Kome je do morala u politici, neka ide u NSPM

Da li Srbi treba da uđu u Tačijevu vladu?

Komentari (11) COMMENTS_ARE_CLOSED
1 ponedeljak, 20 decembar 2010 19:56
Branko
Postoji li paralela g-dinu Petroviću na šiptarskoj strani? Drugim rečima, postoji li šiptar koji bi išao na ranije izbore u Srbiji a da je pri tom 99% šitara protiv tih izbora. Preciznije, poučen ranijom istorijom , pitam se ima li šiptara koji se među svojima javno zalagao za Beograd,Srbiju i ranije Jugoslaviju i time se javno hvalio u Prištini? Da li je moguće da je Petrović jači od Srbije i javno nam, svima, gura prste u oči očekujući da poverujemo u njegove dobre namere i navodno žrtvovanje u korist Srba na KiM? Da li je moguće da se Petrović ponaša suprotno opštim interesima Srbije? Interesi Srba sa Kosova se brane u Beogradu a ne u Prištini bez obzira ko su tzv.šiptarski predsednik i premijer.

Gospodine Petroviću, setite se : „Ko na brdu ak' i malo stoji više vidi no onaj pod brdom"
Preporuke:
0
0
2 ponedeljak, 20 decembar 2010 21:54
jezivi
postavilo se i pitanje da li Srbi treba da uđu u vladu?
Treba! Ako su u stvarnosti treba da budi i formalno, kao Čeda, Boris, Drašković, Dačić,...
Preporuke:
0
0
3 ponedeljak, 20 decembar 2010 22:25
Aleksandar M.
G. Branko
Interesi Srba se ne brane više nigdje.
Uzmeđu gospode Mihajlovića i Petrovića nema ama baš nikakve razlike. Tači im obojici dođe kao sponzor.
Preporuke:
0
0
4 utorak, 21 decembar 2010 09:25
Odbrana i poslednji dani
Tači treba da uđe u zatvorsku ćeliju. U vreme obelodanjivanja njegovog monstruoznog zločina naši političari ga rehabilituju kroz diplomatske aktivnosti, najavljujući pregovore sa istim i razglabajući o nesuvislim pitanjima kao što je ovo.Samo još fali da počnu skupljati potpise za peticiju o oslobađanju dotičnog krimosa od svake odgovornosti.
Preporuke:
0
0
5 utorak, 21 decembar 2010 11:20
Slobo NK
Netreba se brinuti dok je Petrovića za Tačija. Svijet će i sam reći "čim razgovaraju nijesu mnogo ljuti" a to što se zbilo je već za mnoge prošlo. Nije ih stid i ne razmisle na kave su muke izdisali i može li njihova porodica zaspati ili živjeti 'normalno' sjećajući se i žaleći jer ni smrt nije ista. Sjećaju li se kako su SAD reagovale zbog tuče Kovačevića, kakve je ucjene dobila Srbija zbog batina jednog građanina. Ovdje su stotine zvjerski mučene i treba uvažiti novog Mengelea. Treba ga održati pregovorima.
Tragične sudbine i tragičnog naroda. Sa svakom može u koaliciju. U Hrvatskoj su hiljade ubijeni protjerujući ih, a odmah je napravljena koalicija sa HDZ-om ili u Makedoniji gdje im pokazuju put 'NAPOLJE'. Kako g Kandić-ka ili Biserko ne pronađu dokaze, a o ovima ćute. Možda će i njihova ulica u Prištini zavioriti kao zahvalnost u stvaranju macional-šovinističke države. Čeda i njegova klika ne pita za patnje i stradanja već šta izvući iz takve nezapamćene nesreće. U narodu kažu: "Kako radili tako im Bog dao", ali oni se Boga ne boje i naroda ne stide. Korist će doći, a za sramotu ne haju.
Preporuke:
0
0
6 utorak, 21 decembar 2010 12:23
Zorica
Ako hocemo realno Srdjan Popovic je jedini kadar na listi SLS-a. Preostali kandidati su jedva srednjoskolci... Ne znam sta mu je to trebalo...
Preporuke:
0
0
7 utorak, 21 decembar 2010 12:48
Saša
Ovo je krajnje degutantno. Oni srpski narod nazivaju srpskom zajednicom! Kao da se radi o gej populaciji, a ne o narodu koji je živeći vekovima na tom području doprineo znatno svetskoj civilizaciji. Od Petrovića se ne čudim, ali od Mihajlovića da. On je iskusan novinar, poznaje stanje, i čudi me da su i njemu usadili termin koji na zapadu kola već 2 decenije: Serbian Community. Ne mi smo narod, a gospoda ako to ne shvataju, i ako im je želja da nas vređaju, neka se okrenu nekoj drugoj zajednici, a srpski narod neka ne degradiraju!
Preporuke:
0
0
8 utorak, 21 decembar 2010 16:07
Aleksandar M.
Nemojte opet da preterujete. Ne može se ipak reći da je g. Mihajlović isti kao g. Petrović i ovi Tačijevi Srbi. Prosto nije istina.
Preporuke:
0
0
9 utorak, 21 decembar 2010 21:40
Smiljanski
Naravno da nisu isti Petrović, i Mihajlović,ali pošto ovaj zastupa Vladu Srbije,onda i on snosi odgovornost.Ako naša država priznaje sve tzv. institucije na Kosmetu,ako koristi termin Kosovo bez Metohije,ako ubicu srpske nejači, priznaje kao premijera,i ako Tadić kaže da bi razgovarao sa tim koljačem, sve dok se ne donese pravosnažna presuda,onda naravno da i Mihajlović ima veliku odgovornost.
Što se tiče Petrovića,i ostalih predstavnika Srba,treba reći da se radi o otpadnicima, koji su tamo da bi dobili neke pare,a za uzvrat rade protiv srpskog naroda.
Preporuke:
0
0
10 utorak, 21 decembar 2010 22:23
Aleksandar M.
Ja bih stvarno volio da pretjerujem, ali NAŽALOST gospoda rade na istom zadatku.
Istina, priznajem da su im uloge različite, kao šta su im različiti i profili birača. Jedni su getu u pravom smislu riječi i toga su svjesni, a drugi su getu otvorenog tipa, a da toga nisu svjesni. Bar dobrm dijelom.
Ova glumatanja nekakvih suprostavljenih strana su priča za malu djecu. Sekretar u vladi Srbije, Oliver Ivanović je kum sa Petrovićem, kako vi kažete "tačijevim srbinom", a ministar za KiM Bogdanović je doprije nekoliko bio ministar tzv. "vladi kosova".
Premijer je bio Tačijev zamjenik Bajram Redžepi.
Da li su isti?
Ima li argumenata da promjenite mišljenje?
Preporuke:
0
0
11 sreda, 22 decembar 2010 13:59
pera
Dok traje OKUPACIJA dela Srbije - Kosova, nema saradnje sa Šiptarima, kao i sa okupatorima.
Preporuke:
0
0

Anketa

Da li mislite da će u narednih godinu dana u Srbiji biti održani novi parlamentarni izbori?
 

Republika Srpska: Stanje i perspektive

Baner
Baner
Baner
Baner
Baner
Baner