Vrlo povrsna analiza. Pogresne informacije (socijalni zakon..), ocigledne konstatacije (koji predsednik u svetu ima odresene ruke ?)... Nista pertinentno! (Kao Obama)
Preporuke:
0
0

Anketa

Da li mislite da će u narednih godinu dana u Srbiji biti održani novi parlamentarni izbori?
 

Republika Srpska: Stanje i perspektive

Baner
Baner
Baner
Baner
Baner
Baner